هیچ وقت از دریافت خبر آپدیت این تاپیک در ایمیلم حس خوبی نداشتم. الان هم که با همان دلشوره آمدم دیدم که کلا ایرماگ به صفحه فیلترینگ ریدیرکت میشود. فعلا بخوابیم تا ببینیم صبح چه میشود. هرچند انگار آنها از ما بیدارترند! ساعت ۳:۰۴ بامداد به وقت تهران.
قابل توجه همه ی دوستان. من از دیشب نمی توانم وارد ایرماگ شوم و با صفحه ی بسیار خلاقانه ی فیلترینگ مواجه می شوم. آیا از دوستان دیگر داخل ایران هم با این مشکل موجه بوده اند؟
جالب است که این صفحه فیلترینگ با آن کاشیهای رنگی رنگی، اصلا طراحی شده که آدم را به یاد ویندوز ۸ بیاندازد ... ۱۹۸۴ را یادتان بیاید! یعنی آقایان خوب خودشان را نشانده اند جای آن برادر بزرگ و یک عده از آدمها را هم مسخ حرفهایشان کردند. و جالب ماجرا هم اینجاست! فقط با فیلترینگ و ضرب و زور است که توتالیترهایی مثل اینها و ویندوز می توانند با اپل و ایرماگ مقابله کنند.
سلام دوستان
چرا ایرماگ فیلتر شده من چند روزی ماموریت بودم دستررسی با اینترنت نداشتم حالا اومدم میبینم فیلتره دلیلش چیه ؟ اینجا که حرف سیاسی رد و بدل نمیشه واقعا متاسفم
سلام؛
هنوز ایرماگ فیلتره.
چند روز پیش دیدم harvard.edu فیلتره که مخم سوووووت کشید! آن هم تازه با ip دانشگاه بودم! فکر کنم چند وقت دیگه google schoolar هم فیلتر کنن!
تازه امروز دیدم که bible.com هم فیلتره. بعد انتظار داریم که مثلا parsquran.ir از طرف غرب بسته نشه و ایضا اینکه تحریمها هم برداشته شه!