سلام ...بچه ها میخواستم بدونم برای برنامه نویسی c# در مک از چه برنامه ای استفاده کنم????(برنامه ای رو معرفی کنید که بتونم برای ویندوز باهاش برنامه بنويسم)
جواب سوالت را دوستان برنامهنویس باید بدهند. اما من باز همین نکنه را دوباره میگویم که بنظر من اگر شما کارت نوشتن برنامه برای ویندوز است و بازی برنامههای ویندوزی، بهتر است که کامپیوتری بخری که با ویندوز میآید.
هم ارزانتر است و هم پیچیدگی داستان کمتر است وهم حیف ماشین نمیشود.
این داستان کسی است که چند سال پیش یک مک خریده بود و تبدیلش کرده بود به ویندوز و سوالاتش را اینجا میپرسید. viewtopic.php?f=27&t=2460
از اول آن بحث را بخوانید. حتما برایتان جالب خواهد بود.
دوست عزیز من هم ممنونم. من برنامه نویسی مک و آیفون نکرده ام و فرصتی برای آن نداشته ام. اگر بشود من هم شرکت می کنم که شاید بتوانم در کارم هم از آن استفاده کنم و کمی از پایتون و میکروکنترلر و اوراکل فاصله بگیرم
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
پوریا جان از شما هم ممنونم. البته من معتقدم که برای دوستان فارسی زبان، اوایل یک آموزش فارسی بهتر و کاربردی تر است. بنده به شخصه مشکلی ندارم و داکیومنت خواندن برایم عادی است ولی میدانم که بالای ۹۰ درصد مردم حوصله داکیومنت خواندن و شروع بدون مدرس و از همه مهمتر زبان غیر فارسی را ندارند. بماند که بنده در این چند سال، خودم انگلیسی ام افت شدید کرده، چون آلمانی شده زبان مادریم آن هم با ملتی که جز زبان خودشان بهت سلام هم بزور می دهند.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
سلام بچه ها.....می تونید برنامه ای بهم معرفی کنید که برای برنامه نویسی c# باشه (من میخوام از طریق مک برای ویندوز برنامه نویسی کنم...
سوال بعديم:: میخواستم بدونم برنامه های. که در مک ، برای ویندوز نوشته ميشه ، آیا در همان مک برای تست برنامه اجرا میشه ?? یا باید حتما برنامه نوشته شده رو به ویندوز انتقال بدی و بعد امتحان کنی ??
سلام اگه کسی برنامه نویسی ios میکنه ، میخواستم بدونم که کسی که بلده برنامه نویسی ios کنه ، و برای کار میتونه بدون این که تو شرکتی (چه ایراني چه خارجی )استخدام بشه ، از اون شرکت ها پروژه ها شومن قبول کنه و خودش در هر مکانی که خواست اون پروژه ها رو انجام بده ، بدون این که در شرکتی استخدام به کار بشه ??????
منظور اصلی : من يه کار آزاد و بدون دردسر دارم (اکسر روز تو مغازه می شینم و جنس هام رو ميفروشم)میخواستم بدونم که آیا میتونم بدون اينکه تو شرکت استخدام بشم ، کار برای برنامه نویسی ios گیر بیارم ???
نمیخواهم که دلسرد بشی، اما خارجیها یه ضرب المثل دارند که میگه:
Don't quit your day job for that
یاد گرفتن هر چیزی همیشه کار خوبیه. کاش که منهم یک شغل مثل شما داشتم که بهم این فرصت رو میداد که بیشتر چیزهای جدید یاد بگیرم. اگه تهران بودم میومدم شاگردت میشدم یکی در میون مشتریها رو راه مینداختیم.
حالا کی می خوای شروع کنی کلاست را بزرگ مرد؟ البته من یک نظر دارم، چون اکثرا با برنامه نویسی آشنایی ندارند، بهتر است چند جلسه اول را در زمینه آشنایی با برنامه نویسی و آبجکت اورینتد و ... توضیح بدی که دوستان آمادگی پیدا کنند. برای شروع هم پایتون یا شل اسکریپت مناسب باید باشه. حالا این وسط ماها هم که بلدیم، میتونیم کلی چیز یاد بگیریم تا خود آبجکتیو سی را شروع کنی که بچسبیم بهش
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different