عید اومده , علی داره عیدی میده . عالیه , حرف نداره فقط علی اگر آرم ایرماگ رو بیاری وسط صفحه , دیگه عالیه عالیه ( آخه الآن کمی متمایل به چپه ) . در مورد پرچمها هم همون انگیلسی و فارسی نوشتن عالیه .
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
علی جان دستت طلا. دو تا مساله:
۱. این tw-cms امکان این رو نداره که یک قالب استانداردتری بشه طراحی کرد؟
۲. مشکل UI: زندهترین بخش ایرماگ همین انجمن گفتگو-ه. چه باید بکنیم؟
خواهش میکنم علی جان در اولین فرصت یه مورد امتحان میکنم تصویرشو میذارم ببینید خوبه یا نه.
سامان جان برای من آرم ایرماگ وسط صفحه هست، البته شاید منظورتو درست نفهمیدم.
رضا جان:
۱. حداقل نسخههای فعلی رو گمان نکنم اما برای Postnuke 0.8 شاید. این قالبی که ما چند وقت پیش خریدیم و من اخیرا تغییر دادم به نسبت به خیلیها استانداردتر بود! البته من به اندازهی کافی تجربه و اطلاعات ندارم.
۲. به نظر من در اولین فرصت باید خودمونو از شر هرچی phpBB و module مبتنی بر اون خلاص کنیم هم به خاطر امنیت هم به خاطر امکانات. اما در عین حال باید راهی هم باشه که نه تنها کاربرها و نوشتههای فعلی رو منتقل کنیم در آینده بین ثبت نامهای Portal و Forum همچنان پیوند باقی بمونه که اینکارو خیلی سخت میکنه.
علی جان با سفری در مک و با اینترنت اکسپلورر در پیسی , یکم بالا متمایل به چپه و زیر نقش یک خط خاکستری میفته ( طبق عکس زیر ) . ولی با اپرا و سایر مرورگرها هم در مک و هم در پیسی خوبه .
پیوستها
1_109.jpg (81.42 KiB) مشاهده 22086 مرتبه
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
به نظر من جای آرم ایرماگ ایرادی نداره. این مشکل موقعی پیش میاد که عکس هیولائی مثل سکرین شات تو پست شده باشه. صفحه پهن میشه و نظمش به هم میخوره. در پهنای معمولی اشکالی روی سفری من نداره.
چه خبره منو به توپ بستین ؟ نه خیر , قبل از عکس من این مشکل بود . تو عکس ببینین , عکس که داخلش کوچیکه و بیانگر حرف منه . در ضمن من کجام جاسوسه ؟ خودم باعث شدم شرکت کل سیستماشو ارتقا بده و بیشترشو مک بگیره . اینو از پیسی گرفتم که درد اونا رو بهتون نشون بدم , برای گرفتنشم چون نیاز به پیسی بود تا کافی نت رفتم . در سفری منم مشکل بود ولی بعد از پاک کردن کش مشکل حل شد ولی پیسی ای ها هنوز مشکل دارن . در نتیجه من باوفاترین مک یوزرم .
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different