با عرض پوزش، اشکال برطرف شد.saeidk نوشته شده: مثل این که لینک مشکل داره
نمیدانم مشکل از کجاست. من روی سیستم خودم فقط با کلیک روی لینکهای فوق میتوانم هر چهار فایل را دانلود کنم.saeidk نوشته شده: من که همچنان همان مشکل را دارم
فایلهای فوق اینک در سایت rapidshare.com نیز آپلود شدهاند و از طریق لینکهای زیر میتوان آنها را دانلود نمود.saeidk نوشته شده:من که همچنان همان مشکل را دارم
بله تماس گرفتند. مشکل این است که اگر خط تیرهٔ متوسط و بلند مقداری به خط کرسی نزدیک شوند تاBehnam نوشته شده:اخیراً دوستی در مورد هماهنگ کردن خط تیرهٔ متوسط و بلند (en dash, em dash) درخواست داده بود. امیدوارم با شما تماس گرفته باشد.
از مجموعهٔ فرمایشات ایشان گمان میکنم مشکل endash و emdash در XePersian و فقط در فونتBehnam نوشته شده:... اما این ظاهراً در لاتک عمل نمیکند ...
منظور شما اسکریپتی در XePersian است یا در OpenType؟Behnam نوشته شده:راه حل دیگری که ممکن است وجود داشته باشد (و سواد من نمیرسد) این است که اصولاً گلیف مبنا را همان گلیف کشیده قرار داد و اسکریپتی نوشت که در مواجهه با کُدهای فارسی طول آن مثلاً دوبرابر یا سهبرابر شود (به علاوهٔ فضای سفید در دو طرف). چون این راهکار تنها از گلیف کشیده استفاده میکند و کُد متعلق به dash است، تأثیر سوئی بر حروفچینی حروف فارسی مجاور نخواهد داشت. در مجاورت با کُدهای لاتین هم طبعاً عمل نخواهد کرد و همان گلیف dash بکار خواهد رفت.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان