اگر قبلا میتوانستید فارسی بنویسید و به نظرتان قلمهای جدید کار را خراب کردهاند برنامه فونت بوک را باز کنید و قلمهایی را که با علامت زرد معلوم شدهاند با راست کلیک غیرفعال و یا پاک کنید. اگر هم نام قلمهای جدید را میدانید آنها را هم از کار بیندازید.
دوست عزیز این کار رو کردم فونت هایی که روبروش علامت زرد بود غیر فعال کردم ولی باز هم نمیشه . راهی نیست که بدونم فونت های خود مک کدومها هستند بقیه ر پاک کنم ؟
این کار چندان خوب نیست، اگر واقعا این مشکل پس از نصب قلمهای جدید شروع شده آنها را هم پاککنید من درست نمیدانم اما بیشتر قلمهایی که کاربر نصب میکند در همان فونت بوک در قسمت:user قرار گرفتهاند.
اگر بتوانید از برنامه:acorn استفاده کنید بهتر است و تمام قلمهای فارسی را پشتیبانی میکند و از لایهها هم مثل فتوشاپ پشتیبانی میکند برنامه کار راهانداز و بی دردسری است.
نسخه جدید آن را امتحان کردم و امکانات کار با قلمهای آن بیشتر شده است و مثلا می توان خطها و حروف را به هم نزدیک یا دور کرد.
SIBESORKH نوشته شده:دوست عزیز این کار رو کردم فونت هایی که روبروش علامت زرد بود غیر فعال کردم ولی باز هم نمیشه . راهی نیست که بدونم فونت های خود مک کدومها هستند بقیه ر پاک کنم ؟
اگر فانتها رو خودتون در سیستم نصب کردهاید که هیچ. ولی اگر برنامهٔ ادوبی آنها را نصب کرده یا برنامهٔ دیگری برای ادوبی، به احتمال زیاد آنها را در پوشهٔ جداگانهای مخصوص ادوبی گذاشته است. در فانتبوک روی فانت نصب شده راستکلیک کنید و Reveal in Finder را انتخاب کنید. پنجرهٔ فایندر پوشهٔ مربوطه باز میشود. اگر در پوشهٔ فانت خود سیستم باشد که هیچ ولی اگر در پوشهٔ فانت ادوبی باشد، دایرکتوری آن مشخص میکند و میتوانید آن را دیلیت کنید.
m]reza نوشته شده:این کار چندان خوب نیست، اگر واقعا این مشکل پس از نصب قلمهای جدید شروع شده آنها را هم پاککنید من درست نمیدانم اما بیشتر قلمهایی که کاربر نصب میکند در همان فونت بوک در قسمت:user قرار گرفتهاند.
تمام فونتهایی که تو user بود پاک کردم بازم جدا جدا تو فوتوشاپ تایپ میکنه .
m]reza نوشته شده:اگر بتوانید از برنامه:acorn استفاده کنید بهتر است و تمام قلمهای فارسی را پشتیبانی میکند و از لایهها هم مثل فتوشاپ پشتیبانی میکند برنامه کار راهانداز و بی دردسری است.
نسخه جدید آن را امتحان کردم و امکانات کار با قلمهای آن بیشتر شده است و مثلا می توان خطها و حروف را به هم نزدیک یا دور کرد.
کار باهاش بلد نیستم و لینک دانلود اگر دارید بدید ممنونم .
SIBESORKH نوشته شده:دوست عزیز این کار رو کردم فونت هایی که روبروش علامت زرد بود غیر فعال کردم ولی باز هم نمیشه . راهی نیست که بدونم فونت های خود مک کدومها هستند بقیه ر پاک کنم ؟
اگر فانتها رو خودتون در سیستم نصب کردهاید که هیچ. ولی اگر برنامهٔ ادوبی آنها را نصب کرده یا برنامهٔ دیگری برای ادوبی، به احتمال زیاد آنها را در پوشهٔ جداگانهای مخصوص ادوبی گذاشته است. در فانتبوک روی فانت نصب شده راستکلیک کنید و Reveal in Finder را انتخاب کنید. پنجرهٔ فایندر پوشهٔ مربوطه باز میشود. اگر در پوشهٔ فانت خود سیستم باشد که هیچ ولی اگر در پوشهٔ فانت ادوبی باشد، دایرکتوری آن مشخص میکند و میتوانید آن را دیلیت کنید.
عزیزم خودم نصب کردم ولی نمیدونم کدومها بود کلا هرچی تو user بود پاک کردم نشد .
ببخشید این سوال رو میپرسم، مطمئنید که قبلاً مشکل جدا شدن حروف در فتوشاپ رو نداشتید؟ وقتی About رو نگاه میکنید مینویسه Middle Eastern Version؟
چون اگر نصب قلمی باعث مشکل شده باشه قاعدتاً باید با تغییر قلم مثلاً به Geeza Pro، سری X خودمان و... درست شود.
برای محکمکاری این کارها را بکنید:
۱- احتیاطاً بگردید پوشهٔ فانت خود فتوشاپ را پیدا کنید و ببینید در آنجا چیزی منتقل نکرده باشد.
۲- در پرفرنسز فانتبوک Automatic font activation را غیر فعال کنید.
۳- با OnyX کشهٔ فانتها را پاک کنید.
توصیه میکنم راه حل بهنام را حتماً اجرا کنید، مخصوصاً ممکن است قسمت cache برای Adobe مشکل را حل کند.
---
اگر نسخهٔ Mac OS X و نسخهٔ Photoshop را هم زحمت بکشید بنویسید شاید چیزی به ذهنمان برسد.
به عنوان یک آزمایش، یک کاربر جدید از System Prefences، قسمت Accounts بعد از باز کردن قفل پایین آن، درست کنید و با آن کاربر وارد شوید و ببینید در آن هم درست همین مشکل پیش میآید؟