دوستان سلام،
آیا کسی میداند دلیل نام طولانی و غیر معمول بعضی از فونتها چیست؟
در «فونت بوک» این نامہا درست نمایان میشوند ولی فایل فونت نامی عجیب دارد. مثلا خط 0Karim در فونت بوک فایلش 971bba0f218e4740e1ce2e37ebc80ef3c29632101011931.otf
نام دارد.
به به علی عزیز، پارسال دوست امسال آشنا!
این فونتها را از جائی از اینترنت پیدا کردم. من فونتها را طریق دو بار کلیک روی آنها نصب کرده بودم. راستش را بخواهی اصلا جزئیات را بیاد ندارم.
احمد
هنوز سر در نیاوردهام که ماجرا چیست، اما شاید دانستن نام بعضی قلمها کمک کند، مثلا آن Adobe arabic shin که بعدش تعدادی حروف و عدد دارد فرقش با adobe arabic shin عادی در چیست؟
saeidk نوشته شده:خب فونتها را بگذار ما هم ببینیم. شاید در تنظیمات فونت اینجوری شده
سعید و علی عزیز،
ممنون بابت پاسخ
فونتها را بہ پیوست در اینجا قرار میدهم، لطف کنید بہ این فونتها نگاهی بیندازید ببینید سبب این نامهای عجیب چیست.
ممنون
Ali.Rastegar نوشته شده:احمد جان من هنوز رازش را کشف نکردهام، با ایلیا که گپ میزدیم به ذهنش رسیده بود مثل عنوان فایلهای کش هستند، به نظر من فعلا چیز دیگری نمیرسد.
مرسی علی عزیز
منتظر میمانیم ببینیم نظر سعید در این مورد چیست.
Ali.Rastegar نوشته شده:احمد جان من هنوز رازش را کشف نکردهام، با ایلیا که گپ میزدیم به ذهنش رسیده بود مثل عنوان فایلهای کش هستند، به نظر من فعلا چیز دیگری نمیرسد.
حدس من این است که اینها وب فانت هایی بوده اند که کسی با استفاده از ابزار یا سایتهای متفرقه تبدیلشان کرده. ولی اسم های داخلی فانت ها همان نام کشهٔ براوزر باقی مانده.
لابد. اما من راستش تجربهٔ چندانی در اینکار ندارم. تنها برنامهای که من با آن کار میکنم گلیفس است که آنهم ادعا بر بازخوانی فانت ندارد. فانتهای لاتین معمولا چندان پیچیده نیستند، اما برای فانتهای فارسی همیشه نگران بودهام که بهم بریزند.
بله در ویندوز با برنامه fontcreator میشود کار دشواری نیست قلم را در برنامه بازکنید بقسمت Format و سپس Naming بروید و نام جدید را ثبت کنید البته میدانید که اینکار نام حقیقی قلم را از بین میبرد و شاید حق سازنده ضایع شود با کلید Autonaming هم میشود که در همان برنامه است
همه برنامه های قلمساز هم از عهده اینکار برمیایند ولی بنده جز از fontcreator استفاده نکردم