علی جان، دست مریزاد ! آخریش زیباست.
دومین پیشنهاد، اگر مورد قبول شود و انجامش نه زیاد وقتگیر : در صفحه اول، کاستن از عرضِ ستونِ وسط اخبار و اضافه کردن بر عرضِ ستونِ انجمنها در دست چپ. در این صورت، تیتر انجمن در یک سطر قرار گرفته و پس تعداد بیشتری از آنها در ستون نمایش داده میشود.
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
قول دادهبودم شورش نکنم و این را هم شورش تلقی نکنید ولی اگر قرار باشد سیاه شبق نباشد (شبق میگویند؟) با ترکیب اِلِمانی از «شیشه» و انعکاس نور، آنگاه فقط میشود خاکستری تیره. خودتان زودتر از همه از آن خسته خواهید شد!
این یکی را از iTunes 7 تقلید کردم، یک نگاهی بیاندازید:
-----
من این را قبل از دیدن نظرات جدید ساختم، لوگو را هم عجلهای درست کردم، فقط خواستم با رنگ جدید هماهنگ و با iTunes مطابق باشد.
درمورد نظر قلی، من از چند جهت مخالفم. اول به این جهت که عرض ستون راست(منوی اصلی و...) و ستون چپ(انجمنها و...) با هم فرق خواهد کرد و فکر کنم به زیبایی و نظم آسیب بزند. دوم اینکه تیترهای اخبار را باید کوتاهتر انتخاب کنیم که برای اکثر اخبار شدنی است اما بعضیها تیتر طولانی لازم دارند.
درمورد نظر بهنام، یعنی با من موافقی که رنگها از خاکستری به سمت مشکی تغییر کند؟
موفق باشید
این هم یک عکس دیگر از قالب iTunes 7 با لوگوی جدید:
البته اون لوگو همچنان قطعی نیست و هر تغییری لازم دیدید بفرمایید.
اگر همه بر روی قالب iTunes 7 توافق ندارن میتونیم همزمان هردوی مشکی و خاکستری رو پیش بریم و من نظرات موافقان هر دو قالب رو اجرا کنم و اگر در نهایت باز هم توافقی نشد هردو رو بذاریم تا خود کاربرها انتخاب کنن.
راستی امیدوارم سامان دلخور نشود که هنوز نظرش را درمورد پرچمها اجرا نکردهام. میخواهم اول کلیات قالب جدید مشخص شود تا در آخر با تمرکز کافی به این جزییات پرداخته شود.
موفق باشید
Ali.Samadi نوشته شده:علی جان، این همقشنگ است و به نظر من حتی از سیاه هم قشنگ تره چون بازتر هست.
موافقم. حالا اگر کمی بهش brushed metal اضافه کنی اونوقت میشه به خوبی فعلی!
اگر brushed نباشد، باید liquid باشد. احتمالاً درست کردنش خیلی مشکل است ولی منظور من از خاکستری مایع مثلاً انعکاس یک روز ابری و گرفته بر روی سطح قیر مذاب است.
البته اینها را برای دادن ایده میگویم فکر نکنید دارم فضولی میکنم!
علی جان دستت درد نکند انعکاس بر روی قیز مذاب را هم دارد )
بهنام جان به گمانم منظورت را متوجه شدم، اما متاسفانه من هنوز نحوهی ساخت افکتهای شیشهای را بلد نیستم.
موفق باشید
آره علی جان روش خیلی زحمت کشیدم.
در مورد افکت شیشهای شاید یکی از کاربران که با فتوشاپ میتونه خوب کار کنه یک لطفی کنه و دستی به سر ما بکشه. ولی در کل پیشنهادت خیلی قشنگ شده.
Ali.Rastegar نوشته شده:این هم یک عکس دیگر از قالب iTunes 7 با لوگوی جدید:
البته اون لوگو همچنان قطعی نیست و هر تغییری لازم دیدید بفرمایید.
اگر همه بر روی قالب iTunes 7 توافق ندارن میتونیم همزمان هردوی مشکی و خاکستری رو پیش بریم و من نظرات موافقان هر دو قالب رو اجرا کنم و اگر در نهایت باز هم توافقی نشد هردو رو بذاریم تا خود کاربرها انتخاب کنن.
راستی امیدوارم سامان دلخور نشود که هنوز نظرش را درمورد پرچمها اجرا نکردهام. میخواهم اول کلیات قالب جدید مشخص شود تا در آخر با تمرکز کافی به این جزییات پرداخته شود.
موفق باشید
دستت درد نکنه علی جان , فکر کنم تا قبل از ارتقای کامل این بهترین باشه . بخصوص اینکه فونت آرم ایرماگ فانتزی تر شده و عالیه . در مورد پرچمها هم دلخوری نداره , اوستا خودتی . خلاصه چاکرات ...
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
خیلی ممنون از نظرات همگی
البته من همچنان منتظر نظرات بیشتر میمانم و هر موقع فرصت کنم سر بخشهای دیگر سایت هم میروم و پیشنمایشهایش را میگذارم.
درمورد فانتزی شدن حروف، من از این جهت اینکار را کردم که بیشتر رنگ و بوی انجمن کاربری داشته باشیم و خیلی حالت رسمی نداشته باشیم. خوشحالم که سامان پسندید
موفق باشید