اینا دو تا ماشین مجازی هستن (اولی پولی و دومی رایگان) که باهاشون میشه ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه ختی یه مک دیگه) رو از داخل مک اجرا کرد... مثل ویژوال پیسیی مایکروسافت
ویرایش: ببخشید، ایلیا خان درست میگه، من همیشه VMWare رو با Virtual Box اشتباه میگیرم (نمیدونم چرا!!!)، مخصوصا که چون اینجا رسمه همیشه یه پولی و یه رایگان معرفی میشه، مزید بر علت شد
آخرین ویرایش توسط Amir_S در 15 اکتبر 2010, 22:27، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
GK نوشته شده:من نیز معتقدم که برای مثال، پشتیبانی ویندوز از زبان فارسی بسیار پیشرفتهتر از مک است .
به عنوان کسی که با فارسی در دنیای رایانه خیلی سر و کار دارد، با این نظر بسیار مخالفم. فارسی در ویندوز مثل یک فرزند ناخلف است. مخصوصاً در زمینهی راست به چپ بودن. یک جاهایی نصفه نیمه عمل میکند و در یک جاهایی (مثل محیط word) درست عمل میکند. در نرمافزار word هم اگر فارسی را default تعریف کرده باشید، همیشه دچار مشکلات متعددی خواهید بود. انگار این نرمافزار، فارسی را به شکل رسمی قبول نمیکند و پر از درد سر است. در صورتی که در مک، وقتی دارید فارسی مینویسید، بدون هیچ خطایی به کارتان ادامه میدهید. نیم فاصله هم در مک پیشاپیش تعریف شده در صورتی که در ویندوز باید آن را با برنامهای مثل tray layout ایجاد کرد.
نکتهی بعدی حروف «ک» و «ی» هستند که در ویندوز بیحساب و کتاب گاهی به صورت «ک» و «ی» فارسی و گاهی به صورت «ك» و «ي» عربی تعریف میشوند که این خودش درد سر بزرگیست چون وقتی میخواهید جست و جو کنید باید تمام حالتهای ممکن را بجویید. در مک، اما به صورت پیش فرض«ک» و «ی» به شکل فارسیاش تعریف شدهاند.
این رو هم اضافه کنید که در ویندوز خیلی از نرم افزار ها به آدرس های فارسی هم مشکل دارند و اگه مثلا اسم یه فولدر تو مسیر فایلتو فارسی باشه، ممکنه برنامه ارور های عجیب و غریب بده... در حالی که مک اینطور نیست.
من موندم که مگه آدرس ها تو حوزه کاری سیستم عامل نیست؟
GK نوشته شده:من نیز معتقدم که برای مثال، پشتیبانی ویندوز از زبان فارسی بسیار پیشرفتهتر از مک است .
به عنوان کسی که با فارسی در دنیای رایانه خیلی سر و کار دارد، با این نظر بسیار مخالفم. فارسی در ویندوز مثل یک فرزند ناخلف است. مخصوصاً در زمینهی راست به چپ بودن. یک جاهایی نصفه نیمه عمل میکند و در یک جاهایی (مثل محیط word) درست عمل میکند. در نرمافزار word هم اگر فارسی را default تعریف کرده باشید، همیشه دچار مشکلات متعددی خواهید بود. انگار این نرمافزار، فارسی را به شکل رسمی قبول نمیکند و پر از درد سر است. در صورتی که در مک، وقتی دارید فارسی مینویسید، بدون هیچ خطایی به کارتان ادامه میدهید. نیم فاصله هم در مک پیشاپیش تعریف شده در صورتی که در ویندوز باید آن را با برنامهای مثل tray layout ایجاد کرد.
نکتهی بعدی حروف «ک» و «ی» هستند که در ویندوز بیحساب و کتاب گاهی به صورت «ک» و «ی» فارسی و گاهی به صورت «ك» و «ي» عربی تعریف میشوند که این خودش درد سر بزرگیست چون وقتی میخواهید جست و جو کنید باید تمام حالتهای ممکن را بجویید. در مک، اما به صورت پیش فرض«ک» و «ی» به شکل فارسیاش تعریف شدهاند.
ممنون از نظرتون دوست عزیز
تا حدی با گفته شما که ویندوز به صورت کامل از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند، موافقم و به قول خودمان "فارسی را در اون چپانده اند"!!! ولی باید بگم که نیم فاصله توی ویندوز به صورت پیش فرض وجود داره (با استفاده از کلیدهای Ctrl + Shift + 4).
Amir_S نوشته شده:این رو هم اضافه کنید که در ویندوز خیلی از نرم افزار ها به آدرس های فارسی هم مشکل دارند و اگه مثلا اسم یه فولدر تو مسیر فایلتو فارسی باشه، ممکنه برنامه ارور های عجیب و غریب بده... در حالی که مک اینطور نیست.
من موندم که مگه آدرس ها تو حوزه کاری سیستم عامل نیست؟
Ilia نوشته شده:هر سه تای آنها که تا اینجا ذکر شده پولی هستند.
آنچه Amir_S منظورش است، Virtual Box است که مجانیست.
و البته بوت کمپ هم که با اپل میآید مجانیست.
پس با VirtualBox امکان این کار وجود داره... VirtualBox سیستم عامل رو با تمام بخش ها ارائه می کنه یا کمبودی هم وجود داره؟؟ آیا استفاده از ویندوز روی مک مشکلی پیش نمیاره برای هر کدوم پیش نمیاره؟؟
Terminator44 نوشته شده:
مطمئنید محیط ویندوز خسته کننده هست؟؟؟ اون هم ویندوز 7؟؟ شما می تونید هر تمی که بخواید رو سیستم نصب کنید. مک این امکان رو داره؟؟
شاید من منظورم را درست منتقل نکردم. خود من اصولا با تغییر تم و اینها میانهای ندارم؛ فقط هر چند وقت یک بار عکس زمینه دسکتاپم را عوض میکنم، چون محیط مک را همینطوری میپسندم:) شاید محیط ویندوزهایی مثل ویستا و سون در نگاه اول و در مقایسهای شتابزده "جینگول"تر و خوشگلتر باشد؛ اما مهم، لذت و شادابی واقعی در حین کار است که به نظر من در محیط مک بیشتر است و در واقع، اصلا قابل مقایسه با ویندوز نیست. مک را بهنظر من کسانی طراحی کردهاند که "کودک درون"شان فعال و پویا است؛ برای همین است که هر چه شما با مک بیشتر کار میکنید، بیشتر دوست دارید که با مک کار کنید!
GK نوشته شده: نیم فاصله توی ویندوز به صورت پیش فرض وجود داره (با استفاده از کلیدهای Ctrl + Shift + 4).
ضمن این که باید اعتراف کنم از این موضوع بیاطلاع بودم، به نظر شما، خود همین مطلب شاهدی بر این نیست که ویندوز برای انجام هر کاری لقمه را دور سرش میچرخاند؟ نیمفاصله، فرمان ساده و بسیار پر کاربردیست که تصورش را بکنید همیشه باید با سه کلید بیربط و دور از هم انجام شود. اما در مک؟ کافیست شیفت را با یک انگشت و space را بادیگری بزنید.