امیر جان،من از Muse استفاده می کنم برای سایت ام
اگر ممکن است آدرس سایتت را بده تا بتوانیم نمونه کارهایت را در آنجا ببینیم.
احمد
امیر جان،من از Muse استفاده می کنم برای سایت ام
برای انتخاب لایبرری دلخواه کافیست که وقتی که فوتوز را راه میاندازید، بلافاصله دکمهٔ آپشن را فشار بدهید و نگهدارید تا لیست لایبرریهای موجود را نشانتان بدهد.sadeghi نوشته شده:ممنون از ایلیا جان و امیر آقا و آقای عزیزی. با این حساب کم کم باید به فکر اسباب کشی به فوتوز باشم. احتمالا چند آلبوم را اول منتقل میکنم تا ببینیم اوضاع چطور است. با توجه به اینکه من لایبری اپرچر را روی دیسک خارجی نگه میدارم احتمالا اینکه نمیشود در فوتوز لایبری را به سادگی اپرچر سوییچ کرد کمی آزار دهنده خواهد بود. اما به هرحال ببینیم چه میشود. امیدوارم در نسخه جدید سیستم عامل، فوتوز پیشرفت بیشتری کند.
ممنون احمد جان، این یک سری از این کارهاست که سامسونگ سمارت تی وی جایزه DSE APEX بهترین نمایش دنیا رو توی لاس وگاس برد و اون یکی که کنسرت آرمین فن بورن بود نقره برای موشن گرافیک.Ahmad نوشته شده:امیر جان،من از Muse استفاده می کنم برای سایت ام
اگر ممکن است آدرس سایتت را بده تا بتوانیم نمونه کارهایت را در آنجا ببینیم.
احمد
علی جان شما مثل اینکه دایم کارت ور رفتن به این دیوایسهاست که مرتب خرابکاری پیش میاد. ماشالله خودت هم حاظر نیستی یکم زحمت بدی بخودت برای رفع مشکلت. راستش من تو این ۷-۸ سال که با مک و آیفون کار میکنم مجموعا اینقدر مشکل برام پیش نیومده! نه که خیلی بلد باشم، زیاد انگولک نمیکنم!!123ali نوشته شده:ممنون برادر ،مشکل حل شد.
ارامش و امنیت خداوند باشما باشد.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان