دوستان سلام
در راستای کار تدوین با FinalCut Pro 7 من به مشکل جدیدی برخوردم و اون هم استفاده از یکسری فایلهای تصویری با پسوند mpg هست که کلا در Browser این نرمافزار Import نمیشند چه برسه به اینکه بشه در TimeLine از اونها استفاده کرد. اول سعی کردم با کانورتور معروف Mac یعنی MPEG Streamclip اونها رو تبدیل کنم که دیدم این مبدّل هم نمیتونه اونها رو بخونه. بعد اجباراً به سراغ Windows و کانورتور Edius رفتم که توسط این مبدّل خونده شدند این فایلها ولی کانورتور فعال نشد! حالا از دوستان متبّحر تقاضای کمک و مدد دارم. خدا اجرتون بده!
یا علی...
آخرین ویرایش توسط parak در 24 ژانویه 2012, 03:54، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
من همهی فنآوریهایم را با یک بعد از ظهر با سقراط بودن تاخت میزنم!
m]reza نوشته شده:ببینید خودتان گفتید که با مبدلها در ویندوز و مک مشکل دارد و تبدیل نمیشود خوب این علتش چیست؟
منظورم تنها تبدیل نشدن نبود، بلکه اصلا خونده نمیشند. البته الآن با KigoVideo Converter در حال تبدیل اونها هستم و یکی از فایلها رو امتحانی به MP4 تبدیل کردم که جواب داد منتها صدای اون رو مجبور شدم حذف کنم. چون MP4 در TimeLine ـه فاینال کات اجرا نمیشد و لزوما نیاز به Export داشت و من با حذف صدا، تصویر رو رندر دادم و قابل استفاده شد. البته من در اینجا به صدا نیازی نداشتم وگرنه این خودش مصیبتی جدید محسوب میشد. در هر صورت چنانچه به جواب درست و درمونتری رسیدید حتما بنده رو راهنمایی کنید.
باز هم سپاس.
مثل آن قبلی که پرسیده بودی، اگر این فیلم شما با کوئیکتایم ۷ باز بشود، معمولا میتوانیدش با آن هم تبدیلش کنید. اگر مثل عکس زیر به DV اکسپورتش کنید، بایستی برایتان کار کند.
اگر هم با Quick Time باز نشود، Perian را برای کوئیکتایم نصب کنید. احتمالا با آن باز خواهد شد. http://perian.org/
سلام ایلیا جان
البته من تا حدودی کارم راه افتاد ولی همونطور که برای رضای عزیز هم توضیح دادم از صداهای فایلهام نتونستم استفاده کنم. علی ایّحال با Quick Time هم امتحان کردم و ویدئوها در اون باز نشدند. Perian رو نصب کردم ولی طرز استفادهش رو نمیدونم چهطوریه. یعنی چهطور به عنوان مکمل Quick Time استفاده میشه؟
باز هم ممنون.
بله گاهی پیش میاد که فیلمها از رایانه یا وسایل دیگر درست ضبط نمیشوند و به اصطلاح ناقصند من گفتم شاید به خاطر آن باشد.
الان هم که فرمودید من صدا ندارم باز اطمینانم بیشتر شد که احتمالا همان موقع فیلم درست ضبط نشده است.
پریان هم تنظیم خاصی ندارد و وقتی نصب شد باید بتواند چند قالب جدید را با کوییک تایم شما باز کند.
البته رضا جان، این فایلها فقط در Final Cut Pro با مشکل Play مواجهند. یعنی نیاز به رندر یا اکسپورت دارند. بعدش هم، من متوجه باز شدن فایلها در کوئیکتایم آن هم به واسطهی Perian نمیشم. یه خرده ابتداییتر بفرمایید تا ذهن کُند من بکشه! شرمنده.
یعنی شما بیدردسر آنها را میبینید؟ مثلا با وی ال سی یا نرم افزارهای دیگر؟
پریان یک افزونه است که کوییک تایم را کمک می کند چند قالب جدید را باز کند مثل کدهایی که در ویندوز نصب میکنیم و مدیاپلیر قالبهای بیشتری را باز میکند.
وقتی پریان نصب شود در تنظیمات مک یک چاقو ظاهر میشود.
بله. کامل. من گفتم که مشکل از ناقص بودن فایلها نمیتونه باشه. نوع فرمت باعث این مسألهاس. مثل خیلی از فایلهای دیگه که واقعا در FCP ایمپورت نمیشند. این فایلها هم به راحتی در VLC و پلیرهای دیگه باز میشند ولی بعضی کانورترها نمیتونند بخونندشون یا تبدیلشون کنند.
من این Perian رو در System Preferences ـم داشتم ولی هنوز نمیدونم چهطور با اون کار کنم.
آخرین ویرایش توسط parak در 24 ژانویه 2012, 13:39، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.