راستش من خودم نخریدهام ولی قاعدتاً به این صورت هست که برنامه را در ازای پرداخت مبلغی از یک حساب آنلاین دانلود میکنید. این حساب بانکی آنلاین در فیش خرید ثبت میشود و به ازای مدتی که آن را اجاره کردهاید ماهانه از آن اجاره برداشت میشود. در مقابل نرمافزار بطور خودکار (مثل برنامههای خریداری شده از App Store) مداوماً به روز میرسند. لابد در آن چیزی تعبیه کردهاند که اگر اجاره تمام شود یا پول نرسد از کار باز خواهد ایستاد. ولی خود نرمافزار در «ابر» نیست. در کامپیوتر نصب میشود. منتها به شرطی کار میکند که ارتباط با «ابر» آن مرتب باشد تا بتواند تأیید کند که همه چیز طبق قرار است. این شیوه بعضاً بخاطر جلوگیری از گسترش کپیهای غیر مجاز اتخاذ شده است. احتمالاً کلید باز شدنش را از «ابر» میگیرد.
در وضع فعلی ایران این چندان زمینهٔ مساعدی ندارد. اگر شدنی هم باشد دوستان ساکن ایران بهتر میدانند که با App Store هم کلنجار رفتهاند. اما پیشفرض طبیعی این سیستم فضای آزاد اینترنت و فضای آزاد تبادلات مالی است.
اینطور که من شنیدم، باید یک اکانت adobe داشته باشیم و نرم افزار را از طریق آن دانلود کنیم (تا اینجای کار پولی لازم نیست پرداخت بشه) بعد اگر خواستیم بیشتر از ۳۰ روز دوره آزمایشی استفاده کنیم، باید اون حساب رو با طرح دلخواه شارژ کنیم. نرم افزار هم ظاهرا هر چند وقت یکبار اون حساب رو چک می کنه که ببینه دوره شارژ ش تموم شده یا نه!
روش کرک هم مثل نسخه های قبلیه که اینجا جای بحثش نیست…
این مشکل نه، ولی چیزی شبیه به آن که به فونت مربوط میشد و به خاطر آن فتوشاپ کراش میکرد
با حذف font cache در مکینتاش حل شد. شاید اینجا هم کارساز باشد.
راه آن را در اینترنت میتوانید جستجو کنید،
علی جان آیا آخرین بهروزرسانی Photoshop CS5 یا CS5 ME هم نصب است؟
ضمنا یک دلیل ظاهرا بیربط میتونه ایراد نسخه جاوای نصب شده باشه، چون CS5 بهش احتیاج داره، اگرچه نباید این پیغامو براش میداد.
ممنون از همگی دوستان. تقریباً هر راهی را که میشد، رفتم اما درست نمیشد. بدیاش این بود که سورس نصب را هم نداشتم که uninstall و install مجدد را امتحان کنم. اما خلاصه با کلی گشتن، سورس نصب CS5 ME Mac را در یک فروم عربی یافتم. و با نصب مجدد خوشبختانه درست شد!
سلام.
دوستان من با فتوشاپ cc 2017 کار میکنم و زمانی که میخوام منوی photomerge رو باز کنم این ارورر میاد. یکبار هم فتوشاپ رو پاک کردم و از نو نصب کردم اما بی نتیجه بود.
لطفا کمک کنید چکارش کنم
saeidk نوشته شده:مثل این است که بگویی اگر رانندگی بلد شوم چه کاری می توانم انجام دهم. هراران کار هست که نیاز به تسلط به فوتوشاپ دارد.
برادر راستش من فروشنده هستم ومغازه دارم و بعضی وقتا که در روز بیکار میشم خاستم ببینم راهی هست که بتونم با یاد گیری فتوشاب بتونم درامدی کسب کنم ، البته به صورت غیر مستقیم و بدون استخدام شدن در جایی بشیینم در مغازم درامد کسب کنم از طریق فتوشاب .
میخام بدونم االان من فرضا فتوشاپو کامل یاد گرفتم ، چطور باید کار پیدا کنم ؟ و از این حرفه استفاده کنم؟
قبلا هم فکر کنم در این مورد صحبت کرده بودیم، برای کار فری لنسری، یا باید از دوست و آشنا سفارش بگیری و کم کم افراد تو را به دوستانشان معرفی کنند و یا بروی سراغ سایتهای مخصوص این کار که الان معروفترینشان در ایران «پونیشا» است.
و البته همیشه راههای خلاقانه برای معرفی خود به بازار هم وجود دارد که باید خودت کشفشان کنی