این چیزی است که همینطوری به نظرم آمده و چندان به عواقب آن فکر نکردهام ولی نظرتان چیست که ایرماگ یک حساب بانکی باز کند تا کاربران ساکن ایران که امکان خرید آنلاین نرمافزار ندارند، پولش را به این حساب واریز کرده و ایرماگ از جانب آنها این نرمافزارها را (کلید باز کردن آنها را) خریداری کند؟
احتمالاً این حساب بانکی میتواند منشأ خدمات دیگری نیز باشد.
خب اگر در ایران باشد که با همان مشکلاتی روبرو میشود که خیال دارد برطرف کند. منظورم خارج از کشور است. میدانم ارسال ارز از ایران با محدودیت روبروست ولی گمان نکنم این محدودیت برای ارسال چهل پنجاه دلار باشد.
من که فکر نمیکنم دردسر داشته باشه , ولی چطور میشه دوستان پولشونو به حساب تو خارج بفرستند و بعد مثلا بهنام براشون خریداری کنه ؟ یعنی بالآخره باید پول از ایران بیاد بیرون دیگه , چطوری ؟
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
خب من این تاپیک رو شروع کردم تا دوستان در داخل ایران اطلاعات لازم را به آن اضافه کنند. بعد از جمعآوری اطلاعات میشود ارزیابی کرد که این کار عملی هست یا نیست.
مثلاً اینکه از نظر امور بانکی، این کار با چه محدودیت هائی در ایران مواجه است؟ کدام بانک تسهیلات بیشتری برای این کار در ایران دارد؟ به کدام کشور انتقال ارز آسان تر است؟ و موضوعاتی از این دست.
در شرایط فعلی، این تنها یک ایدهٔ exploratory است.