چون موبایل چیزیست که احتمالاً بیشتر همراه شماست پس در آیپد به ماشین حساب پیش فرض نیازی ندارید، این چیزیست که اپل به آن اعتقاد دارد و هر کس قبول ندارد برود ثابت کند.
میگویند یک روز یکی از ملا نصرالدین پرسید وسط کرهی زمین کجاست؟ او جواب داد درست زیر پای من. باور نداری؟ برو خودت حساب کن.
GOLI نوشته شده:سلام
يه نرم افزار جي پي اس آفلاين براي ios كه تمام شهرهاي ايران رو پوشش بده معرفي كنيد رهياب هم داشته باشه
برنامه maps.me تاحدودی خواسته شما را برآورده می کند. اما آن طور کامل نیست. فکر نمیکنم برنامه کاملی در این زمینه وجود داشته باشد. فعلا بهترین گزینه نقشه گوگل است که آنلاین است و برای ایران آفلاینش کار نمی کند.
GOLI نوشته شده:سلام
يه نرم افزار جي پي اس آفلاين براي ios كه تمام شهرهاي ايران رو پوشش بده معرفي كنيد رهياب هم داشته باشه
Google Map برنامه خوبیه . هم رایگانه و از همه بنظر من اگه بخوای استفادش بکنی تو شهر های بزرگ مثل تهران نشون دادن ترافیک انلاین هست و از همه مهمترمعرفی مسیر های با ترافیک کمتر و سریعتر به کاربر و بدیش اینه که افلاین نیست
rMBP 15" 2.3GHz Haswell
MBP 17" 2.6GHz Core 2Duo
Mac OS : El Capitan 10.11.1
iPhone4 32GB
iPhone6 128GB
* * * * * * * * *
Keep Thinking Different
علیرضا.
من یک برنامه را در اپ استور آپدیت کردم و آپدیت شد ولی وقتی به هوم رفتم، دیدم روی دایره درحال آپدیت مانده! نه کامل میشه و نه میشه پاکش کرد و با ری استارت و خاموش و روشن هم حل نشد! چه باید کرد آیا؟
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
آيا مي توان به نرم افزار ايو (برنامه اي براي تماشاي تلويزيون) اعتماد كرد؟ اين برنامه در اپستور نيست و بايد از سايت ايراني دانلود كنيم و در قسمت تنظيمات انتخاب كنيم كه به اين برنامه اعتماد داريم.
يك نرم افزار هم همراه اول دارد كه من به آن هم شك دارم.