۷۰ درصد خیلی کمه، این یعنی از ۳۰ درصد cpu داره استفاده میشه و یکی از هستهها سخت مشغوله! محاله مک همینطوری داغ کنه، بدنه آلومینیوم رو توی کارهای عادی ساعتها میشه روی پا گذاشت.
من قبلا هم تو این مورد با دوستان بحث کرده بودم که مرورگرهای دیگه از cpu زیاد استفاده میکنند و این جدا از بحث فلش هست. حتما یک بار هم که شده فقط از سافاری استفاده کنید و نتیجه رو بگین.(گرچه سافاری نسبت به کروم خیلی کندتره و امنیتش هم پایینتر)
اگر این مطلب شامل حال شرایط فعلی هم بشود: http://www.kaourantin.net/2010/02/core-animation.html
نسخههای جدید Flash Player با نسخههای جدید Safari باید از Core Animation استفاده کنند و در نتیجه مصرف CPU کمتر میشود. اما اگر به خاطر همین Core Animation از GPU استفاده شود و دمای چیپ گرافیکی شما باعث داغ شدن دستگاه بشود بحث دیگری است.
خیلی ها کروم رو پیشنهاد داده بودن واسه پب گردی چون کمتر داغ میکنه و cpu کمتر مصرف میکنه..وقتی دارین با تعداد تب زیاد سورف میکنید بعله بهتر هست از فایر فاکس(نه خیلی بهتر)اما برای فلش: http://www.pic.iran-forum.ir/images/xse ... uqoqi2.jpg
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
امین جان، بد نیست که این تاپیک و مباحث مرتبطش که همینجا لینکش هست را یکبار دیگر یک نگاهی بیندازی. بنظر نمی آید که معمای جدیدی در کار باشد. اگر به سایتهای پر از فلش بروی حرارت بیشتر میشود. برای فلش هم چندین بار راهش را گفتهایم. بهتر است که کلا ناکارش کنی. کروم فرقش با بقیه این است که فلش را در دلش دارد. من مخصوصا فلش را در کروم از کار نمیاندازم تا اگر لازمش داشتم مستقیم بروم سراغ کروم. خوبیش این است که حداقل خودش با کروم به روز میشود.
یلیا جان من اکثرا از سایت هایی استفاده میکنم که تحت فلش هستن...البته سایتی هایی که من میرم ئر نیستن.مثلا سیستم ها یاموزشی یا حتی خود فیس...این عکس هنگام پخش یک ویدئو1دقیقه ای گرفته شده
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
دوستان من در حالت استفادهی عادی دمای مکبوکم حدود ۶۰ درجه هست. (طبق smcFan Control) و خود مکبوک هم گرمای طبیعی بهنظرم داره و کلا مشکلی باهاش ندارم!
بعضی وقتها هم که میرم سراغ گیم و کارهای سنگین دما به ۸۰ ۹۰ درجه میرسه که در قسمت بالایی کیبورد (بالای دکمههای F2 و F1) دما زیاد میشه ولی بازم جوری نیست که دست رو بسوزونه (بعضی جاها خوندم میگفتن دستشون رو حتی روی دکمهها هم که میزارن جوری میشه که دستشون میسوزه و مجبورن برش دارن... که مال من اصلا اینطوری نمیشه، پوست دستم هم کلفت نیست :دی)
کلا با این دماش مشکلی ندارم ولی توی همین تاپیک خوندم که اگه دما زیاد بالا بمونه به لپتاپ آسیب میرسونه. این دمای بالا دقیقا یعنی چقدر؟! اصلا این حرف درسته؟ آخه بهقول یکی توی یک فرومی همهجا فقط میگن مکبوکشون خیلی داغ میشه ولی جایی کسی نگفته از بس مکبوک داغ شد سیپییوش سوخت!
من هم بعضی وقتها دو سه ساعت یا کار سنگین انجام میدم یا توی گیم هستم و خوب توی این مدت همهش فنها داره باسرعت کار میکنه، برای همین میخوام مطمئن بشم مشکلی بهوجود نیاد برام.
ممنون.
دوست عزیز من رکورد 13 ساعت رندرینگ انیمیشن را با مکبوک پروی خودم دارم. طی این 13 ساعت cpu با تمام توان مشغول بود و دما هم بین 93 تا 97 درجه متغیر بود(فقط دو بار 10 دقیقه رندر را متوقف کردم.) بیشتر روزها کارهای سنگین با این سیستم انجام میدهم واصولا برای همین کارها هم آن را خریده ام.
نگران داغ شدن نباشید، اگر کار سنگین انجام میدهید طبیعیست ولی برای کارهای معمولی نباید این اتفاق بیفتد و 60 درجه یک مقدار زیاد است چک کنید ببینید چه برنامه ای دارد از cpu استفاده میکند.
ممنون از جوابتون.
جالبه من فکر میکردم ۶۰ درجه هم طبیعیه... وقتی ۶۰ درجه هست سافاری بازه با ۴ ۵ تا تب، آیتیونز، توئیتر، یاهو مسنجر و میل.
مثلا الان بهجز برنامههای بالا که گفتم Parallels Desktop هم اجراس و توی ویندوز هم ۲ ۳ تا پنجره دارم که دما بین ۶۵ تا ۷۰ درجه هست.
البته لیست برنامههایی که اجرا هستن رو از روی Mission control گفتم نمیدونم اگه راهی هست که لیست کامل برنامههایی که دارن از Cpu استفاده میکنن رو بفهم؟