دقیقا من عجله کردم و نصب کردم و الآن پنج برنامه ام که دوتای آنها برایم مصرف روزانه دارد (یکیش برنامه اسکن هست که با اسکنرم کار میکنه)، کار نمیکنند و نمیدانم چه کنم!
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
rezag5 نوشته شده:ISam
اگر قصد داونگرید نداری ,اجالتا یک VMware نصب کن سیستم قدیمیت رو به صورت مجازی عَلَم کن که نرم افزای های مهم رو بتونی استفاده کنی
فعلا همه را ۶۴ بیتشان را نصب کردم و مشکل حل شد. فقط الآن xCode را به صورت غیراجرایی نمایش میدهد و با کلیک رویش اپ استور را باز میکند و اپ استور هم میگوید که xCode نصب میباشد!
دیگری Scan Assistant هست که برای اسکنرم هست که الآن مانده ام با این چه کنم!؟
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
sadeghi نوشته شده:آیا روشی هست که بفهمیم کدام یک از برنامه هایی که در حال حاضر روی سیستممان نصب است ۳۲ بیتی هستند؟
بله
روی علامت سیب کلیک کرده و سپس About this Mac را بزنید.
در پنجرهی باز شده روی System report کلیک کنید.
در پنجرهی باز شده در بخش Software از ستون سمت چپ، Application کلیک کنید. اندکی زمان میبرد و بعدش فهرست کاملی از کلیهی اپلیکیشنهای نصب شده را میبینید که روی عنوان هر کدامشان کلیک کنید، در بخش پایینی، در قسمت توضیحات، میبینید که چند بیت است.
*پی نوشت: یکی نیست بگه تو که اینا رو بلدی چرا خودت چند تا برنامهی ۳۲ بیتات رو از دست دادی؟
برنامهٔ Image Capture که با خود سیستم میآید، احتمال دارد که با اسکنرت کار کند.
iSam نوشته شده:
rezag5 نوشته شده:ISam
اگر قصد داونگرید نداری ,اجالتا یک VMware نصب کن سیستم قدیمیت رو به صورت مجازی عَلَم کن که نرم افزای های مهم رو بتونی استفاده کنی
فعلا همه را ۶۴ بیتشان را نصب کردم و مشکل حل شد. فقط الآن xCode را به صورت غیراجرایی نمایش میدهد و با کلیک رویش اپ استور را باز میکند و اپ استور هم میگوید که xCode نصب میباشد!
دیگری Scan Assistant هست که برای اسکنرم هست که الآن مانده ام با این چه کنم!؟
دیوایس را نمیبیند متاسفانه. برای همین فعلا با VueScan قدیمی ولی ۶۴ بیتی کار را راه انداختم و به سامسونگ هم که سازنده اسکنر هست ایمیل زدم، تا ببینم چه میشود.
باقی چیزها فعلا خوب هستند. تستی چیزی کسی میخواد بگه که انجام بدم.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
sadeghi نوشته شده:آیا روشی هست که بفهمیم کدام یک از برنامه هایی که در حال حاضر روی سیستممان نصب است ۳۲ بیتی هستند؟
روی منوی اپل گزینهٔ About this Mac را انتخاب و در بزن روی System Report. بعد بزن روی Application در قسمت Software. بعد ستون سمت راست 64-Bit را ببین. اگر روی تیتر آن کلیک کنی، همهٔ برنامههایی که با ۶۴ بیت سازگار نیستند را کنار هم ردیف میکند (مطابق تصویر).
بله
روی علامت سیب کلیک کرده و سپس About this Mac را بزنید.
در پنجرهی باز شده روی System report کلیک کنید.
در پنجرهی باز شده در بخش Software از ستون سمت چپ، Application کلیک کنید. اندکی زمان میبرد و بعدش فهرست کاملی از کلیهی اپلیکیشنهای نصب شده را میبینید که روی عنوان هر کدامشان کلیک کنید، در بخش پایینی، در قسمت توضیحات، میبینید که چند بیت است.
*پی نوشت: یکی نیست بگه تو که اینا رو بلدی چرا خودت چند تا برنامهی ۳۲ بیتات رو از دست دادی؟
ببخشید ارژنگ. جوابت را ندیده بودم.
فکر کنم اگر قلم برتر را خودت گزارش کنی، بد فکری نباشد.
سلام دوستان
من متاسفانه هرکار میکنم نمیتونم آپدیت کنم چندبار ارور قطع کانکشن داد یکبار هم که کامل دانلود شد ارور " تایید بروزرسان" رو داد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای من هم همین اتفاق افتاد. بعد از دو بار دانلود تا حدود ۶ گیگابایت قطع شد و هر بار دوباره از ۵۰۰ گیگابایت شروع کرد. این طور که در اینترنت جستجو کردم و فهمیدم انگار نحوه و شکل فایلهای اینستالر فرق کرده و مثل قبل نمیتوان فایل دانلود مستقل و آفلاین روی کامپیوتر داشت. هیچ منبعی هم برای دانلود مستقیم پیدا نکردم.
در لیست آپدیتهای اپاستور خبری از آن نیست و در صفحه اصلی آن هم فقط یک تبلیغ از آن هست. تنها گزینه استفاده از system preference و softwre update است. آنجا هم خبری از گزینه download only نیست. امیدوارم بعد از دانلود، بتوان اینستال را به بعد موکول کرد. به هر حال غیر از قلم برتر و یکی دو برنامه جزئی دیگر که استفاده نمیکنم و متاسفانهQuicktime Player 7 که باید دیگر آن را فراموش کرد، بقیه برنامهها را ۶۴ بیت کردهام. میماند مشکل همیشگی ما ونسخههای غیر اصل و شکستهشده (که اینجا نباید از آنها حرف زد!) که امیدوارم به مشکل برنخورند.