سلام
دوستان یک سوالی داشتم آیا آی تیونز امکان اضافه کردن بوک مارک برای کتاب های صوتی داره؟ آیپاد یا آیفون چطور؟
منظورم شروع از جایی هست که دفعه ی قبل ترک تموم شده. من چیزی پیدا نکردم. به نظر من اضافه کردنش ضروری هست.
اگه نه چطور میشه اضافه کردنش رو پیشنهاد داد؟
خیلی ممنون
آخرین ویرایش توسط Pooria Azimi در 18 آگوست 2011, 01:59، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
دلیل:تغییر عنوان تاپیک
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب ...باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
همچین امکانی که خودتون مستقیم بوکمارک بسازید رو نداره، اما خودش، همیشه، آخرین موقعیت فایل رو ذخیره میکنه و از ادامهٔ اون پخش میکنه. (من خودم پای ثابت آدیوبوک با آیپادم، و اگر این ویژگی رو نداشت، آیپاد رو تا حالا شکونده بودم!)
حتی اگر با آیپاد تا دقیقهٔ ۳۰ ترک ۱۷ گوش کنید، بعد با مک سینک کنید، بعد آیفونتون رو با مک سینک کنید، روی آیفونتون از دقیقهٔ ۳۰ میآد. (این رو خودم امتحان نکردهم، اما میدونم وجود داره).
به پیوست نگاه کنید، این گزینه که پیشفرض تیک خورده باعث این عملیات آیتیونز میشه.
وقتی Media Kind را روی Audiobook تنظیم میکنیم، طبیعتا این گزینۀ Remember... باید تیک بخورد، اما نمیخورد و باید دستی این کار را انجام داد.
ضمنا اگر کتاب صوتی چندین ترک داشته باشه، و شما بعد از گوش کردن تا دقیقه ۵ مثلا ترک ۱۰ سراغ آلبومهای دیگرتان رفته باشید و بعدا به کتاب صوتیتان بازگردید و Play را بزنید، از ترک ۱ شروع میکند به پخش و به ترک ۱۰ که برسد، از دقیقۀ ۵ آن شروع میکند.
آیا راهی هست که شمارۀ ترک هم یادش بماند؟
AliGhz نوشته شده:وقتی Media Kind را روی Audiobook تنظیم میکنیم، طبیعتا این گزینۀ Remember... باید تیک بخورد، اما نمیخورد و باید دستی این کار را انجام داد.
ضمنا اگر کتاب صوتی چندین ترک داشته باشه، و شما بعد از گوش کردن تا دقیقه ۵ مثلا ترک ۱۰ سراغ آلبومهای دیگرتان رفته باشید و بعدا به کتاب صوتیتان بازگردید و Play را بزنید، از ترک ۱ شروع میکند به پخش و به ترک ۱۰ که برسد، از دقیقۀ ۵ آن شروع میکند.
آیا راهی هست که شمارۀ ترک هم یادش بماند؟
برای من همچین مشکلی پیش نیومده؟!
روی آیپاد، من شاید هزار بار بیشتر پیش اومده که در ترک فرضاً 15 آدیوبوک بوده م، رفته م در ترک 10 آدیوبوک دیگه ای و مدتی اون پخش شده، بعد آهنگ پخش شده، و بعد که به آدیوبوک اول اومده م، از همون جایی که باید پخش می شد، پخش شده.
حتی بعد از تغییر فرم ور آی پاد (از 3.1.2 به 3.1.3 و بعدش به 4.0 و 4.1) هم آخرین موقعیت پخش شدۀ آدیوبوک های من به هم نخورده ن.
آره، روی مک آدیوبوکها خیلی بد عمل میکنند... نمیدونم چرا اپل امکان پخش درستوحسابی آدیوبوکها روی آیتیونز رو نمیده... یا چرا اجازهٔ خوندن کتابهای epub که در آیپد و آیپاد هستند رو نمیده و ...
امیدوارم همهٔ اینها در Mac OS X 10.7 Lion حل بشن. امیدمون به iTunes X بود که تحقق نیافت
pooriaazimi نوشته شده:
و بعد، با کمک برنامهٔ http://www.splasm.com/audiobookbuilder ، اونها رو به فرمت مناسب و convenient برای آی پاد ( همون m4b) تبدیل میکنم.
در مورد این برنامه، اگر بخواهیم Chapter ـها محفوظ بمانند و در عین حال، کل فایل یکپارچه باشد، چه کار باید کرد؟
در پنجرهٔ مربوط به Chapters میشه این کار رو کرد دیگه...
اون علامت «چوب الف» (اگر اشتباه نگفته باشم! منظورم بوکمارکه) قرمزرنگ Chapter ـها رو مشخص میکنه. در اینجا، من فرضاً فصل صفر دارم که فصل یک فایل MP3 در اونه، بعد یک فصل اول دارم که ۴ تا توشه و ...
و در نهایت، با زدن Finish، همهشون (با حفظ فصلبندی و ترکبندیها) تبدیل میشن به یک فایل با پسوند m4b.
یک برنامهٔ دیگه هم در MAS برای ساخت آدیوبوک هست، با قیمت ۵ دلار:
بهنظر این برنامه بهتر از AudioBook Builder ساخته شده. یک نسخهٔ ترایالش (با تمام امکانات و محدودیتِ ساخت حداکثر ۸ کتاب) رو میتونید از سایت برنامه دانلود کنید و بعد تصمیم بگیرید بخریدش یا نه - اما من که نتونستم امکانی برای چسباندن چند mp3 بههم و ساخت chapter در این برنامه پیدا کنم (هر چند، در تصاویر زیر اینجوری بهنظر میرسه که همچین امکانی باید داشته باشه): http://labalpha.com/
گویا کتابهای صوتی خریداریشده از جایی جز آیتونز استور و کتابهای صوتی ساختهشده با نرمافزارهایی مثل Audiobook Builder، اگر با اپ Music پخش شوند، Chapterهایشان نشان داده نمیشود و آدم مجبور است مثلا یک کتاب صوتی ۱۱ ساعته را به عنوان یک فایلِ پیوسته گوش کند و اگر قرار باشد به نقطۀ خاصی از فایل برود، واقعا به زحمت میافتد (بگذارید فعلا مودب باشم!). من مدتها بود روی آیفون به کتاب صوتی گوش نکرده بودم. اخیرا کتابی را با Audiobook Builder ساختم و این پدیدۀ عجیب را مشاهده کردم. شواهد نشان میدهد که این «ویژگی» که جناب اپل با آپدیت نرمافزاریاش ایجاد کرده، یک سال است که هست و جناب اپل با وجود این همه پستِ اعتراضی، خواستۀ معقول مشتریان را به …ش هم حساب نکرده است! (اینجا دیگر نمیتوانستم بیشتر از این مودب بمانم ) گاهی وقتها فقط میتوان گفت اپل خر است.
این برنامۀ بالا را نصب کردم و Chapterها را نشان میدهد. در صفحه Lock هم آدیوبوک و کنترلهای مربوطه را نشان میدهد (بهجز ۱۵ ثانیه عقب یا جلو رفتن که اپ Music در این صفحه نشان میدهد). برای استفاده با ۳ آدیوبوک یا پادکست تا ۶۰ روز، رایگان است و افزون بر آن ۲.۹۹ دلار باید پرداخت.