نسل ها عوض می شوند و اظهار نظرها تغییر می کنند ولی ماهیت چیزی تغییر نمی کند.Reza.Y نوشته شده:جو ایرماگ در بحثها بیشتر اوقات متعادل و منطقی بوده. رمزنگاری (کریپتوگرافی) و مسائل ریاضی وابسته به آن دقیق و با اثبات است. حداقل تا آنجا که به اپل مربوط است یک سند ادعایی وجود دارد که خواندش مفید است. افراد معتبری مثل Bruce Schneier هم در مورد آن سند و قضایای اخیر نوشتهاند.
وقتی این قضایا با مسائل سیاسی، بازیهای FBI و سازمانهای امنیتی، دینامیک قدرت در جهان و بعضی دیدگاههای عجیب که شبیه دید نسل گذشته در مورد مسائل جهان است مخلوط (conflate) میشود، گویا بهتر است صرفا نظارهگر بود.
جایی نمی لنگد امیر جان! مسئله این است که نهاد های امنیتی بسیار مخفی، کار رو ی این جور پروژه ها از قبیل کشف جرم، رمزنگاری و غیره را با روش های دیگری انجام داده اند و حالا باید یک نهاد لوکال برای مصرف داخلی کاری رسانه ای انجام دهد و از آن طرف هم کمپانی ها درجهت جذب افکار عمومی عمل کنند، فقط همین. بله در ماست مالی همیشه یکجای کار می لنگد!Amir_S نوشته شده:این آیکلاد را من هم میخواستم بگویم، ولی یادم رفت!
اما چیزی که از آن روز اول ذهنم را مشغول کرده این است: الان افبیآی از اپل میخواهد یک آپدیت برای این گوشی نصب کند که محدودیتهای یک ساعت تأخیر بین دو تلاش و پاک کردن کامل آیفون در صورت بیش از ده تلاش را بردارد تا آنها بتوانند رمز را پیدا کنند (یا چیزی شبیه به این)؛ خوب تا آنجا که من میدانم، آپدیت های on the air خود به خود دانلود و نصب نمیشوند و باید برای این کار به منوی مربوطه رفت یا نوتیفیکیشنش را تأیید کرد که در هردو حالت قبل از شروع نصب رمز را میپرسد که آنها نمیدانند! پس این روش منتفی است. برای آپدیت با آیتونز هم یا باید گوشی را قبلا قبلا به آن کامپیوتر وصل شده و مورد اعتماد بودن آن از داخل گوشی و بعد از باز کردن قفل آن، تأیید شده باشد، یا گوشی را در حالت تعمیر بوت کنیم و آن را ری استور کنیم که درایت صورت اطلاعات آن پاک میشود. خوب اگر آنها به چنین کامپیوتری دسترسی ندارند، پس چطور میخواهند این آپدیت را نصب کنند؟ و اگر دارند (که احتمالا دارند، چون اینطور که پوریا نوشته، تلفن کاریاش بوده و احتمالا به کامپیوترهای محل کارش وصل شده بوده)، چه نیازی به این کار است؟ روی همان کامپیوتر بکآپ بگیرند و با این برنامههایی که ما داریم بکآپهایمان را ویرایش میکنیم و خودشان قطعا بهترش را دارد، هر چه لازم دارند بیرون بکشند.
آیا من چیزی را از قلم انداختهام یا واقعا یک جای این بازی میلنگد!؟
بنده یک سری ادعا نکردم، بنده فقط تجربه شخصی در زمینه تکنولوژی و کمی دیدگاه سیاسی را بیان کردم که چون به مزاج شما خوش نیست، آش شعله قلمکار نامگذاری می شود. اتفاقا شما از بین تمامی نوشته های بنده، چه تشبیه و چه بیان اصلی یک آشی تهیه کرده ای که اینطور تمسخر آمیز آنرا بیان می کنی!Reza.Y نوشته شده:جناب شما یک سری ادعا را بعضی واقعیات و خیالات قاطی میکنی و وسط این آش شله قلمکار با کمک پدر و پسر و غیره مسواک برقی را توی لامپ میچرخانی. من شما را مخاطب قرار ندادم و علاقهای ندارم مخاطب قرار بگیرم و اصلا بحثی هم نداشتم و ندارم.
http://arstechnica.com/apple/2016/02/th ... ur-iphone/Pooria Azimi نوشته شده:…نکته نگرانکننده دیگه اینه که از این جریان میشه فهمید بکآپهای آیکلاد امن نیستند و با درخواست دادگاه قابل بازیابی.
For most users, this will never be a problem, and the convenience of iCloud backups and easy preservation of your data far outweigh any risks. For people who prefer full control over their data, the easiest option is to stop using iCloud and use iTunes instead.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان