Doostan dorood bar shoma
Agar maiel be yad giri barnamesazi baraye Mac ya iPhone va digar mahsoolat sherkate 'apple' hastid, mitoonim ye kelase online ro shoro konim!
agar in mozo baraye shoma jalebe va tamayol be yadgiri darid, haminja nazaratetoon ro benevisid.
midoonam k mioon shoma afarde besiar ba tajrobe hastan man shayad dar moghabele oona chize ziadi nadoonam vali dar kol baraye doostani k alaghe daran man hazeram baham ye kelas hamin ja aghaz konim.pas oonaee k doost daran hamin ja benevisan beishtar be yad giri che mozoee alaghe daran
1. Barname sazi Mac
2. barnamesazi iOS [iPhone, iPad, ...]
3. Web application
4. java
5. ...
lotf konin agar daneshi ghabli ee ham az har zabani barname nevisi dar har hadi darid benevisid.
ba sepas faravan
Pouyan
*. dar zemn azin k farsi type nemikonam ozr khahi mikonam.
دوستان درود بر شما
اگر مایل به یاد گیری برنامهسازی برای مک یا آیفون و دیگر محصولات شرکت اپل هستید، میتوانیم یه کلاسه آنلاین را شروع کنیم!
اگر این موضوع برای شما جالبه و تمایل به یادگیری دارید، همینجا نظراتتون رو بنویسید.
میدونم که میان شما افراد بسیار با تجربهای هستند. من شاید در مقابل اونا چیز زیادی ندونم ولی در کل برای دوستانی که علاقه دارن من حاضرم با هم یه کلاس همین جا آغاز کنیم. پس اونهایی که دوست دارن همین جا بنویسند که بیشتر به یادگیری چه موضوعی علاقه دارند؛
۱. برنامه سازی مک
۲. برنامهسازی iOS (آیفون، آیپد…)
۳. وب اپلیکیشن
۴. جوا
۵. …
لطف کنین اگر دانشی قبلیای هم از هر زبان برنامهنویسیای در هر حدی دارید بنویسید.
با سپس فراوان
پویان
*. در ضمن از اینکه فارسی تایپ نمیکنم عذر خواهی میکنم.
آخرین ویرایش توسط Ilia در 30 اکتبر 2011, 17:28، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
دلیل:تبدیل به فارسی، با behnevis.com
من دوست دارم که iOS یاد بگیرم. برنامهنویسی هم هیچ چیز نمیدانم.
اما فکر کنم روزی یکی درس هم برای شما زیاد باشد و هم برای دیگر بچهها. اگر هفتهای یک یا حداکثر دو درس داشته باشید، عملیتر بنظر میآید.
در ضمن بسیار عالی خواهد بود اگر شما بتوانید فارسی بنویسید. اما اگر در این باره مشکلی داشته باشید، میتوانیم کمکت کنیم.
Doost aziz shoamre 1, kamelan rayegan doost daram oon chizaeero k yad gereftam be oona ee k doost daran yad bedam.
Ilia aziz az fekr kheili khubetoon mamnoonam, manam fkr mikonam k kheili amali tare.
hamchin iOS fk mikonam mozooe kheili mahboobi beshe fk mikonam afrade ziadi alaghe daran k baraye iPhone ya ipad bazi ya app benevisan.
Rastesh farsi neveshtan baram vaghean moshkele chon dar hale hazer farsi type kardan baram vaghte ziadi migire vali bekhatre ehtermi k baraye irmug va shoma ghaelam chashm, ghol midam kam kam shooroo konam.
ba sepas faravan
پویان
با درود
پویان عزیز
دروغ نگویم اولین بار که پست شما را خواندم مسئله را جدی نگرفتم با وجودی که بارها نیاز به برنامه های ساده ای داشته ام که نه به صورت آماده وجود ندارد یا نه به زبان فارسی وجود ندارد مانند پست زیر: http://irmug.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=2529
از وقتی که شما صرف میکنید متشکرم وامید وارم شاگرد خوبی باشم.
