چگونگی نصب پارتیشن قابل بوت شدن

محلی برای مطلع شدن از نسخه های جدید Pear PC و انتقال تجربیات برای استفاده ی بهتر از این برنامه.
آواتار کاربر
lll_k1_lll
محل اقامت: شیراز
تماس:

پست توسط lll_k1_lll »

سلام
علی رضا

اگه من درست فهمیده باشم می خواهید دو سیستم آمل روی یک کامپیوتر دسکتاپ نصب کنید که یکی ویندوز و دیگری یکی از سیستم آمل های مکینتاش باشه.
اگر همینطور هست من فکر نکنم بتونید این کار رو بکنید.باید به صورت مجازی نصب کنید.
اگر هم میشه این کار رو انجام داد به من هم بگید تا این کار رو انجام بدم.
با تشکر
ممنون
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

پست توسط Ali.Rastegar »

این کار ریسک خیلی بالایی داره و بهتره روی VMWare نصب کنید یا یک هارد دیسک اضافه.
a
alireza_sh

پست توسط alireza_sh »

سلام
البته dual boot کاملا عملی است و من خودم این کار انجام داده ام.البته بعد از ارتقا سیستم از 915p به مادر بورد با چیپ ست 945p دچار مشکل شدم .
بخصوص اگر هارد ide داشته باشی حتما مشکلی نخواهی داشت . هر چند که من با هارد sata نیز مشکل نداشتم.
روش کار :
1- تهیه dvd mac مشکل ترین مرحله است .من از dvd mac شر کت JB استفاده کردم (به قیمت 120000 ریال !!!!!)و خود شرکت هیچ اطلاعی در مورد
نصب ارائه نمدهد.
2- مراحل نصب همان است که در بالا گفتم
3- بعد از نصب این پارتیشن را active نمیکنم .بلکه با استفاده از فایل chain0که داخل dvd mac هست این پارتیشن را بوت میکنم.
ابتدا chain0 را به پارتیشن ریشه کپی کنید بعد این خط را در boot.ini اضافه کنید:
c:\chaino="MAC OS X"
من خودم با استفاده از bootpar2.6 در boot.ini چندین گزینه را جهت بوت ایجاد می کنم :
1-windows xp
2-linux suse 10.1
3-mac os x
4-boot form cd rom
5- boot from floppy
a
alireza_sh

پست توسط alireza_sh »

سلام
من نسخه 10.4.9 uphuck از آدرس زیر تهیه کردم
http://www.istgah.com/advertise/kid_131/118093.htm
که همراه یک iwork .6 و یک سی دی آموزش نصب و سی دی update patch به نسخه 10.4.10
میباشد.نحوه نصب همان است که در cd آموزشی توضیح داده است.
فقط هنگام نصب از tab customasi استفاده شود و دقت شود که از کرنل ها فقط یکی را که متناسب cpu
شماست انتخاب شود (من sse3 2) راl انتخاب کردم.از patch شماره 1 و 2 (logowindows) و از درایور ها
اگر nvida است نیز یکی را انتخاب کنید.
با استفاده از boot part میتوانید یک linux را نیز به boot.ini اضافه کنید.و یک سیستم muktiboot
داشته باشید.
اگر مشکلی بود بفرمائید. در حد توان پاسخ میدم.
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان