هیچجایی در صفحهٔ خرید و ... مثل آدم این رو ننوشته، اما اگر اشتباه نکنم، اگر نخواهید آپگرید کنید (یعنی اگر مثلاً مثل من هیچ نسخهای از ویندوز رو نخریدهاید)، قیمتش تا آخر ژانویه ۷۰ دلار و بعد از اون ۲۰۰ دلاره.
به آی پی ایران ربط دارد یا واقعا ارجاع میدهد آدم را به صفحهی «به زودی» ؟
ضمنا پوریا جان، فکر میکنم آن ۷۰ دلاری نسخه فیزیکیاش باشد، یعنی ارسال دیویدی اش به آدرس شما، آن ۴۰ دلار، دانلود سیستم عامل.
اینکه فیالبدایه بخواهیم ویندوز ۸ را بخریم چه قیمتیست، والا من هم سر در نیاوردم! فقط این آپدیت گویا شامل آدم های داخل ایران نمی شود!
اصلا یک جور طراحی کردهاند و ساختهاند این صفحهها را که کسی نفهمد آخرش این که خریده، چه بوده!!
احتمالاً به آیپی ایران ربط داره، چون من موقعی که این متن رو نوشتم در سایت دیگهای عدهای کافر نوشته بودند که در حال دانلود هستند (با اون سرعتهای مگابایتی، که انشاءالله کوفتشون بشه!)...
من الآن واقعاً ۱۰ دقیقهٔ دیگه سرچ کردم که یه چارت درست و حسابی پیدا بکنم از قیمت ویندوز ۸ عادی و پرو، برای دارندگان فعلی و کسانی که لایسنس هیچ ویندوزی رو ندارند و کسانی که لپتاپشون جدیده، قبل از ۳۱ ژانویه و بعد از اون، فیزیکی و دانلود اینترنتی. یه جدول باید باشه با ۲×۳×۲×۲ خانه که داخلش اعدادی بین ۱۴٫۹۹ تا ۱۹۹ دلار نوشته شده باشه. متأسفانه کسی همچین جدولی نساخته (یا من بلد نیستم درست سرچ بکنم) و بالاخره نفهمیدم چیبهچیه. هر چند خیلی هم مهم نیست چون با وضع دلار که من ۴۰ دلار برای ویندوز ۸ نخواهم داد. اگر میشد ۴۰ هزار تومان، برای استفاده از برنامههای خوبِ «مترو»ـی که احتمالاً بهزودی سروکلهشون پیدا میشه شاید ارزش خریدن داشت،اما الآن...
در مقاله سرگیجه که از Cnet اون بالا لینک دادم، این رو نوشته:
Anyone already running an older version of Windows on a Mac this way should be able to upgrade to Windows 8. However, those without an older version are stuck. There's no full version for sale in the Microsoft Store yet, nor does Microsoft seem to have released news about this. That means first having to install an old version of Windows, then upgrading from that.
من موقعی که اولین بتاش اومد نصب کردم و یک روزی باهاش کار کردم. شکنجه غیرقابل تصوری بود و بعد از اون کار با ويستا بسیار لذت بخش تر شد.
خبر خوب اینه که آنگار با ترک پد مکینتاش خوب جواب می ده. یعنی جسچرهای یک و دو و سه و چهار انگشتی و ... کار با ۸ رو راحت می کنند و به همین خاطر احتمالاً روی لپتاپ با ترک پد راحت تر از دسکتاپ با ماوس باشه.
واقعا که این اعتقاد استیو جابز و البته آن آیین بودایی من را کشته! چیزی که شما میخواهید با آن کار کنید باید خاصیت طبیعی زیادی داشته باشه. واقعاً چند درصد از چیزهایی که میبینیم رنگ و بویی از طبیعت دارند؟ آخه این هم شد background ؟!
حالا من به عنوان نمونه گفتمها!
دیروز من یک سر به یک فروشگاه کامپیوتری زدم و دیدم که کلی کامپیوتر با ویندوز ۸ آوردهاند و آنجا ردیف کردهاند برای نمایش. یک چند دقیقهای با یکیشان سر وکله زدم. آنقدر نبود که از همه چیزش سر در بیاورم. فقط اجالتا همین قدر فهمیدم که رندرینگ فانتهایش به همان روش سابق مایکروسافت است که من را خوش نمیآید. و اینکه این سیستم اینترفیس جدیدشان چطور کار میکند.
راستش این کاشی بازی هر چند که برای خودش روشیاست، اما چندان برای من چیز مالی نبود. مسلما اصلا چیزی نبود که بخواهم حسرتش را بخورم. راستش یک مقدار زیادی حوصله سر بر هم بنظرم میآمد. همه چیز زیادی در یک گرید و جاگیر و بقول خارجیها بورینگ بود.
به هر حال برای خودش چیزی است.
راستی این هم سایت ایرماگ روی اینتر اکسپلورر آن که قرار است بهترین براوزر دنیا باشد. به محل تبهای زیر لوگو دقت کنید که کجا رفته!
جالبه که تقریبا تمام اون چیزهایی که اپل حذفشون کرده و مایکروسافت نگهشون داشته، نقاط ضعف این دستگاه محسوب میشوند.
مایکروسافت به زور ویندوز و مخصوصا ورد و آفیسش کلی از اینها رو خواهد فروخت، اما این از نظر راحتی و لذتبخشی در استفاده، رقیبی با آیپد نخواهد بود.
جالبه که نویسندهٔ این مقاله در مورد کاور کیبورد دار آن نوشته که از کار با آن بسیار بدش آمده:
As for the Touch Cover, we wrote this article on it and quite frankly, we hated it.
Summary:
Hidden features, reduced discoverability, cognitive overhead from dual environments, and reduced power from a single-window UI and low information density. Too bad.