123ali نوشته شده:درود
دوستان نمیدونم ایفونمچش شده وقتی ازش عکسیوتومک میریزم ، همه عکس ها رو اسمش رو به صورت UNADJUSTENDNONRAW-thumb مینویسه! واین به کنار مهم ترین چیز اینه که تاریخ انداختن همه عکسامو یکی کرده! یعنی هر عکسی با ایفونمانداهتم رو تو مک مینوسه فرضا تو۲ سپتامبر ساعت۱۰شب بوده، در حالی که مثل قبل تاریخ دقیقنمیزنه
مشکل چیه؟
این موضوع فقط به عکسهایی که بعد از ارتقا به iOS 11 گرفته ای محدود میشود یا با عکسهای قدیمیتر هم این مشکل را داری؟
راستش من حدس میزنم که آیفونت طوری تنظیم شده که عکسها را با فرمت جدیدی که اپل بر اساس H265 برای عکسها ایجاد کرده ذخیره شوند و چون این فرمت فعلا در مک پشتیبانی نمیشود، با این مشکل مواجه شدهای!
Ilia نوشته شده:نمیدانم که به چه صورتی عکس ها را وارد مکت میکنی. اما راه درستش این است که یا با برنامهٔ Photos این کار را بکنی، یا با برنامهٔ Image Capture که در پوشهٔ اپلیکیشن هایت هست.
ممنون برادر ایلیا جان
برادر من با فتوز انجام میدم
ولی ایمیج چپتر رو بلد نیستم باهاش کار کنم
و احتمال اینکه تو این ایمیج چپتره درست شه هست؟
123ali نوشته شده:درود
دوستان نمیدونم ایفونمچش شده وقتی ازش عکسیوتومک میریزم ، همه عکس ها رو اسمش رو به صورت UNADJUSTENDNONRAW-thumb مینویسه! واین به کنار مهم ترین چیز اینه که تاریخ انداختن همه عکسامو یکی کرده! یعنی هر عکسی با ایفونمانداهتم رو تو مک مینوسه فرضا تو۲ سپتامبر ساعت۱۰شب بوده، در حالی که مثل قبل تاریخ دقیقنمیزنه
مشکل چیه؟
این موضوع فقط به عکسهایی که بعد از ارتقا به iOS 11 گرفته ای محدود میشود یا با عکسهای قدیمیتر هم این مشکل را داری؟
راستش من حدس میزنم که آیفونت طوری تنظیم شده که عکسها را با فرمت جدیدی که اپل بر اساس H265 برای عکسها ایجاد کرده ذخیره شوند و چون این فرمت فعلا در مک پشتیبانی نمیشود، با این مشکل مواجه شدهای!
بله یعنی در عکس های قدیمی هم فرقی نداره و فکر نمیکنم ربطی به ای او اس ۱۱ باشه و اینطور که میگید مک پشتیبانی نمیکنه و به نظرتون درست میشه دیگه ؟
کسی این مشکل براش پیش اومده که بعد از اپدیت به ios ۱۱ تب های سافاری بر روی مک sync نشن؟ چندبار از icloud روی مک و گوشی log out کردم و دوباره وارد شدم اما مشکل پا برجاست. (احتمال فیل تر ینگ هست؟)
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
ios 11.0.1 منتشر شد. همچنان این مشکل که بلوتوث با استفاده از کنترل سنتر روشن میشه اما خاموش نمیشه(!) برقرار هست. چندتا از مواردی هم که خودم بالا گفتم و چک کردم و تفاوتی نکرده.
iPhone 5s
AmiN.D نوشته شده:ios 11.0.1 منتشر شد. همچنان این مشکل که بلوتوث با استفاده از کنترل سنتر روشن میشه اما خاموش نمیشه(!) برقرار هست. چندتا از مواردی هم که خودم بالا گفتم و چک کردم و تفاوتی نکرده.
بلوتوث و وایفای اصلا قرار نیست از اینجا قابل خاموش شدن باشند! هرچند اگر امکان انجام این کار با لمس سه بعدی یا نگهداشتن را اضافه کنند، یک روز به کار میآید.
راستی من نمیدانم چرا این آپدیت را روی دستگاههایم نمیبینم!
من اول فکر کردم یک باگی باید باشه. خب اگر برای روشن خاموش کردن(در ios 10 فکر کنم اینجوری بود) استفاده نمیشن. عملا کاربردشون چی هست؟! حداقل برای منی که 5s دارم 3D تاچ بی معنی هست.
iPhone 5s
با توجه به اینکه سرویسهای دیگری مثل کل خانواده hands off و continuity و همینطور air drop با بلوتوث و وایفای کار میکنند. اپل تصمیم گرفته که بهتر است این دو همیشه روشن باشند و اگر کسی نیاز به خاموشی آنها داشت، یا با سیری و یا در ستینگ این کار را بکند و در عوض این دو کلید برای قطع کردن دستگاهها یا شبکههای متصل باشد. مثلا اگر به یک وایفای وصل باشید و به دلیلی بخواهید از آن استفاده نکنید، با این کلید میتوانید این عمل را انجام دهید؛ که البته در این حالت auto join را هم برای آن شبکه خاص غیر فعال میکند. البته اگر در air plan mode باشید، این دو کلید کار قبلیشان را میکنند و بلوتوث و وایفای را با آنها میتوان خاموش و روشن کرد؛ اما در همان حالت هم اگر یکبار روشنشان کنید و خاموش نکنید، دفعه بعدی که به حالت پرواز میروید، خاموش نمیشوند!
پ.ن: من یک مجموعه ویدیو ضبط کرده بودم که قرار بود روز انتشار iOS11 در آپارات قرار بدهم، ولی به دلایلی در تدوین آن به مشکل فنی برخوردم و نتوانستم به موقع آن را تمام کنم و هر چند روز یکبار دارم یک قسمت از آن را ارسال میکنم. اتفاقا ویدیوی دیروز به همین موضوع مربوط بود: http://www.aparat.com/v/zot5M
مرسی امیر.
راستی برای شما هم بعد از ۱۱.۰.۱ پیش اومده که وقتی گوشی در شارژ هست به هیچ عنوان گوشی unlock نشه ؟ برای من نه با پسورد انلاک میشه نه با انگشت. در واقع اصلا وقتی home butten و میزنم نمیبره به صفحه ی پسورد حتی! باید یکی از اپلکیشن هارو از قسمت siri suggestion انتخاب کنم و بگه پسورد بزن که بتونم وارد گوشی شم. این مشکل به محض قطع کابل شارژ حل میشه. اینو البته من گزارش دادم به اپل.
iPhone 5s
AmiN.D نوشته شده:مرسی امیر.
راستی برای شما هم بعد از ۱۱.۰.۱ پیش اومده که وقتی گوشی در شارژ هست به هیچ عنوان گوشی unlock نشه ؟ برای من نه با پسورد انلاک میشه نه با انگشت. در واقع اصلا وقتی home butten و میزنم نمیبره به صفحه ی پسورد حتی! باید یکی از اپلکیشن هارو از قسمت siri suggestion انتخاب کنم و بگه پسورد بزن که بتونم وارد گوشی شم. این مشکل به محض قطع کابل شارژ حل میشه. اینو البته من گزارش دادم به اپل.
خواهش میکنم.
راستش من هیچوقت روی ۱۱.۰.۱ نبودم… اما نه روی ۱۱ و نه ۱۱.۱ بتا که الان هستم، با این مشکل مواجه نشدهام.