راستش نمی دونم چجوری سوالم رو بپرسم ولی دنبال یه لپتاپ خوب و قوی هستم که قلم و استایلس با کیفیت و دقیق داشته باشه و از نظر مشکلات زندگی در ایران! (مثل خدمات پس از فروش، تعمیرپذیری و...) آزاردهنده نباشه. می تونم تا حداکثر 4 یا 4.5 هزینه کنم.
Surface Pro 4 به دلیل اینکه مدت نسبتا طولانی به بازار اومده و مشکلاتش کشف و تقریبا رفع شدن، یکی از انتخاب هام هست ولی نگرانی ای که وجود داره اینه که حتی در آمریکا خیلی از این دستگاه ها مشکلاتی اساسی دارن که بعضا چند بار دستگاهشون رو عوض کردن و یا فرستادن برای تعمیر. یکی از دوستان هندی در هند می گفت که بعضی ها حتی باید 4-5 ماه صبر کنن تا دستگاه بره آمریکا و برگرده و تازه بعضیاشون بدون هیچ تعمیری برمیگردن چون گارانتیشون تا برسه به آمریکا تموم می شه! بخاطر همین خیلی انتخاب ریسکیای هست و از نظر تعمیرپذیری هم بسیار ضعیفه و نمیشه به راحتی مثلا حافظهاش رو ارتقا داد. از طرفی دستگاه خیلی گرونی هست و مطمئن نیستم اگر به هر دلیلی ویندوزش خراب شد، چکار باید کرد!؟
از طرفی کمی نسبت به مک بوک ها هم وسوسه می شم حتی با توجه به اینکه قلم ندارن، ولی اونها هم مثل اینکه مشکل تعمیرپذیری و ارتقا رو دارن و حتی باتریشون قابل تعویض نیست. و اینکه احتمالا کمبود بودجه میارم، ولی شاید بتونم دست دومش رو بخرم. ولی بازهم مشکلات خدمات پس از فروش نگران کنندس، بخصوص برای افرادی که ثروتمند نیستن و نمی تونن هر یکی دو سال دستگاهشون رو عوض کنن.
انتخابهای دیگه ای که وجود داره، لپتاپ های لنوو هست که اصلا از کیفیتشون اطلاعی ندارم و فقط می دونم چینی اند!!
راستی لیست زیر هم هست، ولی نمی دونم کدومشون در ایران موجوده.... خیلی گیجم چون دستگاهی که می خرم باید عمر طولانی ای هم داشته باشه! چون تامین این بودجه برای من خیلی سخته

http://forum.tabletpcreview.com/threads ... lus.67533/
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.