با درود فراوان
iSketchBoard: http://mohsen10.net23.net/iSketchBoard/#sketchy
این ورژن به راحتی از طریق سافاری قابل دست رسیست و با iOs سازگاری کامل دارد.
dar hale hazer in tanha app hast k ghabel didan hast, in app ro native iOS ham neveshtam k be zoodi dar iTunes khahad raft.
Procedural Drawing Tool By: POUYAN HOSSEINI
(Ribbon & Grid)Brush algorithms By: Ricardo Cabello Miguel
اگر کسی دوست داره «برنامهنویسی» یاد بگیره (که لازمهٔ برنامهنویسی برای آیفونه)، بهنظرم این کلاس آنلاین رایگان استنفورد که از دوم فوریه آغاز میشه رو نباید از دست بده: http://www.cs101-class.org/ اگر واقعاً علاقه دارید به یادگیریِ برنامهنویسی، و قصد دارید براش وقت بگذارید، «بهترین» انتخابی که میتونید بکنید، این کلاسهای آنلاین از بهترین دانشگاههای دنیا هستند. این کلاس هاروارد (CS50) هم آشنایی با مبانی برنامهسازی نام داره، و واقعاً عالیه: http://cs50.tv/2014/fall/
پس از این دو کلاس (که بهنظر من هر دوش رو تماشا باید بکنید)، کلاس CS106B استنفورد (http://see.stanford.edu/see/courses.aspx)، که کار با C++ و ساختمانهای داده رو میگه دیدنش واجبه.
---
این رو بهتون قول میدم که حیرتزده میشین از حجم بالای مطالبی که این کلاسهای آنلاین یاد میدن. تقریباً تمام چیزهایی که به ما در ۳ ترم اول در دانشگاه یاد دادن، در کلاس CS50 هاروارد گفته میشن، حتی عمیقتر و بهتر!
آقای عظیمی عزیز
کلاس های آنلاین دانشگاه های مطرح دنیا یکی از بهترین تجربه های آموزشی برای کسانی است که دوره تحصیلات عالی خود را در ایران گذرانده اند! خیلی استفاده کردم و already شروع کردم! ممنون. سوالی که داشتم این است که آیا می شود به طریقی این کلاس ها را در iTunes U قرار داد؟ مثلابا آن سینک کرد؟
MacBook Pro. 375
Mac OS X 10.7.5
آدم منطقی، سعی می کند خود را با دنیا تطابق دهد. اما آدم غیرمنطقی سعی می کند دنیا را با خود تطابق دهد. بنابراین، تمام پیشرفت ها وابسته به تلاش انسان های غیرمنطقی است. (جرج برنارد شاو)
من الآن آیپدم همراهم نیست که تست بکنم، اما فکر کنم که نمیشه ویدئوهایی که مثلاً مستقیم از سایت ocw.mit.edu دانلود شدهن و وارد آیتیونز هستند رو بهشکلی وارد برنامهٔ iTunesU کرد. میشه با راستکلیک و تنظیم iTunesU بعنوان Media Kind (در برگهٔ Options) اونها رو به قسمت iTunesU در آیتیونز برد، اما فکر نکنم اینها با برنامهٔ iTunes U در آیپد سینک بشن...
متأسفانه جستجو در iTunes خیلی راحت نیست، و اگر از خود برنامهٔ iTunesU دنبالشون بگردید بهتره
---
(در این پست کلمهٔ منحوس آیتیونز ۱۵ بار تکرار شده!)
آدم منطقی، سعی می کند خود را با دنیا تطابق دهد. اما آدم غیرمنطقی سعی می کند دنیا را با خود تطابق دهد. بنابراین، تمام پیشرفت ها وابسته به تلاش انسان های غیرمنطقی است. (جرج برنارد شاو)