با سلام خدمت دوستان عزیزpooriya.kh نوشته شده:با سلام
اخیرا چند عکس و ویدیو به برنامه فوتوز اضافه کردم . برای بک آپ گرفتن با تایم ماشین مشکلی ندارم اما وقتی که میخوام لایبرری یا کتابخونه فوتوز رو در هارد اکسترنال کپی کنم ارور شماره ۳۶ رو میده ! این مشکل وقتی که لایبرری رو در دسکتاپ کپی میکنم و همچنین در گذشته وجود نداشت . راه حل هایی در اینترنت دیدم اما قبل انجامش گفتم با شما هم مشورتی کنم . متشکرم
راه حل اینترنتی !
https://www.youtube.com/watch?v=gC3O-3ymVEE
کد: انتخاب همه
ولی انصافاً برای مصرف عمومی، عکسهای خانوادگی و مسافرت و غیره، هر چیزی که یک کاربر لازم داره فوتوز به بهترین وجه فراهم کرده.ایلیا جان با هر ۳ مورد موافقم به شدت. من از photos هر روز استفاده میکنم و به نظر من عالیه واقعا خوبه . مخصوصا اگر کسی affinity photos رو هم داشته باشه و extension اون رو هم اضافه کنه که دیگه چه بهتر.Ilia نوشته شده:فوتوز برای کار شما بهترین است. هم بسیار روان است، هم مجانیست، امکانات خوبی دارد، با آیدیواسها و آیکلاد هماهنگ است و غیره و غیره. البته تا وقتی که اپرچر هنوز کار میکند، میتوانید روی آن بمانید، اما آن بالاخره روزی با آپدیتهای سیستم از کار خواهد افتاد.
لایتروم امکانات بیشتری را در اختیار عکاسهای حرفهای میگذارد، اما در عوض بتدریج عکسهای شما را قفل یک سیستم پولی و اکوسیستم Adobe خواهد کرد.
من خودم از فوتوز استفاده میکنم. برای کار من عالیست. اپرچر هم راستش هیچوقت چندان به من نچسبید. از وقتی فوتوز به حد قابل قبول رسید، دیگر سراغش نرفتم.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان