نه من هم این مشکل را دارم ولی نسبت به گذشته فرقی نکرده است و فکر میکنم اشکال از سفری یا keychain باشد و نه لاگاین ایرماگ. البته مثلاً برای کارهای بانکی آنلاین هم باید هر دفعه کلمهٔ عبورم را وارد کنم که اینیکی طبیعی است. اگر اشکال از ایرماگ باشد، چیزی بوده که همیشه وجود داشته است. برای New Yourk Times و Washington Post و امثال آن هم بار اول باید ثبت نام کرد تا به صفحهٔ مقالات رسید ولی تا آنجا که یادم هست کلمهٔ عبور نداشت و اگر هم داشت دیگر در keychain وارد شده و خودبخود لاگاین میکند.
حالا یادم افتاد که یکجای دیگر هست که حتماً باید لاگاین کرد ولی نمیکنم و keychain ترتیبش را میدهد. پس در اینجا شاید اشکال از ایرماگ باشد.
چیزی که غالباً برای من پیش میآید این است که اگر در ایرماگ لاگآوت کنم و سپس از آن خارج شوم، بار دیگر که میخواهم به ایرماگ بروم باید لاگاین کنم. این البته شاید نرمال باشد.
وقتی Cookie ایرماگ از روی کامپیوترتان حذف شود یا صدمه ببینید چنین اتتفاقی عادی است. از طرف دیگر گمان میکنم محدودیت یک ماهه فقط در صورتی اعمال میشود که Cookieهای شما تازه شوند که گمان میکنم حالا باید این اتفاق افتاده باشد.
مشکل آخر بهنام هم کاملا عادی است.
موفق باشید
مشکل من که ظاهراً حل شده. البته من هیچوقت آن را مشکل تلقی نمیکردم و اگر لاگ نشده بودم خب خودم را لاگ میکردم! اما حالا تو یک نگاهی هم به keychain خودت بیانداز و ببین چیزی از ایرماگ در آن داری یا نه. شاید فرجی حاصل شود.
منظورم اینه که شاید اونی که در keychain داری با کوکی های تر و تازهٔ ایرماگت conflict داره. البته نمیدونم این از نظر فنی اصلاً معنی میده یا نه ولی حالا ضرری نداره حالا که کوکی هات رو تازه کردهای، در ایرماگ لاگآوت کنی، ایرماگ keychain را هم پاک کنی و و دوباره لاگ این کنی تا keychain اطلاعات تازه رو ضبط کنه. یادت نره که اگر کلمهٔ عبورت پیچیده هست آن را قبلاً در جائی یادداشت کنی.
پرهام جان دقت داشته باشید که دوجور محدودیت login وجود دارد. یکی اینکه در طی یک ماه هروقت وارد سایت شدید به طور خودکار login بشید.
دومی اینکه وقتی یکی از صفحات ایرماگ را باز کردید و خودکار login شد، پس از ۹۰ دقیقه عدم فعالیت logout خواهید شد.
هردوی محدودیتهای بالا فقط به نفع خود کاربران است، در مواقعی که برای مدت طولانی کامپیوترشان را رها کرده باشند و کس دیگری پشت کامپیوتر بنشیند یا اینکه در coffeenet یا جای دیگر به اشتباه ورود خودکار را انتخاب کنند.
موفق باشید