از اینکه شما مدیران محترم ایرماگ همیشه فعال هستین خیلی خوشحالم...از معدود سایت های تخصصی و فعال در زمینه Apple هستید ...تولد ایرماگ بر همه دوستان و همراهان سایت مبارک
Apple MacBook Pro "MC374" Mid.2010 ((13.3"-Core2Duo 2.4-8GB DDR3 1066-120GB Samsung SSD+250GB HDD ))
Mac OS X 10.13.5
دوستان ایرماگی،
اول خیلی ممنون که تولد ایرماگ رو یادآوری کردید
امیدوارم که از سال دوازدهم من دوباره فعالیتم زیاد بشه!
یادم میاد وقتی در سال ۲۰۰۵ (اگر درست خاطرم باشه) که دوستان آلمانی علی صمدی زحمت درست کردن نرمافزار تقویم جلالی رو بر اساس الگوریتم فارسیوب شریف کشیدن، اختلافاتی بین فارسیوب و پروژه ملی لینوکس پیش اومده بود و با اینکه مشخص شده بود این الگوریتم از سال ۲۰۲۰ دیگه درست محاسبه نمیکنه، مجبور شدیم از همین الگوریتم استفاده کنیم چون الگوریتم و کدهای اصلاح شده تا مدتی بعد منتشر نشد. اون موقع وقتی با علی در این مورد صحبت کردم به من گفت واقعا فکر میکنی تا سال ۲۰۲۰ Mac OS X باقی میمونه؟ و هر دو خندیدیم
ولی حالا دیگه دور از انتظار نیست. خوشبختانه خود OS X حالا تقویم جلالی رو داره و اگر از ۲۰۲۰ برنامهٔ Jalali Calendar بلا استفاده شد مشکلی نداریم.
پینوشت: من عنوان تاپیک رو اصلاح کردم، چون ایرماگ ۱۳ ژانویه ۲۰۰۴ شروع به کار کرده و الان دوازده ساله شده.
منم تبریک میگم…
متأسفانه آنقدر درگیر مشکلات درسی و کاری و خانوادگی هستم که گاهی چند روز میشود که به ایرماگ سر نمیزنم!
امیدوارم اوضاع بهتر شود و همه با هم سالیان سال به خوبی و خوشی زندگی کنیم
دوستان گرامی،
من نیز سالگرد دوازده سالگی ایرماگ را بہ همۂ دوستان وفادار ایرماگی تبریک میگویم. وجود شما اعضای انجمن ضامن بقای ایرماگ است. ایرماگ بہ همۂ اعضایش تعلق دارد و تا زمانی که شما هستید ایرماگ نیز برقرار خواهد ماند!
رهرو آن است کہ آهستہ و پیوستہ رود!
iSam نوشته شده:باشد که ایرماگ مثل ۵-۶ سال پیش شود دوباره!
من که حضورم به اندازهی سامان نیست، بنابراین شاید ندانم ۵-۶ سال پیش ایرماگ چه طور بوده که حالا نیست. فکر کنم بد نیست در آستانهی این دوازده سالگی، دوستان ما از انتظاراتشان هم بگویند.
اختیار داری ارژنگ جان شما ناسلامتی ادمین ایرماگ هستی و حضورت بسیار مؤثر وگرنه ما که سرک کش ایرماگیم و بود و نبود ما زیاد فرقی ندارد برادر.
راستش اون ایام اینجا کمی صمیمی تر و گرم تر بود و برای ما ایرماگ بخش قابل توجهی از زندگیمان در بود. برای من ایرماگ فقط یک فروم نبود، یک ملک بود با تمام آینده اش ولی الآن کمی فرق کرده. شاید هم همه ما بخصوص خودم پرمشغله تر و کم رنگ تر شده ایم و شاید هم مثل قبل همدیگر را دوست نداریم و مثل زوجی شدیم که دارند همدیگر را فقط تحمل می کنند!
در کل من همیشه برای وجود ایرماگ خوشحالم و دوست دارم دوران سال ۲۰۰۶ را با ایرماگ مجددا تجربه کنم
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
وقتی که ایرماگ درست شد، نه فیسبوک بود، نه تلگرام، نه هزار جور شبکهٔ اجتماعی دیگر. مردم هم اینقدر (به حق) از پیآمد نوشتههایشان نگران نبودند. کلا اینترنت بسیار معصومتر از الان بود.
راستش با وضع فعلی که همه به انواع مختلف با هم در تماسند و کاربرهایی که پست نمیزنند و از نوشتن گزیزانند، نمیدانم که کلا جاهایی مثل ایرماگ چقدر بتوانند دوام بیاورند.
برای من ایرماگ، بودنش بخاطر دوستانی که اینجا پیدا کردم غنیمت است. اما اگر پست نزنیم و ننویسیم و سر هم را نخوریم، هر روز سوت و کورتر خواهد شد.
ایرماگ برای من همیشه محیطی بوده برای یاد گرفتن. حالا به لطف خونگرمی اعضا و محبتی که در فضای فروم جاریه، احساس "آشنایی" میکنم. حسی که تو کمتر گروه و فروم آنلاین دیگهای داشتم. تولدت مبارک نازنین ایرماگ!