این مقایسه ای که ما در اینجا انجام میدهیم به واقع بی معنا و مضحک است. چون بین یک مشت ShitNet و ShitOnline چی را باید سنجید؟ shade رنگ قهوه ای را یا میزان ناخوشایندی بو را؟ اما هر کدام را که به ناچار میخرید، لطفی در حق خودتان بکنید و از مبین نت نخرید. کل سرویس اش به گوز بند است. متاسفانه در یک ماهی که من آزمایشی از یک مودم دوستی استفاده میکردم، در مجموع خوب بود. اما در مدتی که خودم گرفته ام، عموما اذیت بوده است. و ببخشید از واژه های ناخوشایند در این چند جمله. متاسفانه این واقعیت را با کلمه دیگری نه میشود توصیف کرد و نه تلطیف.
شدیدا به نحوه ی محاسبه ی حجم مصرفی توسط مبین نت مشکوک هستم..بسیار زیاد!!
اگر نرم افزاری دارید که بتونه محاسبه کنه با من به اشتراک بگذارید..فکر کنم منم مثل علی عزیز باید شکایت کنم از این دزدها!
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
جالبه ساعت حدود ۹ قطع شده و سراسری بوده بعد کلن هیچ شماره ی اشتراکی قادر به ارتباط با اپراتور نبود و پیغام اشتباه بودن و میداد! بعد هم کلن به شرکت ایران داده انصار پرداز یه همچین چیزی وصل شد بعد از ساعت ۱۲ شب هم کلن با پیغام بعدا تماس بگیرید مواجهه بودیم! مسخره ها حتی جواب گو هم نبودن! الان ساعت ۵صبح(جدید) هست و وصل شده!
iPhone 5s
تا جایی که یادم است، ویژگی Personal Hotspot در آیفون وابسته به سرویس دهنده تلفن همراه است. اما نمیدانم این تقارن اتفاقی است یا یک ویژگی iOS 6، با ارتقا به این نسخه در آیفون، این گزینه به Settings اضافه شده، و من آن را فعال کردم و با آیپد به صورت وای فای به آن وصل شدم و خیلی خوب کار کرد. (به جای علامت وای فای در آیپد، یک علامت زنجیر ظاهر میشود، و در صفحه home آیفون هم آن بالا نشان میدهد که ۱ دستگاه دارد از Personal Hotspot استفاده میکند.)
میگن عروس خیلی خوشرقصه، گوز هم میده. شده حکایت سرویسهای مزخرف خدماتدهندههای ایرانی. مبیننت تا پیش از این، ۲۰ گیگِ ۵۱۲ را ۵۵۰۰۰ تومان میداد. الان این سرویس شده ۱۵ گیگ و ۶۰۰۰۰ تومان. نمیدونم چرا ما از این همه خوشی نمیمیریم؟
شاتل همان ۲۰ گیگ را دارد می دهد ۷۰ هزار تومان. متاسفانه در این دوره و زمانه، رابینهود هم همدست داروغه و پرنس جان شدهاست، حالا گیرم که چند صباحی داروغه را هم گوشمالی بدهند!
مثل اینکه از دیرزو امکان اتصال به سایت فیــــــس بووکــ با استفاده از پورت ۴۴۳ و ساکس دیگه فراهم نیست. و فقط برخی چی پی ان ها میتونند کانکت شن. به علاوه اینکه عده هم گفتن با کروم مشکل دارند ولی با فایرفاکس +چی پی ان میتونند لاگین کنن به سایت مورد بحث. تجربه ی شما چه بوده؟
iPhone 5s
عجب امین ! من کاربر فیسبوک نیستم، امتحان هم نکردم، اما مثلا سایت یورونیوز یا وردپرس را بعضاً با پراکسیفایر نمیتوانستم باز کنم. وقتی برنامه را اجرا میکردم و آدرس سایت را می زدم دوباره همان صفحهی رنگارنگ فیلترینگ را میدیدم! چرایش را هم تا الان نمیدانستم. الان که گفتی تازه دوزاریم افتاد! جالب هم این است که وقت و بیوقت هم اینطوری میشد! تا الان فکر میکردم مثلا پراکسیفایره وصل نشده یا چه میدانم، خود برنامه یک طوریاش شده که ریاستارت شاید درستش کند. همیشه هم سریع با PPTP یا L2TP سر و ته قضیه هم آمده و من هم یادم رفته که چه بود و چه شد. پس نگو از کرامات شیخ ما بوده این آیات!!
*.ضمنا آب از سر گذشته، خود سانسوری هم دیگر فایدهای ندارد! اسمش را بلندتر بگو : فیلتر! ویپیان!! دیگر دهان را نمیبویند، به جرم بودن، یک ضرب اعداممان میکنند.
همین طور که میدونید یه چند وقتی هست پورت های چی پی ان بسته اند. امروز من حتی نمیتونستم با جی تالک و اسکایپ لاگین کنم. و حتی یاهو هم روی مبین نت بسته هست. میخواستم ببنیم برای دور زدن شما چه میکنید؟
iPhone 5s
Viscosity که میشه باهاش وارد یوتیوب و فیسبوق هم شد
Proxifier برای سرویس https که شرایط بالا شاملش نیست!
هر دو هم باید اکانت داشته باشین و سرویس دهندتون به نوعی با این برنامه ها سازگار باشه
Viscosity پولی هست ...: |
+ اینکه این فایل هارو از کجا بیاریم؟
.visc) or OpenVPN configuration file (.ovpn or .conf
دوستان من نرم افزار kerio و نصب کردم و یوز و سرور ایرانی بهش دادم.اول موقع کانکت ارور داد که لیسانسش قابل اعتماد نیست. من اما نیاز داشتم و ادامه دادم.به نظرتون موردی خواهد داشت؟
iPhone 5s