Reza.Yeganeh نوشته شده:فروشگاه شما متاسفانه بر طبق معیارهای ایرماگ قابل معرفی نیست. با نظر بقیه دوستان این ورودی حذف خواهد شد.
رضا جان
من نیز با پیشنهادت موافقم؛ بنا به دلایلی که ده ها و صدها بار گقتهایم، تبلیغ مستقیم این فروشگاه در ایرماگ مجاز نیست
کمی منتظر میمانیم تا این دوست تازهواردمان خودش پست خود را پاک یا اصلاح کند: اگر شد که چه بهتر، و گر نه این کار دردآور به عهدهی خودمان...
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
مثاله ای که هست اینه که واقعا ما لایسنس اصلی نرم افزار های اپل رو کجا باید بخریم؟
و اینکه چرا کاربران عزیز IRMUG در صورتی که در تهران نباشند باید به سختی نرم افزار های مورد نظر خودشون رو بدست بیارن!
البته اینم بگم که من خودم یزدی هستن
موفق و پیروز باشید
به امید همکاری
[left]
MacBookPro 15.4", New Case, MacOSX 10.5,CPU 2.4 ...
ADSL 512 kbps in home
ADSL 1024 kbps in uni
Lease line 2Mbps in work
[/left]
GK نوشته شده:
رضا جان
من نیز با پیشنهادت موافقم؛ بنا به دلایلی که ده ها و صدها بار گقتهایم، تبلیغ مستقیم این فروشگاه در ایرماگ مجاز نیست
کمی منتظر میمانیم تا این دوست تازهواردمان خودش پست خود را پاک یا اصلاح کند: اگر شد که چه بهتر، و گر نه این کار دردآور به عهدهی خودمان...
سلام
دوست عزیز منظورتون از این فروشگاه StoreX هست؟
آخه این سایت چند روزی بیشتر نیست که راه اندازی شده! شما چطور دها و صد ها بار گفتید؟
میشه در مورد با اصلاح بیشتر توضیح بدید؟
و همچنین در مورد با تبلیغ غیر مستقیم چیه؟
ممنون
[left]
ADSL 512 kbps in home
ADSL 1024 kbps in uni
Lease line 2Mbps in work
[/left]
سلام بر شما
منظور از این فروشگاه همان storeX ایست که لینکش را بالا گذاشته اید.
و منظور این که موضوع حق رعایت کپی رایت، محصولات اصلی یا کپیهای نامجاز، و در راس تمام اینها، هر چه مربوط باشد به هکینتاش... تا به حال ده ها و صدها بار در این انجمن بحث شدهاند. و نتیجه آخر کار : ایرماگ حق کپی رایت را رعایت می کند. اگر پست های مختلف و موجود را مرور میکردید، متوجه این امر میشدید
پس، لطف بفرمایید این پست خود را یا پاک کنید یا بر طبق قوانین و مقررات انجمن تصحیح کنید
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
فکر میکنم با تبصرهی «ایرماگ مسئول محتوی سایتهای دیگر نیست» بتوان این مسئله را توجیه کرد که به هر حال ما از قواعد خرید نرمافزار در ایران آگاهیم. ایرماگ اجازهی فروش و معرفی نرمافزارهای غیر مجاز را در انجمنهایش نمیدهد، قبول. اما ما نمی توانیم اقدام یک سایت خارج از مجموعه مدیریتی ایرماگ را «قضاوت» کنیم، و مسئولیتی هم در قبالش نداریم. قصد توهین ندارم خدمت pilevar عزیز، و منظورم هم شخص ایشان و سایت مورد بحث نیست، اما آمدیم و سایتی که در ایرماگ معرفی شد اصلاْ کلاهبردار باشد و پول مردم را به هر طریقی بخورد (مطلقاْ داریم فرض می کنیم) نمیشود که کسی بیاید و از ایرماگ شکایت کند که شریک جرمید. اصلاْ فلسفهی فروم هم فکر میکنم اینطور است. با همین عرایض هم بر این باورم که این اقدام دوستمان pilevar بدون مشکل است.
اما به هر حال خط مشی ایرماگ را بزرگواران تنظیم می کنند و مطمئن هم هستم که به بهترین نحو این کار را انجام میدهند.
با سلام خدمت همه دوستان
میبخشید که بین همه اساتید من به خودم اجازه دادم که نظر بدم .
من خودم خیلی دوست دارم که بتونم از جایی برنامه های مورد نظرم رو دانلود کنم ، یا اینکه با قیمت خیلی کمتر خرید کنم . ولی با وجود این تبصره که شما گفتید از فردا احیانا میشه شاهد این بود که سایت هایی که لینک دانلود میدن یا فروشنده های عزیز دیگه هم اینجا پیام بدن. ( بازم میگم من خودم از این قضیه استقبال میکنم ) ولی اونوقت باید دید که سیاست ایرماگ در برخورد با این قضیه چی خواهد بود .
من خودم وقتی میخواستم در مورد oxs 86 مطلب بگم با ترس و لرز گفتم . در هر صورت نظر من اینه که یا باید بخشی برای این جور مطالب داشته باشیم یا اصلا نباشه .
