علی ق، در اینکه نصب SSD خواندن و نوشتن روی هارد را سریعتر میکند که شکی نیست. مسئله این است که آیا وقت خریدن کامپیوتر جدید رسیده است یا نه. و آن هم بستگی به بودجهٔ شما دارد.
مکبوک متوسط فعلی سرعتش حداقل سه برابر مدل ۲۰۰۹ است. بعلاوهٔ اینکه سیستمهای جدید ویدئوکارت قویتر میطلبد.
منهم مشکلم همین است. موقع بروز کردن مکم رسیده، اما مک قبلی نمیمیرد که تصمیمگیری را برایم آسانتر کند و پول زیادی هم در بساطم نیست.
اگر آپدیت کردی، کارت سریعتر میشود، اما خیلی از مشکلات که بیشتر به کارت ویدئو و چیزهای جدیدتر مثل نبودن ساپورت بلوتوس جدید و غیره و غیره باقی خواهد ماند.
راستش چند وقت پیش که مک مینی ۲۰۰۹ من بازی در آورد، اولش کلی خوشحال شدم که تصمیمگیری را ساده کرد، اما بدمصب دوباره راحت تعمیر شد و الان مثل یک یابوی لجباز کار میکند. گاهی به صرافت میافتم که یک لیوان آب رویش خالی کنم که تکلیفمان با هم راحتتر بشود…
از پاسخهای همۀ دوستان ممنونم. دقیقاً مسئلۀ اصلی بودجه است که اگر کافی بود، این مک را بعد از ۷ سال آپدیت میکردم که کمترین حسناش، داشتن نمایشگر رتینا است. اما فعلاً جای خرج کردن زیادی نیست و ضمناً عصای دست است؛ با همین تغییرات اگر تا یک سال بتوانم با آن سر کنم (و موهای سرم را از دستش نکنم!) هم خوب است. واقعیتش مدتهاست که وقت ارتقای آیفون ۴ (بله، ۴!) و آیپد ۳ هم رسیده اما وقتی به خرجهایی که ارتقایشان خواهد تراشید نگاه میکنم، ترجیح میدهم با همۀ کندیشان با آنها بسازم
در مورد راحت شدن از دست دستگاه فعلی، بارها در مورد آیفون ۴ این فکر به سرم زده. ولی لامصب مدتهاست بدون کیس و هرگونه محافظ، سالم و سلامت دارد کارش را میکند
من اخیرا همین کار را کردم ولی چون همزمان با ارتقا رم بود، نمیتوانم بگویم که کدام چقدر تاثیر داشته، فقط میدانم که مکم دارد پرواز میکند.
البته وضعیت باتری هم در تصمیم گیری مهم است، ضمن آنکه احتمالا (هفته بعد دقیقش مشخص میشود) نسخه بعدی سیستمعامل برای مدلهای ۲۰۱۱ و قبل از آن ارائه نمیشود.
Ilia نوشته شده:…تا نفسش بالا میاد، جنازهاش هم زنده از این خونه بیرون نمیره…
راستش داستان لپتاپ من هم همینطور شده
ولی SSD واقعاً معجزه میکند. من ۲ سال است که نصب کردهام و بسیار راضی هستم.
راستی یادم هست که یکی از دوستان در مورد trim هاردهای SSD مطلبی گذاشتهبود، که من واقعاً بعد از مدتی افت سرعت را احساس میکنم؛ منتهی من کمی جستجو کردم و متوجه شدم که trim برای بعضی از هاردهای SSD روی سیستم عامل مک و لینوکس fail میکند. خیلی مواظب باشید چون خود شرکتهای سازنده هارد نیز این هشدار را دادهاند زیرا ممکن است اطلاعات به طور اتفاقی پاک شود. من از Samsung 840 استفاده میکنم و ظاهراً اجرای دستور trim ریسک خیلی بزرگی محسوب میشود. دلیلش هم این است که شرکتهای سازنده عمدتاً خود را با استانداردهای ویندوز تطبیق دادهاند و ظاهراً ویندوز به صورت پیشفرض این قابلیتها را برای این هاردها فعال میکند (یا اینکه سازندگان این قابلیت را برای هاردهای خودشان در مواجهه با سیستمعامل ویندوز فعال کردهاند).