یکی از دوستای من با اینکه کاربر مک هم هست ولی به هیچ وجه حاضر نیست ویندوز رو بذاره کنار و عقیده داره ویندوز user friendlyتره

و مثالی زد که کمی متعجب شدم. اینکه وقتی دو فولدر هم نام در دو لوکیشن داشته باشیم با محتوی متفاوت، و این دو رو روی هم بندازیم نتیجه ای متفاوت در هر دو سیستم عامل داریم:
Folder A=1 in Volume B and Folder A=2 in Volume C
Win: A+A=1 and 2
Mac: A+A=1 or 2
کدوم OS داره کاره درست رو میکنه؟
... راستی چند وقت پیش من یه پستی گذاشته بودم راجع به مشکلی که بعد از نصب ویندوز 7 با بوت کمپ روی مک پروم پیش اومده بود و دستگاه فوق العاده دیر بوت میشد. این مسئله حل نشد و بالا گرفت. به طوری که توی Avid Media Composer، تدوین کردن تقریبا غیر ممکن شده بود. به همراه دوستم همهی راهها رو تست کردیم (تعویض Ram, HDD, VGA, Resetting SMC و ...) ولی هیچ کدوم جواب نداد

تا اینکه بالای VGA Slot و کنار باتری Logic Board یه زائده (یا یه دکمه ی سفید رنگ) دیدیم

اتفاقی فشارش دادیم... همه چی شد مثل اولش. ظاهرا ویندوز یه جورایی Setting گرافیک رو دستکاری کرده بود. چون تمام بخشهایی از Avid Media Composer که از GPU استفاده می کرد Disable شده بود...
راجع به مشکل پنجرهها در ویندوز و مک هم من موافقم. کار با پنجرهها در ویندوز راحتتره.
Mac Pro (mid 2009), 12 GB RAM, OS X 10.8.5, Avid Media Composer 8.3.1
iPhone 5s 32GB, iOS 9.1
iPad 2 64GB 3G, iOS 9.1