سلام و خسته نباشید
من روی لئوپارد از طریق پارالل ابونتو 8.04 نصب کردم. تقریبا همه مشکلاتش حل شد اما کارت گرافیکو نشناخته (geForce 8600) الانم با رزولوشن 800 در 600 روی 61hz کار میکنه و نمیشه تغییرش داد! چطوری باید مشکلو حل کنم؟
در ضمن وقتی از طریق پارالل ویندوز یا لینوکس نصب می کنیم چطوری به اطلاعات روی هارد مک از طریق این سیستم عاملا درسترسی داشته باشیم؟
ممنون
شما باید xorg.conf رو در ترمینال اوبونتو ادیت کنید.
sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
من وقتی به ترمینال میرسه زیاد وارد نیستم اما چند وقت پیش تونستم روی Macbook Pro با پیروی از راهنماییهایی که روی گوگل پیدا کردم با ترمینال در اوبونتو درستش کنم.
ممنون ایلیا، من تمام تغیرات رو هم توی اوبنتو هم توی پارالل دادم اما درست نشد
موقع بالا اومدن اوبونتو این پیغام میاد!
"ubuntu is runnig in lo-graphic mode
your screen and graphic card could not be detected correctly. to use higher resoulotin, visual effects or multiple sceerns, you have to configure the display yourself."
کسی راه دیگه ای به نظرش میرسه؟
ممنون
ایمان جان، راه دیگه نداره. راهش همینه. فقط شما باید بگردی و پارامترهای درست رو پیدا و وارد کنی.
اونی که من به شما لینک داده بودم برای مکبوک بود و به احتمال زیاد برای کامپیوتر شما کار نمیکنه. شما کامپیوترت و حداکثر رزلوشن مکت چیه؟
رو گوگل بگرد و دستور عمل برای مدل کامپیوتر خودت رو پیدا کن.
منهم حداقل ده بار اون xorg.conf رو ادیت کردم تا درست شد. و حتی یکبار هم مجبور شدم اوبونتو رو دوباره اینستال کنم.
با سلام
اوبنتو با مک همیشه مشکل کارت گرافیک داشته. حتی اگر آن را به صورت بومی و توسط بوت کمپ نیز وصل کنید باز بدون دردسر نخواهد بود.
نمی دانم ایا با ابونتوی در پارالل جدید می شود paralles tools را نصبید یا نه؟ زمانی که امکانش نبود
با ویندوز و لونیکس پارالل دسترسی به اطلاعات و داده های مک ممکن نیست. برعکس اش چرا هست.
درضمن، کل ویندوز پاراللی شبیه یک پنجره عمل می کند، پس به راحتی می شود داده ها را از این سیستم به آن یکی drag & drap کرد.
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
ایمان جان، من الان سر کارم هستم. وقتی دسترسی داشتم، متن xorg.conf رو که روی MacBook Pro من کار کرد رو اینجا پست میکنم.
از اونجایی که کامپیوترهای ما خیلی شبیه هم هستند به احتمال زیاد برای شما هم کار خواهد کرد. مدل ویدئوکارد من قدیمیتره اما فکر نمیکنم مسئلهای باشه.
آقا ایمان خان، اینهم متن xorg.conf کامپیوتر مکبوک پروی ۱۵ اینچی من که با رزلوشن ۱۴۴۰ در ۹۰۰ بخوبی کار میکنه.
ویدیو کارت کامپیوترهای ما متفاوته اما این نباید مسئلهای ایجاد کنه. همونطور که میبینی در متن این نوع ویدئوکارت ذکر نشده.
همونطور که گفتم من زیاد از لینوکس و ترمینال سر در نمیآرم، اما کلی گشتم تا این رو پیدا کردم و منطبقش کردم با رزلوشن کامپیوترم. امیدوارم که کار شما رو هم راه بیندازه.
امتحان نسخههای لینوکس همیشه برای من جالب بوده. این آخر هفته یک کامپیوتر قدیمی را برادرم به من داد. منهم طبق عادت اول اوبونتو را روی آن نصب کردم. اما بعد از بازیهایی که آن در آورد، به سرم زد که نسخهٔ دیگری را هم امتحان کنم تا ببینم که مشکلاتش بر طرف میشود یا نه. بعد از کمی جستجو توزیعی بنام Mint (نعنا) را انتخاب کردم. از قرار این "مینت" دارد بسیار محبوب میشود.
اگر شما هم مثل من به این چیزها علاقه دارید یا دنبال نصب سیستم جایگزینی برای ویندوز بر روی کامپیوترهای غیر مک میگردید یا میخواهید که لینوکس را روی مجازیسازها مثل پاراللز، ویرچوال باکس و غیره داشته باشید (مثلا برای نوشتن نستعلیق! )، بد نیست که امتحانش کنید. http://linuxmint.com/
صفحهٔ دریافت: http://www.linuxmint.com/download.php
چند سالیست که اون رو امتحان نکردهام. حتما بایستی یکبار نصبش کنم تا ببینم که چه پیشرفتهایی داشته. خوبی پاراللز داشتن همینه.
البته این مینت را من بعد از نصبش فهمیدم که در حقیقت بر مبنای اوبونتو درست شده و رابط گرافیکیاش را تغییر دادهاند و یک سری تغییرات دیگر هم دارد. اگر عکسهای بیشتری از آن را خواستید ببینید، اینجا را نگاه کنید: http://linuxscreenshot.netsons.org/linux-mint-13-maya/