MacShadow نوشته شده:
از سی دی اکس پی نسخه live Edition هم استفاده کن ضرر نداره .
دارم همين نسخه را دانلود ميكنم(ولي براي 7 را) يكي داشتم كه اكس پي بود كيبرد لپتاپ را نشناخت اميدوارم اين نسخه ي 7 اين مشكل را نداشته باشد همچنين ميتوان برنامهاي روي اين نسخه ها اجرا كرد يا اينستال؟ اگر بتوان اين برنامه R-Studio عالي هست براي اين كار و نسخه ي پورتيبل هم دارد
بالاخره توانستم فایلم را بازیابی کنم.
با برنامهی photorec میتوان اینکار را کرد ولی بسیار وقتگیر و دردسر دارد(و همچنین تنها پسوند آن را درست برمیگرداند! اسم آن را به هم میزند و باید تک تک فایل ها را امتحان کنی. تنها خصوصیتش این هست که ساده و کم حجم و رایگان هست) بخاطر همین دنبال برنامه ای بهتر گشتم و برنامهی قدرتمند r-studio را پیدا کردم ورژنی از این برنامه* این امکان را داشت که بدون احتیاج به سیستم عاملی بتوان با CD بوت شد و از برنامه استفاده کرد (به اصطلاح، این نوع از برنامه های که این خاصیت را دارند یا این نوع سی.دی ها، را LiveCD مینامند). ولی مشکل این ورژن از برنامه این بود که رایگانش را پیدا نکردم و رایگان یا دموی آن محدودیت بازیابی فایلها را دارد(فایلهای کمتر از 64 کیلوبایتی را اجازه میدهد که بازیابی کنیم). ولی یک روش دیگر انجام دادم که توانستم از همین برنامه استفاده کنم(برنامه ی کرک شدش تحت ویندوز در اینترنت پیدا میشود بویژه نوع پروتیبلش(قابل حملش) که من ازش استفاده کردم ) که در پست اول روش را اضافه کردم.
---------
*:
R-Studio Emergency GUI ISO Image for Macintosh, UNIX, Linux and Windows users (Intel based)
من یک کاربر ویندوز هستم که برای انجام پروژه ای مجبور به استفاده از مک (SNOW LEOPARD 1.6.7) شده ام.
من پوشه ای که کارهایم را در آن نگهداری میکنم روی DESKTOP قرار دادم. امروز هنگام اضافه کردن یک سری از کارها که توسط همکارم انجام شده به پوشه خود (که هر دو پوشه یک نام داشتند!!)، گزینه REPLACE را انتخاب کردم که باعث پاک شدن تمامی فایل های اصلی ام شد!! و فایل های همکارم جای آنها را گرفت. در ویندوز هنگام REPLACE کردن فقط فایل هایی که نام مشترک دارند REPLACE میشوند. در ضمن TIME MACHINE را فعال نکردم. چه باید کرد؟!؟!؟!
سلام من مشکله بزرگی پیدا کردم !!دستگم خیلی کند شد از یکی از دوستان فهمیدم باید به این قسمت در حالت بوت اقدام کنم erase کنم!!!بد از ۱.۳۰ ساعت لود شدن آخرش طول کشید من skip را زدمو رست دستی کردم اما مکینتاش نیستیش اما هارد پره!!یعنی اطلاعاتم کلا پرید!!؟ تورو خدا کمکم کنید!!
اگر فقط اونی که تو تصویر گذاشتید باشه جای نگرانی نیست، Erase Free Space فقط فضای خالی هارد شما رو پاک میکنه و به اطلاعات شما کاری نداره. http://support.apple.com/kb/HT3680
این کار برای اینه که اگر شما فایلهایی رو از هاردتون پاک کردید امکان بازیابی اون فایلها با نرمافزارهای مخصوص بازیابی رو خیلی کاهش بده. در واقع قابلیتی امنیتیه.
---
شما با دیسک نصب سیستمعامل بوت کردید و حالا میخواهید به خود سیستم عامل نصب شده برگردید؟ از Utilities>Startup Disk درایوی که سیستم عامل روش نصب هست رو انتخاب کنید، یا درست بعد از شنیدن صدای بوق راه اندازی دستگاه کلید alt/option رو نگهدارید تا گزینهها بیاد.
اگر مشکل جای دیگه است لطفاً بیشتر توضیح بدید.
آخرین ویرایش توسط Ali.Rastegar در 12 می 2011, 02:34، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
دلیل:راه حل بوت کردن اضافه شد
الان که پست شما رو دوباره خوندم متوجه reset دستی شدم! ای کاش این کار رو نمیکردید ولی هنوز امید به رفع عیب هست. با Disk Utility چک کنید هارد رو.(اگر backup ندارید repair رو کلیک نکنید تا راه حلی برای backup پیدا کنیم.)
نه کلا هردم فرمت شده فقط درایو bootcamp موند اون کلا پاک شد!!زندگیم پریید!!نمشیه با نرمافزار خاصی ریکاوری کرد!!؟ من کلا دست نزدم گفتم شاید نرمافزری باش که بشه برگردوند
والا اینجور که من از عکسش و نوشتهٔ شما برداشت میکنم این است که یکبار شما هاردت را فرمت کرده و erase free space را هم بعدش انتخاب کردهاید.
اگر پاک کردن فضای خالی تنها را میکردید هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد هر چند که باز هم چندان در سرعت کامپیوترتان اثری نمیگذاشت. اما اگر اینطوری که من گمان میکنم کرده باشید، دقیقا امکان ریکاوری فایلها را هم تا حد زیادی (یعنی تا جایی که متوقفش کردهاید) را از دست دادهاید. چون آن erase free space دقیقا کارش همین است که جلوی ریکاوری فایلها را بگیرد.
برنامههای ریکاوری و دوستانی که مشکل شما را داشتهاند قبلا در ایرماگ تجربهشان را نوشتهاند که اگر بگردید پیدا میکنید و ممکن است برایتان مفید واقع بشود. به هر حال امیدوارم که حدس من درست نباشد و امیدوارم که علی یا دیگر دوستان بتوانند کمکتان بکنند.