با سلام
من از وقتی که اسنولئوپارد کردم ! برخی جاها که تایپ می کنم ، مثلا بعضی از انجمن ها در قسمت ارسال جدا جدا نشون میده اما وفتی ارسال می کنم درست میشه و مثلا همین کامپوننتی که باعث می شه تا دیکشنری خود اپل فارسی بشه ! خیلی از کلمات فارسی رو جدا جدا نشون میده ؟!
لطفا کمکم کنید ، خیلی آزارم میده !
و کسی نمیدونه توی اسنوائوپارد میانبر تغییر زبان چیه ؟ اعصابم رو ریخته بهم از بس که دستی این کارو کردم
حالا مسألهای نیست. در System Preferences برید در Keyboard و در قسمت مربوط به Keyboard & Text Input ، میانبری که مد نظرتون هست رو بذارید. فقط حیفه اگه از Spotlight استفاده نمیکنید!
در مورد حروف فارسی جداجدا، من هم ین مشکل رو اوایل ( و بعد از تغییر دادن فونت جیزهٔ بهقول دوستان گوژپشت اسنولپرد با جیزهٔ زیبای لپرد ) با برنامهٔ Mail داشتم. و خیلی هم عذابم میداد. ولی بعد متوجه شدم اگر سایز فونت رو یهدونه بیشتر بکنم ( مثلاً در تنظیمات Mail برم و سایز فونت رو از ۱۲ بکنم ۱۳ ) مشکل حل میشه. بعد از مدتی هم انگار با آپدیتهای جدید ( ۱۰.۶.۱ یا ۱۰.۶.۲ ) مشکل اصلاً حل شد! نمیدونم حالا شما چه ورژنی دارید.
راستی، این که گفتید در انجمنها میخواید ارسال کنید جداجدا نشون داده میشه، میتونه به ورژن براوزرتون هم ربط داشته باشه. فایرفاکس ۳.۵ ( و فقط همین ورژن ) این مشکل رو داشت که هم در ویندوز و هم در مک، با فارسی و عربی مشکل داشت. اگر این مشکل براتون در فایرفاکس پیش میآد، یه ورژن جدیدتر رو نصب بکنید. و خود اسنولپرد رو هم اگه براتون مقدوره آپدیتش کنید. انشاءالله که حل شه مشکلتون! چون میدونم چی میگید واقعاً اعصابخردکنه
به عکسی که من از shortcutهای سیستم خودم انداختهام نگاه کنید. اگر مثل این بکنید، هم spotlight رو خواهید داشت، هم non-breaking space (فاصلهٔ نشکن) و هم تغییر زبان.
در این صورت من برای تغییر زبان command+option+space را انتخاب کردهام.
command+space برای من فاصلهٔ نشکن را وارد میکند و
command+option+control+space هم spotlight را باز میکند.
دوستان بسیار سپاس !
اون میانبر های توی اسنولئوپار دیگه کار نمی کنه ، این تصویری هم که آقای ایلیا عزیز قرار دادن برای لئوپارد است !
همچنان مشکل میانبر رو در اسنولئوپارد دارم ...
من اگر با میل مشکل داشتم میشد یه کاریش کرد چون تحت خود سیستم عامل بود ! من با سافاری ۴.۰.۳ هستم و چند روز دیگم میرم به ۴.۰.۴ و سیستم عامل هم خوشبختانه ۱۰.۶.۲ است ! فکر کنم از وقتی از ۱۰.۶.۱ به ۱۰.۶.۲ بروزرسانی کردم مشکلم بدتر شد !
در هر صورت بسیار سپاسگزارم !
مساله آفیس فرق می کنه. آفیس از فارسی پشتیبانی نمی کنه و در آن نمی شه فارسی نوشت. برای همین حروف جدا نوشته می شن.
در مورد جدا شدن حروف آقا بهنام راه حل های مختلفی را مطرح کرده است که یکی از آن ها نصب فونتهای خودش است که همین دو سه روز پیش هم اینجا مطرح شد. اگر بگردید احتمالا پیدا می کنید.
سلام
ایا کسی میتونه به من کمک کنه ؟
کامپیوترم Mac OS X _10هستش و میخوام با photoshop CS5 فونت فارسی استفاده کنم اما تا الان موفق نشدم .....از شرکت ادوبی در آمریکا
پرسیدم گفتند احتمالا شما به ورژن خاورمیانه نیاز داری ............ آیا کسی هست که بتونه به من کمک کنه که از چه فونت فارسی میتونم استفاده کنم
سلام،
مشکل شما از فونت نیست و همونطور که ادوبی گفته با نسخهٔME که Winsoft تولید میکنه حل میشه: http://www.winsoft-international.com/en ... ite-5.html
اما اگر امکان تهیهٔ نسخهٔ ME رو ندارید یک راه حل باقی میمونه. برنامهٔ xMary: http://alireza.shafaei.net/Alireza_Shaf ... xMary.html
با استفاده از این برنامه و فونتهای مریم، شما میتونید در برنامههایی که با فارسی سازگار نیستن فارسی بنویسید. به این صورت که شما متن رو در xmary تایپ میکنید، از داخل اون کپی میکنید و بعد در فتوشاپ paste میکنید در حالتی که یکی از فونتهای مریم انتخاب شده باشه.(و باز هم میگم مشکل از فونت نیست، کار فونتهای مریم و اون برنامه وارد کردن متنی با "ظاهر" متن فارسی به برنامههایی که فارسی رو پشتیبانی نمیکنن هست)
اگر دسترسی به فونتهای مریم ندارید قاعدتا فونتهای فایل ضمیمه(مربوط به ایمیل) باید عمل کنه.
موفق باشید