Ilia نوشته شده:سامان جان، میتوانی جستجو کنی تا پیدا کنی مشکل و راه حل چیست، یا یک بکآپ تایمماشین بگیری و یک سیستم تمیز نصب کنی، برنامهها را تمیز نصب کنی و داکیومنتهایت را فقط وارد کنی. این احتمالا دو سه ساعت وقت خواهد برد اما سردرد و سرگیجهاش به مراتب کمتر است.
به همین نتیجه رسیدم ولی تا دیدم که فقط کپی پیست توی پت اپلیکیشنز کار نمیکنه ولی درگ اند دراپ آنجا هم کار میکنه، ترجیه دادم تا یک آپدیت مک صبر کنم، شاید مشکل رفع شد و اگر نه که یک کلین اینستال باید بکنم. البته کلین اینستال برایم سخت است چون سه تا یوزر لاگین روی این آیمک دارم با سه سری فایل بندی جداگانه و ... حال ببینم چه میشه، باز هم ممنون.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
کسی مشکل پرینت با این سیستم داشته تا الآن؟ واقعا از روزی که آمده، دیدم به مک را به کلی تغییر داده و باعث شده که اون افتخار سابق را نتوانم تمام قد به مک بکنم!
من از وقتی آپدیت کردم، با یکسری از فایلها (بخصوص پی دی اف) مشکل پرینت دارم و قتی مثلا یک صفحه پرینت میگیرم، پرینتر میاد و صدتا صفحه به صورت عکس اتچ شده برام میگیره که واقعا کار رو خیلی مواقع لنگ میزاره. جالب اینجاست که وقتی همین فایل را با آیفون باز میکنم و پرینت میکنم، درست و بدون مشکل پرینت میگیره!
کسی ایده ای داره آیا؟ اینو بگم که کلی سرچ کردم و با سامسونگ (پرینترم سامسونگ هست) تماس گرفتم و با اپل هم چت کردم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتم.
Amir_S نوشته شده:برنامه patcherی که قبلا برای نصب نسخههای جدید مک روی دستگاههای قدیمی معرفی کرده بودم، این امکان را دارد که فایلهای نصب را از سرور اپل دانلود و فایل app اصلی را برایتان بسازد. سرعت دانلودش خوب است و قطعی هم معمولا ندارد؛ اگر هم قطع بشود، حتی بعد از چند روز، باز از همانجا ادامه میدهد.
البته نمیتوانم تضمین کنم که فایلی که تحویل میدهد دستکاری نشده باشد، ولی حتما میشود هش و امضای فایل اصلی را پیدا کرد و با چیزی که این برنامه ساخته مقایسهاش نمود.
به هر حال اگر خواستید، آدرسش dosdude1.com/catalina است.
بعد از دانلود و اجرای برنامه، از آن بخواهید که فایل نصب را برایتان دانلود کند، بعد از اینکار از شما خواهد خواست که متدی را برای نصب فایل دانلودی و یا ساختن فلش قابل بوت و… انتخاب کنید. از اینجا به بعد چیزی که ساخته میشود برای نصب روی دستگاههای قدیمی «پچ» شده و تعدادی درایور و ابزار دیگر به آن اضافه میشود.
پس اگر دستگاهتان مستقیما از کتلینا پشتیبانی میکند. سراغ این مراحل نروید و همانجایی که دانلود تمام شد. برنامه را بسته و از فایلی که ساخته شده، به هر طریقی که لازم دارید استفاده کنید.
سلام وقت بخیر
متاسفانه من با این پچ (dosdude1) اقدام به نصب کاتالینا روی macbook late 2009 کردم .
بعد از نصب متوجه افت کیفیت تصویر شدم پس پاکش کردم و high sierra نصب کردم. ولی همچنان تصویر مشکل داره . نمیدونم چطور توضیح بدم ولی با چند دقیقه نگاه کردن به صفحه نمایش سردرد و سوزش چشم میگیرم!
خیلی خیلی ممنون میشم اگر در رفع این معضل راهنمایی بفرمایید .
iSam نوشته شده:کسی مشکل پرینت با این سیستم داشته تا الآن؟ واقعا از روزی که آمده، دیدم به مک را به کلی تغییر داده و باعث شده که اون افتخار سابق را نتوانم تمام قد به مک بکنم!
من از وقتی آپدیت کردم، با یکسری از فایلها (بخصوص پی دی اف) مشکل پرینت دارم و قتی مثلا یک صفحه پرینت میگیرم، پرینتر میاد و صدتا صفحه به صورت عکس اتچ شده برام میگیره که واقعا کار رو خیلی مواقع لنگ میزاره. جالب اینجاست که وقتی همین فایل را با آیفون باز میکنم و پرینت میکنم، درست و بدون مشکل پرینت میگیره!
