تا جایی که میدانم آخرین نسخه کورل (همان کورل دراو) که خیلی هم عقبتر از نسخه ویندوزی بود، در اسنولپرد کار میکرد و در لاین دیگر نمیشود از همان کورل هم استفاده کرد.
نرم افزار Corel Draw در مک نیز کار می کنه و هیچ مشکلیم با لاین نداره .
چون من خودم دارم ازش استفاده میکنم.
بهنام
بهنام جان شما چجوری با این نرمافزار کار میکنید در حالیکه کورل درا برای مک PowerPC Only هستش و Lion اصلا Rosetta نداره؟ من بعضی وقتها اینجا یه چیزهایی میخونم که میمونم بخندم یا گریه کنم...
مگر اینکه از نسخه ویندوزش با Emulatorها استفاده کنید...
Mac mini - iBook G4 - iPhone 4S
Mac OS X 10.9.4 & 10.5.8 - iOS 6.1.3
این نسخه ای که من دارم ازش استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره و مخصوص PPC هم نیستش خودت میتونی ببینی.
اما در مورد خندیدن یا گریه کردن مختاری هر تصمیمی می خوای بگیری یکی از بزرگترین معایب انجمنهای فارسی زبان همینه که همه به اطلاعات خودشون بسنده می کنن و همون رو درست میدونند.
نسخه شما به وضوح پورت شده از ویندوزه...
شاهدش هم منو های برنامه، دکمه های کنترل پنجره؟ (بستن و کوچک کردن و...) پنجره ای که تصویرش رو کذاشتید...
و البته از همه مهم تر جام شراب کنار منوی فایل!
Amir_S نوشته شده:شما به این قسمت پست قبلی توجه نکردید: (!؟)
شاهدش هم منو های برنامه، دکمه های کنترل پنجره؟ (بستن و کوچک کردن و...) پنجره ای که تصویرش رو کذاشتید...
سلام
اتفاقاْ به این که گفتید از Emulator استفاده کردید توجه کردم ولی شما حتی زحمت نصب یک Emulator رو هم نکشیدید که خودتون امتحان کنید و من هم در هیچکدام از پستهام نگفتم نسخه مخصوص مک هستش گفتم در مک حتی لاین نیز کار می کنه.
Amir_S نوشته شده:شما به این قسمت پست قبلی توجه نکردید: (!؟)
سلام
اتفاقاْ به این که گفتید از Emulator استفاده کردید توجه کردم ولی شما حتی زحمت نصب یک Emulator رو هم نکشیدید که خودتون امتحان کنید و من هم در هیچکدام از پستهام نگفتم نسخه مخصوص مک هستش گفتم در مک حتی لاین نیز کار می کنه.
بهنام
بهنام جان
البته این موضوع بیشتر یک سوء تفاهم است؛ اما کلمات را باید درست انتخاب کرد. شما نوشته بودی:
MacShadow نوشته شده:سلام
نرم افزار Corel Draw در مک نیز کار می کنه و هیچ مشکلیم با لاین نداره .
چون من خودم دارم ازش استفاده میکنم.
بهنام
معنای جملۀ شما این است که کورل دراو-ی نصبشده تحت سیستم عامل مک-لاین، کار میکند؛ که اینطور نیست. به نسخهای که تحت ماشینهای مجازی یا emulator-ها کار کند، نمیگویند نسخۀ تحت مک، و دربارۀ چنین پدیدهای نمیشود گفت: «نرم افزار Corel Draw در مک نیز کار می کنه و هیچ مشکلیم با لاین نداره .» اگر حرف شما درست بود، آنوقت میشود گفت، مثلا: «مجموعۀ آفیس مایکروسافت در مک نیز کار میکنه و کاملا فارسی رو ساپورت میکنه و درست عین نسخۀ ویندوزش هست!»
بهنام
دوست عزیز من دلیلی نمیبینم با شما بحث کنم چون شما مبانی مک رو هم نمیدونی و فرق یک نرم افزار پورت شده با مثلا wine رو با یک نرم افزار native برای مک نمیدونی. شما بهتره اطلاعاتت رو آپدیت کنی و خیلی هم به دانسته های خودت مطمئن نباش...
جهت افزایش اطلاعاتتون اینجا رو ببینید تا متوجه بشید که Corel Draw 9 شما از کجا آب میخوره:
نوشتار Xmary در حقیقت فارسی نیست، فقط شبیه به فارسی است. پس در هر محیطی که بشود انگلیسی تایپ کرد و فانت مخصوص مریم را برای نمایش انتخاب کرد، نوشتهاش باید کار کند.
ما که نفهمیدیم که این کورل درا مگر چه تحفهای است که اینقدر کشته مرده دارد که حالا پورتش هم کردهاند.