با اجازهٔ اساتید، فکر کنم در این مورد هم بشه مثل موضوع «درخواست اطلاات دربارهٔ هکینتاش و برنامههای غیرقانونی» عمل کرد: لینک سایت برداشته بشه و گفته بشه که هر کس که آدرس سایت رو میخواد، به جناب pilevar پیام خصوصی بزنه و ایشون، لینک فروشگاهشون رو بهشون بده. الآن وقتی کسی اطلاعاتی راجع به هکسنتاش یا لینک برنامهٔ کرکشده میخواد هم همینجوری عمل میشه و در خود سایت کسی چیزی نمیکه، ولی در پیام خصوصی به اون شخص اطلاعاتی رو که میخواد بهش میدن.
اول اگر منظور تبلیغ مستقیم هستش که نباید در وبسایت ایرماگ چنین چیزی باشه
دوم اینکه اگر منظور حفظ قانون کپی رایت در ایران هستش که مسخره هست. از بین ما به غیر ازدوستان خارج از کشور کسی هست که برنامه غیرمجاز نداشته باشه؟؟؟
آقای پیلهرو شما هم اگر خواستی در بارهٔ سایتت تبلیغ کنی، لطف کن و فقط آدرش را بنویس همه میدانند که فروشگاههای ایرانی چه میفروشند. هر چند که با ماهیت کار شما که هیچ سختافزار در کارت نیست همینش هم با ایرماگ جور در نمیآید.
فکر کنم فقط همین یک ایرماگ هست که در تمام سایتهای ایرانی، خودش را از این جهت منزه نگه داشته است. بگذارید همینطور بماند. ماشالاه سایتهای دیگر که همه جار میزنند که بیایید اصلا مجانی ببرید. اگر ما اینجا اصلا تبلیغ هم نداشته باشیم به هیچ جا بر نمیخورد. نه کسی کارش لنگ میماند و نه آسمان بزمین میآید.
بنظر من مشکل رعایت کپیرایت چیزیست که باید در سطح کشور حل بشود. تا آن وقت همین آش است و همین کاسه. یعنی دوستان در ایران نه میتوانند قانونیش را بخرند و نه اگر خریدند شامل مزایا و حقوق آن مثل خدمات بعد از فروش میشوند، پس کل قضیه زیر سوال است.
ما هم اینجا در مورد دوستان هیچ قضاوتی نمیکنیم. هر کسی به خودش مربوط است که چه میکند و به هیچکس دیگر مربوط نیست. اما ایرماگ قانونش این است و همهٔ ما رعایتش میکنیم. دوستان هم هر چه به هم خصوصی پیام بفرستند و مشکلات خودشان را هر طور دوست دارند حل کنند باز به خودشان مربوط است.
من مطمئنم که دوستانی که ما در ایرماگ داریم برای این منظور اینجا نمیآیند. چون اگر دنبال اینجور چیزها بودند که اینجا نبودند.
آقای پیلهرو شما هم اگر خواستی در بارهٔ سایتت تبلیغ کنی، لطف کن و فقط آدرش را بنویس همه میدانند که فروشگاههای ایرانی چه میفروشند. هر چند که با ماهیت کار شما که هیچ سختافزار در کارت نیست همینش هم با ایرماگ جور در نمیآید.
فکر کنم فقط همین یک ایرماگ هست که در تمام سایتهای ایرانی، خودش را از این جهت منزه نگه داشته است. بگذارید همینطور بماند. ماشالاه سایتهای دیگر که همه جار میزنند که بیایید اصلا مجانی ببرید. اگر ما اینجا اصلا تبلیغ هم نداشته باشیم به هیچ جا بر نمیخورد. نه کسی کارش لنگ میماند و نه آسمان بزمین میآید.
بنظر من مشکل رعایت کپیرایت چیزیست که باید در سطح کشور حل بشود. تا آن وقت همین آش است و همین کاسه. یعنی دوستان در ایران نه میتوانند قانونیش را بخرند و نه اگر خریدند شامل مزایا و حقوق آن مثل خدمات بعد از فروش میشوند، پس کل قضیه زیر سوال است.
ما هم اینجا در مورد دوستان هیچ قضاوتی نمیکنیم. هر کسی به خودش مربوط است که چه میکند و به هیچکس دیگر مربوط نیست. اما ایرماگ قانونش این است و همهٔ ما رعایتش میکنیم. دوستان هم هر چه به هم خصوصی پیام بفرستند و مشکلات خودشان را هر طور دوست دارند حل کنند باز به خودشان مربوط است.
من مطمئنم که دوستانی که ما در ایرماگ داریم برای این منظور اینجا نمیآیند. چون اگر دنبال اینجور چیزها بودند که اینجا نبودند.
ایلیا
ایلیا جان حرف شما کاملا متین است.
پست رو خودم پاک میکنم
موفق و پیروز و سبز باشید
[left]
ADSL 512 kbps in home
ADSL 1024 kbps in uni
Lease line 2Mbps in work
[/left]