تبریک میگم امیر آقا!
امیدوارم حضور کاربرایی که از طریق خوراکخوان فروم رو دنبال میکنن به علاوه اون بیست نفری که همزمان آنلاین هستند خللی در اراده شما نداشته باشه و به قول یه عزیز دلی تسلیم این صحنه آرایی خطرناک نشید
البته من که اواسط سال ۲۰۰۸ با مک و ایرماگ آشنا شدم و شاید درست نباشه بگم تجدید خاطره
پوریا جان این را گذاشتی و من را بردی به آن زمان ها. البته من ۲۰۰۶ آمدم ایرماگ و کلا سمت مک. من که آدمی بودم که همیشه دنبال یک چیز خاص بودم که کمتر کسی داشته باشه و کلا بفهمه چیه، بلافاصله بعد از آشنایی با ایرماگ یک مک خریدم، البته من همیشه در زمینه کار تخصصی لینوکسی بودم و هستم ولی اپل و مک برای من شد یک فرهنگ جدانشدنی. یادمه و دوستان هم بیاد دارند که آن زمان کارمند سیسکو انگلستان بودم و چقدر با قلی چت می کردم و روزای خوبی بود. هر روز در ایرماگ مطلب می خواندم و می نوشتم و ... تا اینکه رفتم ایران و سرم شلوغتر شد! با علی رستگار و صالح و ... دیدار کردم و قرار بود کلی کارها در مملکت بکنیم که ... بعد هم آمدم اتریش و اینقدر مشغول تر شدم که بیشتر از RSS ایرماگ را دنبال می کنم و شده ام عنصر نامطلوب و صرفا مصرف کننده ایرماگ باز هم برای امیر و همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
امیر عزیز
بارها تجربیات شما چاره ساز بوده و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و پیگیر بودن از بهترین خصوصیاتی است که شما به آن آراسته اید.
وخوش به حال ما و ایرماگ ...
خبر خوب اینکه مسیحا دعوت ما را برای پیوستن به تیم مدیریت یا به قول علی ق. هیئت امنای ایرماگ پذیرفت
اگر فکر میکنید که ما از او توقع داریم در مورد انتقال مطالب به ویکی دست به کار شود، سخت در اشتباه هستید
مسیحا جان، خیلی ممنون از پذیرفتن دعوت و از حضور مفیدت در سالهای اخیر و سالهای پیش رو بسیار ممنونیم.
خبر خوب اینکه مسیحا دعوت ما را برای پیوستن به تیم مدیریت یا به قول علی ق. هیئت امنای ایرماگ را پذیرفت
اگر فکر میکنید که ما از او توقع داریم در مورد انتقال مطالب به ویکی دست به کار شود، سخت در اشتباه هستید
مسیحا جان، خیلی ممنون از پذیرفتن دعوت و از حضور مفیدت در سالهای اخیر و سالهای پیش رو بسیار ممنونیم.
من هم تبریک میگم! امیدوارم عین مدیران وطنی ۹۰ سال مدیریت کنی
مسیحا جان من هم تبریک میگوییم.
راستش فعالیت بعضی از دوستان در ایرماگ کمتر شده که مسلماً به خاطر مشغلههایی است که دارند. امیدوارم حضور و فعالیت اعضا در این انجمن روزافزون باشد.
باز هم تبریک