علی جان، چون میدونم آیمکهای ما عین همه، میخواستم بدونم تا بحال سعی کرده ای DVD Double Layer با دستگاهت بسوزانی؟
در لیست آیمک من ("About this Mac") نوشته شده که میتونه این نوع DVD هارو بسوزانه:
DVD-Write: -R, -RW, +R, +RW, +R DL
ومن تا مدتها خیال میکردم این دستگاه فقط میتونه از عهده DVD -R بر بیاد.
ولی جالبیش اینه که این لیست هر چند وقت یکبار عوض میشه و درست همین مشخصات رو نشون نمیده! از جمله R DL + رو از لیست حذف میکنه، که خیلی برای من عجیبه.
آیا آیمکت مثل مال من جنی شده، یا من باز کاری رو اشتباه انجام میدم؟؟
پرهام جان به گمانم System Profiler دستگاه من هم جنی شده! چون برای من هم برای Double Layer نوشته + در حالی که برای Double Layer فقط - را پشتیبانی میکند!!
برای من R Double Layerمثبت(+) رو با Finder نمیشناسه و با Toast خراب میکنه!
اما منفی(-) رو میتونه. با بقیه انواع فرمتهای DVD هم مشکلی نداشتم.
به گمانم بیش از حد به iMac-ت آسان میگرفتی
جالبیش اینه که حتی Mactracker هم بهم میگه DVD+ DL رو باید پشتیبانی کنه، ولی تا بحال دوتاشو برام خراب کرده! هیچ حرفی هم از DVD-DL هیچ جا نیست.
قیمت این DVD هارو هم که خودت میدونی...
پرهام جان در این یک مورد زندگی در ایران برتری دارد )
خوشبختانه هنوز در ایران DVD -R DL پیدا میشود. البته اینجا معمولا اینجور مسائل حساب و کتاب ندارد و فردا که به بازار میروی ناگهان هیج نشانهای از محصولی که تا دیروز همه جا بود پیدا نمیکنی!
آخه موضوع اینه که هیچ جا نوشته نشده که DVD -R DL پشتیبانی میکنه. یکی باید این مسئله رو به اپل بگه. این کارها ازشون بعیده. خوبیت نداره. اصلآ قباحت داره.
واقعا قباحت داره!
حتی اینجا هم اینطوری نوشته: http://support.apple.com/specs/imac/iMa ... ensor.html
آخه چرا اپل همه جا نوشته DVD +R DL در حالی که نیست؟ راستی پرهام جان Burner شما هم همین است؟
PIONEER DVD-RW DVR-K04L
موفق باشی
من ۲۰ اینچی دارم. با Toast 8 و Liquid CD امتحان کردم. روی وب گشتم، مثل اینکه خیلی ها با این درایو مشکل دارند. روی Support خود اپل هم پیغام گذاشتم، ببینیم چه جوابی میدهند.