سایتش توضیح کامل داده
یکی native هست
یکی بر اساس Qt-based ( is a cross-platform application )
به همین دلیل برخی ویژگیشون هم فرق میکنه
-
پ ن:
به نظرم این تایپک نه جاش اینجاس نه نیاز هست تایپک جداگانه براش باز شه!
دوستان تایپک و منتقل کنند به بخش app store
آخرین ویرایش توسط AmiN.D در 27 سپتامبر 2015, 11:39، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
پیشفرضش اینه که جایی ذخیره نشه! یعنی در واقع تو فضای کش خود برنامهست و وقتی پیام رو پاک کردی، فایلش هم پاک میشه… ولی بشه دستی به گالری فرستاد یا کلا تنظیم کرد که هرچی میگیره یه کپی هم به اونجا بفرسته
اینطور که تو سایت خود تلگرام نوشته، نسخه دسکتاپ و همینطور نسخه اختصاصی مک این برنامه توسط شخص ثالث طراحی و توسعه داده شدن و بعدا هردو به عنوان نسخه های رسمی پذیرفته شدن. برای همین اختلاف هایی بین نسخه ها وجود داره،. علاوه بر این، تصمیم خوبی که تلگرام گرفته، تأکید بر زبان طراحی پلتفرم های مختلفه که این هم خودش باعث اختلاف هایی که البته اکثراً در سطح اینترفیس هستند، شده.
فعلا با این راه اندازیه چَنل یا همون کانالِ خودمون گام خیلی بلندی برداشت
رسما خودش رو از یک پیغام رسان مثل وایبر جدا کرد و وارد یک فیلد جدید شد
امیدوارم در آینده ی نزدیک بقیه یه امکانات هم بهش اضافه بشه
مثل کال و یا ویدیو چت
Amir_S نوشته شده:پیشفرضش اینه که جایی ذخیره نشه! یعنی در واقع تو فضای کش خود برنامهست و وقتی پیام رو پاک کردی، فایلش هم پاک میشه… ولی بشه دستی به گالری فرستاد یا کلا تنظیم کرد که هرچی میگیره یه کپی هم به اونجا بفرسته
من تو گروه های زیادی عضو هستم و فایل های زیادی هم برام میاد و هیچ کدوم هم حذف نکردم تو خود تلگرام هستش ولی تو storge گوشی زده used 20.9 GB ولی حجم کل برنامه هایی که تو گوشی دارم 6 گیگ هستش نمی دونم چرا این اختلاف رو نشون میده
گلی جان، خُب اینهمه فایل که داخل این برنامهها میاد، جا میگیره یا نه؟ تلگرام یا فیسبوک و امثالش خودشون شاید چندان جا نگیرند، اما فایلهایی که دانلود میکنند ممکنه بسیار جا بگیره. اگر خود اپ مکانیسمی داشته باشه که بشه فایلهای مربوطهاش را حذف کنه که نیکو. اگر نداشته باشه، راه راحت پاک کردن فایلهای آنها دیلیت آن برنامه و نصب مجددش است. اما اگر این کار را بکنید، اگر بخواهید پستهای چند روز قبلش را ببینید، آن برنامه مجبور خواهد بود که آنها را دوباره دانلود کند.
rezag5 نوشته شده:یک نکته ی کوچولو در مورد تلگرام بگم
تلگرام در نسخه ی دسکتاپ از امکان سِکرت چَت استفاده نمیکنه
یعنی همچین آپشنی روی دسکتاپ وجود نداره
من نسخهی native رو دارم و توش امکان سکرت چت هست. کانالها اما هنوز روی نسخه مک قابل استفاده نیستند که تلگرام گفته اضافه خواهد کرد.
یک هفتهایه که من نمیتونم از طریق تلگرام عکس یا فیلم دریافت کنم، فرستادن اینها هرچند مشکلی نداره.
برنامه رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم و به محض باز کردن خودش وارد حساب من شده بود و مشکل هم همچنان باقی بود، که یعنی فایلهای برنامه باید جایی روی کامپیوتر مانده باشد. مشکل اینجاست که من جفت libraryها و application support رو زیرو رو کردم و چیزی پیدا نکردم! این مشکل رو با Kerio هم داشتم که در پست دیگهای بحث شده بود. کسی نظری راجعبه این مشکل تلگرام یا مسالهی پاک کردنش داره؟
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
دوستان من توی ورژن ویندوز فون در قسمت ستینگ آپشن کَش دارم
البته ازش استفاده نکردم تا حالا ولی ظاهرا برای پاک کردن چیزاییه که
با تلگرام دانلود کردیم ولی روی گوشی سیو نکردیم
اما روی دسکتاپ روی پلتفورم ویندوز این آپشن رو نمیبینم
اگر یافتم حتما اینجا میگم
perse نوشته شده:دوستان یه سوالی،
توی ورژن آیاواس تلگرام روی آیفون شما میتونین یه آهنگ که کسی به شما میفرسته رو سیو کنید توی یه اپ دیگه ؟
سلام دوست من ، آهنگ و يا ويديويى كه از تلگرام دانلود ميكنم خودش اتومات ميره تو قسمت عكسها ذخيره ميشه و من از اونجا ميتونم به هر پليرى كه بخام شر كنم و در اونجا ببينم