این قابلیت جست و جوی گوگل از طریق دست نویس را امتحان کرده اید؟ خیلی معرکه است؛ شکسته و پیوسته ترین کلمات را هم تا جایی که من امتحان کردم درست تشخیص داد! برای امتحانش، روی آیپد به صفحه اصلی گوگل بروید.
پی نوشت:
با انگشت تان «هپی فِیس» ترسیم نکنید؛ اینقدرها هم باهوش نیست! بدیهیات: دست نوشته برای فارسی کار نمی کند.
یکی از دوستانم مدتی هست در ایتالیا هستند به دلایلی من با ip ایران مشخصات ایشون رو به روز کردم و شماره موبایل ایتالیا رو دادم که کد اومد و ما هم وارد کردیم.اما الان ۳روز هست بلاک هست و نمیتونه به میل هاش دسترسی پیدا کنه.در صورتی که من از ایران میتونم.
به نظر شما چه راه کاری و باید انجام بدیم؟دوباره درخواست کد کردم اما ۲روز نفرستاده!!
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
گوگل یه سیستم امنیتی داره که اگه کسی از جایی که معمولا از اونجا وارد نمیشید وارد بشه، احتمال نفوذ غیر مجاز میده و به اون اکانت یه ایمیل میفرسته که این موضوع رو اعلام کنه... تو همون ایمیل گفته شده که اگه اون خودتون بودید، روی این لینک کلیک کنید و مراحل مربوطه رو ادامه بدید تا مشکل برطرف بشه... احتمالا الان شما باید این کار رو براش بکنید...
پ.ن: فکر کنم دلیلش یک از این دوتاست: یا اون دوستتون تا الان از ایتالیا وصل نشده بوده و یا مشکل از اینجاست که گوگل فکر میکنه یه نفر نمیتونه ظرف چند دقیقه از اینجا بره ایتالیا، پس اون دومی رو مسدود میکنه
پ.پ.ن: من چند روز پیش همین مشکل رو داشتم، یه نفر از یه جای دیگه سعی کرده بود به اکانتم وارد بشه! شاید هم خودم بودم که با آیپی غیر از تهران وارد شده بودم!؟
مشکل اونحاس اون صفحه رو نیمبینه و کلن میاد میگه یور اکانت بلاکد
همین الان مشکل رو فهمدیم..
۱- اکانت پشتیبان و شماره تلفن پشتبانی ثبت شده ایران بود
۲- شماره رو من از قسمت calender عوض کرده بودم و قسمت two step مونده بود..
لعنت به این ip:D
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
امروز از گوگل ایمیلی برای من اومده بود که اولش آدمو میترسونه و سریع توی همون خط میگه البته نگران نباشید.
این ایمیل درباره تغییراتی در Google Apps هست که من مدتها پیش برای خودم یه اکانت باز کرده بودم و به طور رایگان محصولات گوگل من جمله ایمیل رو به وب سایت شخصی ات اضافه میکرد و توی صفحه اصلی جیمیل هم همیشه لینکش بود.
در هر صورت این امیل میگه که دیگه هیچ ثبت نام جدیدی برای این سرویس نمیگیره و دیگه پلن رایگان نخواهد داشت و به طور کل فقط پولی است و اما افرادی که عضو بودن همچنان رایگان خواهند موند.
دستشون درد نکنه، چون من واقعا همه ایمیلهامو از همین MX Records های گوگل که بسیار مطمئنن میفرستم و اگه این سرویس رو ازم میگیرفتن نمیدونستم باید چیکار کنم.