دو روز پیش یکی از پروژههای اساسیم رو که روی FinalCut 7 تدوین کرده بودم پس از کلی ریزهکاری در تدوین و غیره و ذالک اکسپورد کشیدم و آمادهی ارائه به جشنوارههای داخلی و خارجی کردم. پیش از ارائهی اثر به جشنوارهها نیاز به این هست که فیلمم رو روی DVD بدون کار خاصی برای زیرنویس، بکشم تا داوران اون رو بررسی کنند. الآن دو روزه که درگیر این موضوعم. حجم کار به دلیل اینکه Full HD بوده طبیعتا بالاست. یعنی بالای ۳۰ گیگ. برای اینکه حجمش رو پایین بیارم با استفاده از MPEG Streamclip کیفیتش رو نصف کردم و بعد خواستم با Toast Titanium یه DVD بسازم که Toast10ـم نیاز به سریال نامبر پیدا کرده بود (یعنی آپدیت باید میشد و اون هم جدیدا پولی شده!) Toast 11 هم که رسما پولی هست و نمیشه همینطوری دانلود و نصب کرد. پس از کلی جست و جو و سرچ، Express Burn رو تونستم دانلود کنم و پروژهی کیفیت پایین اومدهم رو روش Import کردم.
این کار بیشتر از سه ساعت طول کشید ولی نتیجه...! نرمافزار، آخر ماجرا اعلام Error کرد. با پر رویی یک بار دیگه اینکار رو تکرار کردم و باز هم همون نتیجه. از طرفی چون فرمت فایل من MOV هست، در Windows و با Nero هم نمیشه کاری کرد. یعنی اصلا Nero نمیتونه بخونه فایل رو که حالا کاری هم بشه یا نشه کرد.
در DVD Studio Pro هم به نتیجه نرسیدم. یعنی فایل من Import شد، تنظیمات مربوطه هم روش اعمال شد ولی در نهایت و پس از یک ساعت و اندی معطلی و سوزوندن دو تا DVD 9 کار به خنسی خورد!
خب، حالا یکی لطف کنه و دست من رو تو این وانفسا بگیره که فرصت زیادی برای جشنوارهی برلینالهی آلمان ندارم و از طرفی کار رو سریعا باید به مرکز گسترش مستند و فارابی برسونم.
دم همهتون گرم و ممنون.
یا علی...