راستش تاپيكي كه مختص Itunes باشه پيدا نكردم.(اگر اشتباه ميكنم لطفا مديران اين تاپيك رو به بخش مربوطه انتقال بدند).
جديدا مشكلي با Itunes پيدا كردم كه حتي با نصب مجدد Mac osx هم درست نشد.البته نميدونم قبلا هم اين مشكل رو داشتم يا نه!چون خيلي با Itune كار نكرده بودم.
در زماني كه در حال پخش هست به صورت خود كار در حالت pause قرار ميگيره و بعد از چند ثانيه دوباره play ميشه.البته گاهي هم play نميشه.يك بار هم بعد از روشن كردن سيستم Itune به صورت خود كار باز شد و play شد.
هيچ ديوايسي به سيستم وصل نيست و هيچ برنامه اي همزمان با Itunes باز نيست.
سلام
به نظرم دگمه F8 روی کی برد شما اتصالی دارد.
برای امتحان در system preferences در قسمت کی برد. گزینه use all F1 F2 keys as standard function keys رو فعال کنید ببینید مشکل حل می شه یا نه.
دقيقا از زماني كه اين گذينه رو غير فعال كردم اينطوري شد.چون قبلش اين مشكل رو نداشتم.
البته بايد برم تست كنم و ببينم بازم اين مشكل وجود داره يا نه.
با اين حال سپاسگذارم از توجه شما.
دوستان یه مشکل .. البته آقای قادری شرمنده که بین حرفاتون منم مشکلم و میگم ...
من یه چند روزی رفتم مسافرت و مکمم و با خودم بردم ... یه روز وقتی روشنش کردم برنامه iTunes شروع کرد به بارگذاری مجدد فایل ها ( آهنگ ها ) یعنی محتویات iTunes خالی شد .. کل تنظیمات آهنگها مثل Rating پرید , .....
rMBP 15" 2.3GHz Haswell
MBP 17" 2.6GHz Core 2Duo
Mac OS : El Capitan 10.11.1
iPhone4 32GB
iPhone6 128GB
* * * * * * * * *
Keep Thinking Different
علیرضا.
با تایم ماشین فولدر user/Music/iTunes رو برگردونید به قبل از مسافرتون. اشکالی نداره اگه همه آهنگها اونجا نباشن فقط مهمه که Databaseی که iTunes ازش استفاده میکنه برگرده !! البته شایدم جواب نده من از روی حدس و گمان ميگم. ولی به نظرم امتحان کنید !
ممنونم Damon عزیز ... غصه ام گرفته بود... آیا دلیلش و میدونی .. من میترسم برای هارد مشکلی پیش اومده باشه ... اتفاق عجیبیه ؟؟؟؟ نمیدونم ... باز هم ممنون
rMBP 15" 2.3GHz Haswell
MBP 17" 2.6GHz Core 2Duo
iPhone4 32GB
iPhone6 128GB
* * * * * * * * *
Keep Thinking Different
علیرضا.
فکر نمیکنم اشکال از هاردتون باشه ! حالا برای راحت شدن خیالتون با Disk Utility یه تست بکنید ! البته شاید با Repair permissions مشکلت حل شه ! با یه سرچ تو اینترنت فهمیدم که دلیل خاصی نداره معمولا یهو هم اینطوری میشه ! اتفاق عجیبی هست ولی فکر نمیکنم به هارد بستگی داشته باشه !!
آخرین ویرایش توسط damon_021 در 27 نوامبر 2009, 00:08، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
ممنون Damon عزیز ... باز خدارو شکر Time Machine وجود داشت ... سر فرصت میذارم یه بار repair Permission روش انجام بشه ... البته حوزه دقیق فعالیتشو نمیدونم چیه ... امیدوارم مشکل جدی نباشه ...
شاد باشی دوست عزیز
rMBP 15" 2.3GHz Haswell
MBP 17" 2.6GHz Core 2Duo
iPhone4 32GB
iPhone6 128GB
* * * * * * * * *
Keep Thinking Different
علیرضا.
متاسفانه بعد گذشت این همه مدت هنوز مشکل من برطرف نشده!
دیروز کی برد رو هم عوض کردم و یک کی برد وایرلس گرفتم.اما بازم همه چیز سرجای خودش هست.
گاهی این مشکل اسای میشه و توی ۵ دقیقه شاید ۶-۷ بار آی تیون باز میشه و اگر ۱۰بار آی تیون رو کامل ببندید خود به خود باز میشه و بعد از چند ثانیه شروع بع خوند میکنه و برای خودش حال میکنه!
توی نت هم چیزی در موردش پیدا نکردم.
دوستانی که تجربه بیشتری دارند چیزی در این مورد نمیدونن؟