حالا که صحبت dvd در جریان است میخواستم ازتون سوال کنم که آیا امکان این وجود دارد که از یک dvd orniginal که حاوی فیلم آموزشی میباشد آنرا روی hard disk مک کپی کرد و برای استفاده مجدد دیگه نیازی به وارد کردنِ dvd نباشه؟
از راهنمایی تون ممنون میشم
اما دیویدیهای تجارتی معمولا انکریپت (رمز گذاری) شدهاند. قبلا انجام اینکار غیرقانونی بود. اما الان اگر صاحب دیسک باشید، مانع قانونی حداقل در آمریکا ندارد.
این برنامه مثلا میتواند اینکار را انجام بدهد: http://thelittleappfactory.com/ripit/
مشابهش هم خیلی زیاد است. کاری که این برنامه میکند این است که رمزگذاری را بر میدارد و اگر بخواهید دیسک ۸ گیگی را به ۴ گیگ فشرده میکند.
وقتی محتویات دیسک سیو شد، میشود مثلا فیلمها را با هندبریک به فرمت مناسب آیتونز هم تبدیل کرد. اما در اینصورت، منوها و غیرهٔ دیویدی از بین خواهد رفت.
ایلیای عزیز
ممنون بابت اطلاعاتی که دادید.
من اون لینک رو کلیک کردم و نرم افزار را دانلود کردم.
ولی وقتی می خوام اینستالش کنم یه صفحه ای باز میشه که می نویسه: این برنامه بطور ناگهانی بپایان رسید.
ایلیای عزیز
من امروز سه بار دیگر نرم افزار رو مجدداً دانلود کردم و دوباره امتحانش کردم ولی عکس العمل مثل دیروز بود. تا روی آیکن کلیک می کنم یه صفحه ای باز می شه و می پرسه این برنامه از اینترنت گرفته شده که آیا این برنامه رو باز کنه یا نه؟ وقتی می گم باز کن آیکن بسته می شه.
بله نرم افزاری که دانلود کردم مختصِ مک می باشد دوباره با دقت نگاه کردم.
زیرش هم نوشته شده که این نرم افزار بفروش می رسد.
شاید اینجا انحصارش هنوز اجازه نگرفته. تنها چیزی که من تصورش را می کنم.
ممنون که وقتت گذاشتی!
نه علتش این نیست. اگر اشتباه نکنم، شما این پیغام را میبینی:
شما لطفا برو به کنترل پنل Security & Privacy و در قسمت اجازه دادن به برنامههایی که باز بشوند، اول چکمارک را بگذار روی وسطی یعنی Mac App Store and identified developers و دوباره سعی کن که برنامه را اجراء کنی. اگر این شرکت با خودش را در اپل ثبت کرده باشد، برنامهاش باز خواهد شد.
اگر احیانا باز هم باز نشد، برو بصورت موقتی بگذار روی Anywhere و برنامه را اجراء کن، اما بعدا برگرد و این چکمارک را دوباره بگذار روی وسطی.
از لحاظ امنیت کامپیوترت مهم است که این چکمارک روی Anywhere نباشد. و حواستان باشد که فقط برنامههایی که از سازندهٔ آنها اطمینان دارید را با این طریق اجازهٔ اجراء بدهید.
اگر احیانا باز هم باز نشد، برو بصورت موقتی بگذار روی Anywhere و برنامه را اجراء کن، اما بعدا برگرد و این چکمارک را دوباره بگذار روی وسطی.
این اصلاً کارِ خوبی نیست چون احتمال زیادی وجود داره که فراموش بکنید بهحالت اصلی برش گردونید، و یک راه بهتر (که در زیر میگم) برای دقیقاً چنین موقعیتهایی وجود داره.
برای اینکه «موقتاً» بهیک برنامهای که امضا نشده اجازهٔ اجرا بدهید کافیه بجای دابلکلیک روی آیکان برنامه، روش راستکلیک کرده و Open رو بزنید.
آن روشی که گفتید الان امتحان کردن ولی وقتی open را کلیک کردم دوباره بعد از چند ثانیه آیکنِ نرم افزار محو شد.
حالا سعی می کنم راهی که ایلیا گفته امتحان کنم.
ایلیا جان
درسته اولش این پیغام میاد امی در قسمت دوم Security & Privacy در آنجا مکِ من فقط قسمت بالایی اونو داره و قسمت Allow apps downloaded from را و زیر مجموعه انرا نداره. حالا سعی می کنم یک screenshot برای دیدن بفرستم.
محمد جان، سیستم شما ظاهراً اسنولپرد (Snow Leopard)ـه، و نه یوسمیتی. از زمان اسنولپرد چندین نسخهٔ دیگهٔ سیستمعامل (Lion, Mountain Lion, Mavericks) اومدهاند که آپگرید کردن بهشون رایگانه. اما در هر حال RipIt برنامهای نسبتاً قدیمیه و در زمان خودش بدون مشکل روی اسنولپرد اجرا میشد. اما نسخههای جدیدتر برنامه ممکنه که روی اون اجرا نشن. بد نیست با پشتیبانی تماس گرفته و تقاضای یک نسخهٔ سازگار با اسنولپرد رو بکنی.
پوریا جان و ایلیای عزیز
مرسی بابت راهنمایی تان.
پوریای عزیز من نسخه ی قدیمی Riplt را پیدا کردم و امتحانش هم کردم که با macbook pro هم سازگاره. این هم لینکش: http://ripit.en.softonic.com/mac
لابد یک اشکال در نسخهٔ آخرشان بوده که این سازگاری را از بین برده. اگر بخواهید که این برنامه را بخرید، حتما این موضوع را به آنها در قسمت ساپورتشان گزارش کنید تا بتوانید از آپدیتهایش استفاده کنید.
درست همینطوره که نوشتید ایلیا جان
من به لینکی که فرستادید سر زدم. آنجا نوشته که سیستم های 10.6. به بالا را ساپورت می کنه. با وجود اینکه سیستم من 10.6.8 است ساپورت نکرد. ولی آن Riplt قدیمی تر را که پیدا کردم حجمش کوچکتره 6,5 مگابایته ولی لا اقل می شه با این نرم افزار 10تا دی وی دی را rip کرد. که بعد از آن باید نرم افزار را خرید.
با کمک شما دوستان کار من راه افتاد و الان فیلم روی مک بدون دی وی دی کار میکنه.
ممنون که برای سوالهای ما پاسخگو هستید.