باسلامی دوباره
من میخوام مقداری اهنگ توسط خود بلندگوی اپل واچ پخش کنم ( تنظیمات هم انجام دادم و اهنگ هامو سینک کردم) و وقتی ک من رو گزینه سورس میزنم و بعد اپل واچ رو انتخاب میکنم ، این پیغام ظاهر میشه ب جای اینکه اهنگم تو اپل واچ پخش شه ، مشکل چیه؟
ممنون
با سلامی دوباره
اقا ایلیا این نقطه قرمز چیه که بالای این ساعت اومده؟ ... احساس میکنم وقتی این نقطه بعضی وقت ها ضاهر میشه ، واچم درست کار نمیکنه ، اصلا نمیدونم چرا اپل این جوری ساعت درست کرده پر از باگ، حتی بعضی وقت ها هم دریافت نوتیفیکیشن از زنگ و اس ام اس ندارم و باید ساعت رو خاموش روشن کنم تا درست شه شایدم مشکل از اپدیت ۲.۲باشه ، ولی این نقطه قرمز چیه؟
image.png (224.8 KiB) مشاهده 18555 مرتبه
بابا اینقدر ایراد نگیرید ازم ، خب ایفونم کیبوردش همزه نداره و من «مطمعن» رو این طوری نوشتم ، وگرنه سواد دارم
کلید «ئ» در بیشتر کیبوردها زیر کلید «ی» است. همانطور که «آ» زیر «ا» است. یک لحظه آن دکمهٔ «ی» را نگهدار تا پیدایش بشود. مثلا در کیبورد FarsTab:
یا Seeboard:
آن نقطهٔ قرمز هم در اپلواچ، همان نوتیفیکیشن است که دنبالش میگردی. یعنی یا پیغام داری، یا ایمیل یا عکس برایت آمده و غیره. رنگش هم بسته به نوع پیغام فرق میکند. وقتی دیدیش صفحهٔ ساعت را با انگشتت پایین بکش تا پیغام را ببینی.
علی جان من واقعاً یادم نبود تو این طور نوشتهای. اما منهای این که به قول ایلیا اگر ایراد نگیرم میمیرم، اما واقعیتش این است که این موضوع، موضوع مهمیست. بگذار ماها که دوستت هستیم بهت گیر بدهیم، آبرویت را جاهای مهمتری حفظ میکند.
AliGhz نوشته شده:این ک و ب و چ را به جای که و به و چه هر وقت که میبینم، تقریباً میخواهم روانی شوم
من فقط این حس با همزهی ایلیا بهم دست میده. همزهی ایلیا فقط ها!
علی جان من واقعاً یادم نبود تو این طور نوشتهای. اما منهای این که به قول ایلیا اگر ایراد نگیرم میمیرم، اما واقعیتش این است که این موضوع، موضوع مهمیست. بگذار ماها که دوستت هستیم بهت گیر بدهیم، آبرویت را جاهای مهمتری حفظ میکند.
AliGhz نوشته شده:این ک و ب و چ را به جای که و به و چه هر وقت که میبینم، تقریباً میخواهم روانی شوم
من فقط این حس با همزهی ایلیا بهم دست میده. همزهی ایلیا فقط ها!
خیلی شما لطف داری اقا ارژنگ ، شما تجربتون از من خیلی بیشتره ، به هر حال من یه جوان ۱۷ ساله کم تجربه هستم و ممنون .