nasraa نوشته شده:آيا مي توان به نرم افزار ايو (برنامه اي براي تماشاي تلويزيون) اعتماد كرد؟ اين برنامه در اپستور نيست و بايد از سايت ايراني دانلود كنيم و در قسمت تنظيمات انتخاب كنيم كه به اين برنامه اعتماد داريم.
يك نرم افزار هم همراه اول دارد كه من به آن هم شك دارم.
اینها به دلیل مشکلاتی که ثبت برنامهها در اپ استور برای دیولوپرهای ایرانی دارد، به شرکتهای انترپرایز صوری پول میدهند که برنامهشان را برایشان به صورت پکیج قابل نصب در بیاورد.
در واقع این شرکتهای یک اکانت انترپرایز میسازند و بعد برنامههای مردم را به عنوان برنامههای داخلی شرکتشان پک کرده و به صاحب برنامه میدهند تا در اختیار مخاطبش قرار دهد.
من هم باشم اعتماد نمیکنم چون به هر حال آن کنترلی که اپل روی اپهای معمول دارد را روی اینها ندارد و حتی ممکن است چیزی به برنامه اضافه شده باشد که خود دیولوپر اصلی هم خبر نداشته باشد.
Amir_S نوشته شده:اینها به دلیل مشکلاتی که ثبت برنامهها در اپ استور برای دیولوپرهای ایرانی دارد، ...
من هم باشم اعتماد نمیکنم چون به هر حال آن کنترلی که اپل روی اپهای معمول دارد را روی اینها ندارد و حتی ممکن است چیزی به برنامه اضافه شده باشد که خود دیولوپر اصلی هم خبر نداشته باشد.
ببخشید چه بخشی از این مشکلات از ناحیه اپل هست و چه بخشی به دلیل رعایت نکردن استانداردها توسط توسعهدهندگان؟
در حالت عادی دیولوپر از طریق xcode فایلهای برنامه را برای اپل میفرستد و اپل بعد از اینکه آنها رو بررسی و استاندارد بودنشان را با معیارهای خودش تایید کرد، برنامه رو در اپ استور قرار میدهد تا مردم بتوانند آن را دریافت و نصب کنند.
اما همانطور که میدانید داشتن اکانت دیولوپری مخصوصا با اطلاعات مالی معتبر که امکان فروش برنامه و خرید داخل اپ داشته باشد برای اکثر ایرانی ها میسر نیست. به همین دلیل اکثرا یا با پرداخت حق اشتراک ۱۰۰ دلاری از طریق واسطهها، یک اکانت با اطلاعات غیر واقعی (مثل کاری که برای اپل آیدی میکنیم) میسازند و مجبورند برنامهشان را رایگان توزیع کنند و یا کلا به واسطهها متوصل میشوند و از آناه میخواهند که نقش ناشر را بازی کرده و اپ را با اکانت خودشان در اپاستور بگذارند و در ازای آن پولی به آن واسطه میدهند.
اما یک گزینه دیگر هم وجود دارد و آن حسابهای شرکتی هستند. بدیهی است که شرکتهای بزرگ برنامههای اختصاصی برای خودشان دارند که میخواهند کارکنانشان آنها را در گجتهای اپلیشان نصب کنند ولی نمیخواهند آن برنامهها را در اپ استور بگذارند. اپل برای این گروه اکانتی با اشتراک ۳۰۰ دلاری دارد که به آنها اجازه میدهد فایل نصب برنامه را مستقیما تولید کرده و مثلا از طریق شبکه داخلی به کارکنانشان بدهند تا از آن استفاده کنند. من در این مورد جزئیات زیادی نمیدانم ولی احتمالا در این حالت دست سازنده برناه بیشتر باز است و چیزهایی را که اپل تایید نمیکند هم میتواند بسته به نیاز شرکت در برنامه بگذارد.
این اپهای ایرانی که مستقیم و بدون قرار گرفتن در اپ استور توزیع میشوند هم به همین روش سوم ساخته شوده اند، یعنی یک نفر یک شرکت صوری ثبت کرده و این برنامهها را به عنوان ابزارهای داخلی شرکتش ثبت و برایشان فایل نصب ساخته است…
بنابراین مشکل اصلی در واقع همان تحریم است و بقیه همه از همان ناشی میشوند و سه طرف اصلی بازی خیلی مقصر نیستند!
nasraa نوشته شده:آيا مي توان به نرم افزار ايو (برنامه اي براي تماشاي تلويزيون) اعتماد كرد؟ اين برنامه در اپستور نيست و بايد از سايت ايراني دانلود كنيم و در قسمت تنظيمات انتخاب كنيم كه به اين برنامه اعتماد داريم.
