همون طور که می دانید ایرانسل جدید سرویس های اینترنت خوبی داره میده
من با لپ تاپ دیگم که روش ویندوزه راحت با برنامه پی سی سویت به اینترنت وصل میشم و از اینترنت گوشی در لپ تاپ استفاده می کنم ولی در مک با Bluetooth DUN خیلی کار کردم ولی نشد
اگر کسی این کارو کرده حتمی بهم خبر بده
گوشی سامسونگ هست اس ۵۲۳۳
آخرین ویرایش توسط Ali.Rastegar در 05 سپتامبر 2011, 02:14، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
دلیل:برگرداندن متن اصلی عبدل پیش از آنکه با متنهای بیربط جایگزینش کند.
خیلی سادهست... اول گوشیتون رو با کامپیوتر pair می کنید، (تو همون قسمت network) دکمه مربوطه وجود داره... بعد به خود به خود تو انواع اتصالات شبکه دو تا گزینه Bluetooth DUN و Bluetooth PAN (اگه قبلا نبوده باشه) اضافه میشه، حالا روی حالت PAN میرید، گوشیتون رو از لیست اون انتخاب می کنید و connect رو میزنید... بقیه مراحل خود به خود انجام میشه و بعد میتونید از GPRS گوشیتون روی کامپیوتر استفاده کنید...
البته واضحه که قبلش باید بلوتوث هردو دستگاه روشن باشه...
پ.ن: Bluetooth DUN برای وقتی استفاده میشه که از dial up (روی موبایل) استفاده میکنید...
Amir_S نوشته شده:خیلی سادهست... اول گوشیتون رو با کامپیوتر pair می کنید، (تو همون قسمت network) دکمه مربوطه وجود داره... بعد به خود به خود تو انواع اتصالات شبکه دو تا گزینه Bluetooth DUN و Bluetooth PAN (اگه قبلا نبوده باشه) اضافه میشه، حالا روی حالت PAN میرید، گوشیتون رو از لیست اون انتخاب می کنید و connect رو میزنید... بقیه مراحل خود به خود انجام میشه و بعد میتونید از GPRS گوشیتون روی کامپیوتر استفاده کنید...
البته واضحه که قبلش باید بلوتوث هردو دستگاه روشن باشه...
پ.ن: Bluetooth DUN برای وقتی استفاده میشه که از dial up (روی موبایل) استفاده میکنید...
من قرن ها این کارو میکردم مشکلی نداشتم.امروز هرکار کردم به گوشیم کانکت نشد! به نظرت مشکل می تونه از لپ باشه یا گوپچیم؟؟
منم با گوشیم که مودم نداره X1 سونی اریکسون نتونستم با PAN کانکت بشم اما با Dun با گوشی P990i سونی اریکسونم میتونم کانکت شم و مشکل ندارم ایم تتزینگ که دوستان می گن با هر گوشی ساپورت نمی شه متاسفانه .
ن من تا چند روز پیش با همین گوشی مشکلی نداشتم تا اینکه... امروز اول سعی کردم از تو ویندوزم وصل شم که ارور داد و devicesh رو درست نصب نکرد گفتم جهنم میام مک (با پوزخند) ولی اینجام نشد!
سلام دوستان. من با بلوتوث به مک وصل هستم و PAN هم اد کردم و عکس نتورکمو میزارم که ببینین. نمیتونم با GPRS ول بشم و هروقت میخوام وصل بشم میره با DUN سعی میکنه وصل بشه!؟ ممنون میشم کمکم کنید.
پیوستها
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
همانطور که در عکس زیر میبینید من با همون کانفیگ که عکسشو گذاشتم، وای فای رو قطع کردم و خواستم که با PAN وصل بشم ولی میبینید که DUN فقط وجود داره. ممنون میشم راهنمایی کنین.
پیوستها
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different