کسی ایده ای داره آیا؟ اینو بگم که کلی سرچ کردم و با سامسونگ (پرینترم سامسونگ هست) تماس گرفتم و با اپل هم چت کردم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتم.
سامان جان،
من با پرینتر خود هیچ مشکلی ندارم. البته پرینتر من Epson ET-2570 tank است و پرینتر لیزری نیست. مشکلی کہ شما شرح دادهای بنظرم اشکال در Postscript میباشد.
iSam نوشته شده:کسی مشکل پرینت با این سیستم داشته تا الآن؟ واقعا از روزی که آمده، دیدم به مک را به کلی تغییر داده و باعث شده که اون افتخار سابق را نتوانم تمام قد به مک بکنم!
سامان جان،
من با پرینتر خود هیچ مشکلی ندارم. البته پرینتر من Epson ET-2570 tank است و پرینتر لیزری نیست. مشکلی کہ شما شرح دادهای بنظرم اشکال در Postscript میباشد.
ممنون احمد جان. خودم هم فکر میکنم همینطور باشه، چون با همه پی دی اف ها اینطور عمل نمیکنه و فقط با بعضی ها اینطور هست، بخصوص پی دی اف هایی که شخصا روی مک میسازم (مثلا از روی jpg).
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
سلام دوستان
من مک بوک پرو ۲۰۱۷ با مک او اس های سیرا دارم
تا الان دو بار خواستم کاتالینارو از اپ استور دانلود کنم
اما هر دوبار کامل دانلود شده اما وقتی دانلود تموم میشه فایل اینستالر بلافاصله از بین میره و دوباره گزینه دانلود برام روشن میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
من بالاخره کتلینا را روی آیمکم نصب کردم و فعلا مشکل خاصی نداشتهام. برنامهٔ خاصی را لازم ندارم که نبودش روی این مشکلآفرین بوده باشد. خوشبختانه مکبوکایر قدیمی هنوز هست برای برنامههای ناکار شده. اما چیزی که بالاخره مایلم کرد که نصبش کنم خرید این برنامهٔ Good Notes 5 بود: https://apps.apple.com/ca/app/goodnotes-5/id1444383602
جالبی این برنامه این است که روی همهٔ دیوایسهای اپل به شرط نصب آخرین سیستم نصب میشود. یعنی یک خرید، آنرا هم روی آیپد نصب میکند، هم آیفون و هم مک.
من هم اخیرا کتلینا را روی این پیرمرد نصب کردهام و از همان زمان imovie و Final Cut باز نمیشوند و خطای زیر را میدهند:
Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0x0000000000000010
Exception Note: EXC_CORPSE_NOTIFY
برای امتحان یک لایبرری جدید برای imovie درست کردم. با آن باز میشود ولی به محض اینکه روی new movie کلیک می کنم بسته میشود!
نمیدانم به کتلینا مربوط است یا از خستگی لپتاپم ناشی شده. شاید هم مشکل جای دیگری باشد و تصادفا با این تغییر همزمان شده!؟
من بالاخره کتلینا را روی آیمکم نصب کردم و فعلا مشکل خاصی نداشتهام. برنامهٔ خاصی را لازم ندارم که نبودش روی این مشکلآفرین بوده باشد. خوشبختانه مکبوکایر قدیمی هنوز هست برای برنامههای ناکار شده
مشکل جابهجایی علامتهای نقل قول در کیبورد فارسی درست شده است؟ در pages کشیدگی فارسی اضافه شده؟
ممنون
پیجز با فانتهای اپل مثل جیزه و نديم کشیده تزرق میکند. اما با فانتهای دیگر مثل فانتهای بهنام فقط فاصلهها را میکشد.
راستش منظورت را از جابجایی علامتهای نقلقول نمیفهمم. برای من که مشکلی نیست.
saeidk نوشته شده:مشکل جابهجایی علامتهای نقل قول در کیبورد فارسی درست شده است؟ در pages کشیدگی فارسی اضافه شده؟
ممنون
سعید، من هیچوقت تایپ درست را یاد نگرفتهام و هنوز از کیبورد QWERTY استفاده میکنم. این اسکرینشات کیبورد استاندارد است:
منظور همون صفحهکلید persian isiri است که در اون شیفت و فاصله میشود فاصله مجازی. متاسفانه برعکس بودن کلیدهای نقل قول در تایپهای چند ده صفحهای بدجور آزاردهنده است.