يك نرم افزار هم همراه اول دارد كه من به آن هم شك دارم.
سلام
در این مورد خاص (تماشای تلویزیون) می توانید از اپ آپارات استفاده کنید که در اپ استور هم هست. بخش پخش زنده آن کیفیت بهتری از اپ های مشابه دارد.
سلام ...
من به یه مشکلی خوردم زمانی که داشتم آیپدم رو آپدیت میکردم. درواقع خودش داشت آپدیت میکرد من حواسم نبود ساعت ۲ شب به بعد. خواستم باهاش کار کنم ولی خب قاعدتا روشن نمیشد. خب بعد از چند تلاش پیدرپی با نگهداشتن پاور و هوم خواستم ریاستارتش کنم(نمیدونستم داره آپدیت میشه). خب مشکل همینجا بهوجود اومد. الان تمام اونچه که اتفاق میفته اینه که لوگوی اپل میاد چند ثانیه کار میکنه، لوگوی میره و دوباره این پروسه تکرار میشه...
وصل کردم به کامپیوتر ویندوزیم که بتونم ریاستورش کنم اما مشکل اینجاس که اصلا آیتونز نمیشناسه آیپد رو ... یعنی اصلا میگه دیوایسی رو وصل نکردی. راهحلی به ذهن دوستان میرسه!؟
ببخشید طولانی شد
ممنون
یه سرچی زدم گویا مشکلات زیادی بین آیتونز و ویندوز ۱۰ وجود داره... بنابراین با VMware يه ويندوز۷ موقتی نصب کردم و توی اون آیتونز رو دوباره نصب کردم ولی بازم دستگاه رو شناسایی نمیکنه..
-----------
آپدیت:
بالاخره شد! الان داره آپدیت میشه
Arzhang نوشته شده:چی شد که شد؟ یعنی مشکل با ویندوز ۷ حل شد؟
مشکل چند بخش بود
آخرین ورژن آیتونز موقع نصب کردن توی ویندوز ۱۰ فریز میشد https://discussions.apple.com/thread/2693784?tstart=0
و حتی موقع پاک کردن هم فریز میشد و خب دچار مشکل شده بودم.
بخش دیگه هم این بود که اگه از device manager چک ميکردی بعضی بخشهایی که باید باشند نبودند! مثلا mobile device usb
در نهايت تونستم کامل پاک کنم آیتونز رو و دوباره دانلودش کردم و اینبار دیگه فریز نشد(شاید فریز بخاطر پاک نشدن کامل آیتونز قبلی بود!؟) کامل که میگم منظورم به شکل دستی تمام dataهای مربوطه هستش که توی قسمتهای مختلف پخش هستن.
یه ریاستارت هم بعدش کردم و دوباره نصب کردم. اینبار بالا اومد آیتونز و آیپد رو روی ریکاوری مود تونستم بالا بیارم و خداروشکر اطلاعاتم که ازش دل بریده بودم از بین نرفت
راستی توی ویندوز ۷ هم نصب شد اما اونجا هم مشکلم حل نشده بود. یعنی دیگه وقتی شناسایی نکرد زیاد پیگیرش نشدم.
The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier that is not supported under the activation policy that is currently assigned by the activation server. This is not a hardware issue with the iPhone. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked by your carrier. Please contact Apple for more information.
آیفون یکی از بستگان بعد از Restore به این وضعیت دراومده(در آیتونز) تجربهای اگه در این مورد دارید ممنون میشم بیان کنید.
دوستانی که در ایران هستن اطلاع دارند که شرکت هایی مثل ایرانسل از طریق یک بستر ارتباطی که من متاسفانه اسم اش و نمیدونم شروع به تبلیغات کردن. UI این بستر دقیقا شبیه همین کد هایی هست که ما میزنیم برای یافتن مثلا شماره سریال گوشی. میخواستم ببینم آیا راهی هست بشه اینارو بلاک کرد. واقعا اعصاب خورد کن شده اند و تا اکشنی انجام نگیره صفحه روشن میمونه!
مثال:
--------
پیوستها
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s