دوستان سلام
بنده تا پیش از این، عکسهایی رو که به شیوهی تایملپس میانداختم تا با اونها ویدئوهای دیدنی تولید کنم رو به روشی بسیار ساده و سریع، با کوئیکتایمپلیر ۷ به Movie تبدیل میکردم و این خوشآیند بود. ولی چند وقتیه که این نرمافزار در ورژنهای جدید در ماوریکس، امکانات تبدیل عکس تایملپس به ویدئو رو محدود و پولی کرده. (امکاناتی که بابتش باید حدود ۳۰ دلار پرداخت بشه.) خواستم ببینم روشی برای دور زدن! یا نرمافزاری با همین امکانات وجود داره که از اون استفاده بشه؟!
ممنون میشم جواب سؤوالم رو سریع بگیرم.
با سپاس
من همهی فنآوریهایم را با یک بعد از ظهر با سقراط بودن تاخت میزنم!
من معمولا ویدیو های تایملپس رو با فوتوشاپ درست می کنم.
مراحل کار:
۱. منوی File>Scripts<Load Files into Stack
و وارد کردن فایل ها
۲. باز کردن پنل timeline و زدن کلید Create Video Timeline در وسط پنل
۳. باز کردن منوی پنل (گوشه بالا راست پنل) و تعیین Frame Rate دلخواه از منوی مربوطه (Set Timeline Frame Rate)
۴. انتخاب گزینه Make Frames From Clips از منوی Convert Frames در منوی پنل Timeline.
۵. تنظیم طول تایملاین در صورت نیاز
منم ترجیح میدم که با فوتوشاپ کار کنم، چون میشه عکسها رو بعد از ادیت به تایملپس تبدیل کرد و در اکثر مواقع دیگه لازم نیست بعدا ویدئو رو ادیت کنی.
ولی وقتی میخوام سریع یه خروجی بگیرم که ببینم چطوری درمیاد با Time-Lapse Assembler درستش میکنم: http://www.dayofthenewdan.com/projects/ ... sembler-1/
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus