مدت زیادی اینکار رو کردم! این قضیه رو حل نمیکنه ولی بهبود میده که تو خیلی متوجه اش نشی و این فقط زمانی اتفاق میافته که توی دسکتاپ باشی . . اما کافیه فتوشاپ رو باز کنی که بک گراندش خاکستریه!Amir_S نوشته شده:میگن اگه یه مدت خیلی طولانی کل صفحه سفید باشه ممکنه این مشکل حل بشه... و البته ممکنه مانیتور آسیب اساسی ببینه!
اگه خواستی بیخیال این مانیتور بشی، این روش رو هم یه امتحان بکن
خیلی دوست ندارم غر غر کنم ولی من قبول کردم که در ایران زندگی میکنم / کسانی که مثل من با چاپ سروکار دارند مونیتورشون حرف اول رو میزنه / اما در ایران با این که نسل فعلی مونیتورهای LED هستند / هنوز کسانی هستند که فکر میکنند مونیتور CRT خیلی خفن و باحاله / نمونش دقیقا تو همون پست اول لینک دومی که علی جان داده!Amir_S نوشته شده:به نظرم لینک دومی که علی گذاشته خیلی مفیده... من مدتهاست که از نظر کاربرای انجمن سایت عکاسی استفاده می کنم...
ایلیا جان من مدتها تو محل کارم با 23 اینچش کار کردم و خیلی هم خوب بود / ولی یکم برای من گرونه / تعریف viewsonic رو بسیار شنیدم اما متاسفانه نه کسی رو دارم که باهاش کار کرده باشه و نه خودم این تجربه رو دارم / تو لیست review های مونیتورهای برتر هم معمولا میتونی اسمشو پیدا کنیIlia نوشته شده:امیر جان،
من دو سه سالیست که سر کار از مانیتور ۳۰ اینچی اپل که همین دو سه ماه پیش تولیدش متوقف شد استفاده میکنم. بنظر من بهترین مانیتوریست که تا به حال دیدهام.
ایلیا
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان