من این کارها را کردم، به صورت اجباری خنک شد:
• چند دقیقه پیش مک بوک رو باز کردم. یه ذره فن رو تمیز کردم (خیلی کثیف نبود)
• برای پین وسطی magsafe یه چسب گذاشتم که دیگه باتری را شارژ نکند
• با smcFanControl به اجبار دور فن را بردم بالا در حد ۵۰۰۰ دور در دقیقه گذاشتم.
الان دمای CPU بین ۴۷ تا ۵۲ در نوسان است.
به هر حال عوامل مختلفی تأثیرگذار هست ولی شاید سیستمعامل یکی از بیشترین تأثیرها را دارد.
یک موضوع جالب که اگر دوستان راهنمایی بفرمایند بسیار ممنون میشوم:
من هماکنون از smcFanControl استفاده میکنم. میخواستم ببینم این نرمافزار یا نرمافزارهای مشابه مانند iStats، در مورد فن، سرعت اسمی را نشان میدهد یا سرعت حقیقی؟
به عبارت دیگر وقتی مینویسد 4500rpm آیا اگر روز اول بود که داشتم آن را روی مک امتحان میکردم، فن باز هم با همین سرعت میچرخید؟ یا اینکه این نرمافزار صرفاً با توجه به عددی که دریافت میکند (مانند 4500rpm) یک ولتاژی به فن میدهد که بتواند در صورت سلامت کامل با آن سرعتی که نوشته، عمل کند؟
سلام دوستان؛
مکبوک پرو مدل ۲۰۰۹ بنده مدتی هست که در شرایط عادی که فرآیند خاصی هم در جریان نیست داغ میکنه (سمت چپ کیبورد) و دور فن بالا میره. عکسی که میذارم در وضعیتی گرفته شده که فقط چهار تا تب در سافاری باز بوده و باقی برنامهها غیر فعال بودند:
ممکنه مشکل سختافزاریای باشه و نیاز به تعمیر باشه؟
دیروز بالاخره رفتم پیچگوشتی گرفتم و لپتاپ رو باز کردم. دریچههای بالای لپتاپ کاملاً با پرز و کرک بسته شده بود. واسه اطمینان فن رو هم باز کردم که زیرش رو چک کنم. دو تا تکه بزرگ پرز و کرک جمع شده بود که احتمالاً همونها مانع خنک شدن cpu میشد. از دیروز صبح که لپتاپ رو تمیز کردم تا الان مطلقاً داغ نکرده.برای اولین بار دیدم که دمای cpu اومده زیر ۶۰ و فن هم نهایتاً با ۲۵۰۰ کار میکنه. خلاصه پیشنهاد میکنم اگه مثل من مشکل داغ کردن داشتید، حتماً باز کردن لپتاپ و فن رو در نظر داشته باشید.
alireza3335 نوشته شده:یک موضوع جالب که اگر دوستان راهنمایی بفرمایند بسیار ممنون میشوم:
من هماکنون از smcFanControl استفاده میکنم. میخواستم ببینم این نرمافزار یا نرمافزارهای مشابه مانند iStats، در مورد فن، سرعت اسمی را نشان میدهد یا سرعت حقیقی؟
به عبارت دیگر وقتی مینویسد 4500rpm آیا اگر روز اول بود که داشتم آن را روی مک امتحان میکردم، فن باز هم با همین سرعت میچرخید؟ یا اینکه این نرمافزار صرفاً با توجه به عددی که دریافت میکند (مانند 4500rpm) یک ولتاژی به فن میدهد که بتواند در صورت سلامت کامل با آن سرعتی که نوشته، عمل کند؟
ببخشید دیر پاسخ میدهم علیرضا جان،
smcFancontrol در تنظیماتش گزینهای برای حداقل سرعت فن دارد، که اگر آن را تعیین کنی از آن سرعت کمتر نخواهد شد. در نتیجه سرعت آن لحظه میتواند حداقل سرعت تنظیم شده باشد، نه سرعتی که در حالت عادی باید میبود.
hamid.habibollah نوشته شده:دیروز بالاخره رفتم پیچگوشتی گرفتم و لپتاپ رو باز کردم. دریچههای بالای لپتاپ کاملاً با پرز و کرک بسته شده بود. واسه اطمینان فن رو هم باز کردم که زیرش رو چک کنم. دو تا تکه بزرگ پرز و کرک جمع شده بود که احتمالاً همونها مانع خنک شدن cpu میشد. از دیروز صبح که لپتاپ رو تمیز کردم تا الان مطلقاً داغ نکرده.برای اولین بار دیدم که دمای cpu اومده زیر ۶۰ و فن هم نهایتاً با ۲۵۰۰ کار میکنه. خلاصه پیشنهاد میکنم اگه مثل من مشکل داغ کردن داشتید، حتماً باز کردن لپتاپ و فن رو در نظر داشته باشید.
سلام دوستان دیروز با کتلینا آپگرید کردم اما سیستم دچار overheating میشه(داغ میکنه) مورد برای شما پیش اومده؟ راه حل چیه؟ امروز smc reset انجام دادم بهتر شد اما حس میکنم نسبت به قبل بازم بیشتر داع میکنه چون قبلا حتی گرمم نمیشد:-)