غیر قانونی ه ؟؟pooriya.kh نوشته شده:این کار غیر قانونیه و در ایرماگ آموزش داده نمیشه .
۱۱۰۰۰۰۰- ۷۰۰۰۰۰۰
Strasboorg نوشته شده:غیر قانونی ه ؟؟pooriya.kh نوشته شده:این کار غیر قانونیه و در ایرماگ آموزش داده نمیشه .
۱۱۰۰۰۰۰- ۷۰۰۰۰۰۰
یعنی شما اگر یه dvd ه Snow Leopard از خود ه شرکت ه Apple بخری و بخوای روی ه یک دسکتاپ نصب کنی , کار غیر قانونی انجام دادی ؟؟
عجب !
یهنی روی Dell نصب میشه یانمی شه ؟pooriya.kh نوشته شده:این کار غیر قانونیه و در ایرماگ آموزش داده نمیشه .
۱۱۰۰۰۰۰- ۷۰۰۰۰۰۰
نصب مک روی پیسی روشهایی دارد که در این انجمن دربارۀ آنها بحث نمیشود، اما لذت مک هم سختافزاری و هم نرمافزاری است. اگر دوست دارید با سیستم عامل مک کار کنید، یک کامپیوتر مک بخرید.am_ete نوشته شده: میخوام بدونم برای من که تاحالافقط باویندوزکارکرده،برای شروع کارازکجاشروع کنم،سیستم عامل مک روبخرم وروی پی سی نصب کنم( حالانمیدونم اصلاامکانش هست یانه،یااون لذتی که هنگام کاربامک بوک داره یانه)یاکلابه فکرخریدمک بوک باشم؟
من شخصا -مخصوصا در مورد وسایل الکترونیکی- ترجیح میدهم پول بیشتر بدهم اما دستگاه آکبند بخرم. هم جنبۀ روانی دارد (لذت اینکه جعبۀ دستگاه را خودت باز میکنی و...) و هم اینکه ممکن است دستگاه کارکرده ایرادهایی پیدا کرده باشد که در نگاه اول نتوان تشخیص داد و در مرور زمان خودش را نشان بدهد. ضمن اینکه ممکن است یک مدل قدیمی دستدوم، فاقد قابلیتهایی باشد که یک مدل نو دارد (مثلا ترکپد مولتی تاچ).am_ete نوشته شده: چون اول راه استفاده ازسیستم عامل مک هستم،بنظراساتیدیکسره برم سرمک بوک گرون قیمت یابرای شروع درحد500-600هزارتومان( مک بوک کارکرده)بخرم؟
مک او.اس. (Mac OS) یا همان سیستم عامل مک، برخلاف ویندوز، هر نسخهاش یک گزینه بیشتر ندارد. یعنی Mac OS 10.6.4 همین ۱۰.۶.۴ است ولاغیر! ۶۴ بیتی هم هست. مثل ویندوز نیست که جنگولکبازی ۳۲ و ۶۴ و Home و Professional و Premium و Ultimate و نظیر اینها را داشته باشد. اما مسلما، دستگاهی با حافظه و پردازنده و کارت گرافیک و... قویتر، برای اجرای کارهای مخصوصا سنگین مثل تدوین فیلم یا ادیت عکس و...، کارآمدتر و سریعتر است.am_ete نوشته شده: یه سوال دیگه،ورژن وکارآیی مکی که برفرض روی لپ تاپ های یک میلیون وخورده ای هست باورژن وکارآیی مک هایی که روی لپ تاپ های بالای دومیلیون هست تفاوتی باهم دارن؟
پیشنهاد میکنم کتابهایی که در مورد مهاجرت از ویندوز به مک هست را مروری بکنید؛ مثلam_ete نوشته شده: انم بگم که من هیچی ازاین سیستم عامل نمیدونم
یاهمینجایاپیغام یاازطریق ایمیلم بی زحمت یه جواب کامل بهم بدین که میخوام تصمیم بگیرم خیلی متشکرم
آدرس ایمیلم:man_s_am@live.com
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان