منتهی از خود اپل نمیشود تهیه کرد؟
یه سوال دیگر اینکه عین همان مدلی که روی لپتاپ هست، در این سایتها معرفی شده؟ به عبارت دیگه این باتریها به سفارش اپل هست که دست این خردهفروشها و واسطهها هست؟
به این دلیل که یکی از مشکلاتی که امروز در بازارهای تهران با آن روبرو شدم این هست که تقریبا اکثر باتریهای موجود کپی هستند و مدت زمان نگهداری شارژ به مراتب کمتر از باتری اولیه بر روی لپتاپ است.
حتما اگر کامپیوتر را به فروشگاه خود اپل ببرید، باتری را عوض میکنند، اما برای سفارش قطعه از اپل بایستی تعمیرگاه رسمی اپل بود.
در مورد باتری NewerTech خیالتان راحت باشد. کیفیتش حتما خوب است. در مورد لینک دیگر، نمیدانم، اما iFixit جای معتبریست. احتمال اینکه جنس نامرغوب بفروشد، کم است.
Ilia نوشته شده:حتما اگر کامپیوتر را به فروشگاه خود اپل ببرید، باتری را عوض میکنند، اما برای سفارش قطعه از اپل بایستی تعمیرگاه رسمی اپل بود.
در مورد باتری NewerTech خیالتان راحت باشد. کیفیتش حتما خوب است. در مورد لینک دیگر، نمیدانم، اما iFixit جای معتبریست. احتمال اینکه جنس نامرغوب بفروشد، کم است.
ایلیا جان ممنون از راهنمایی. امروز به طور اتفاقی متوجه شدم که یکی از بچههای دانشگاه برای کارهای ویزا به ارمنستان میرود الان از این سرویس یک Apple Authorized Service Provider در ارمنستان پیدا کردم:
فقط به نظرم باید زنگ بزنم بپرسم دقیقاً مدل من را پشتیبانی میکند، و اینکه باتری را دارد یا نه؟!
دو سؤال داشتم:
اول اینکه خودم زنگ میزنم میپرسم، منتهی میخواستم ببینم دوستانی که تجربه داشتهاند چه مدت طول میکشد تا یک ارائهدهنده سرویس باتری لپتاپ را سرویس یا تعویض کند؟
سؤال دوم که خیلی برایم مهم تر است این است که من چند بار لپتاپ را باز کرده ام که یک بارش برای SSD بوده و این اواخر هم برای خود باتری و امتحان آن بود که باتری را نیز درآوردم و کمی هم پیچهای آن هرز شده است. میخواستم ببینم با همه این اوصاف ممکن است از تعویض باتری خودداری کند و بگوید قبلاً یکی دستکاری کردهاست؟! واضح است که پول تعویض را میخواهم بدهم و انتظار سرویس رایگان ندارم. و همچنین باتری به دلیل تمام شدن عمرش خراب شدهاست نه به خاطر دستکاری کاربر. یعنی میخواهم بدانم به این موارد ممکن است ایراد بگیرد؟
من باتری مکم رو حدود دو سال پیش در یکی از AASPهای مالزی عوض کردم، ۲۰۰دلاری خرجش شد، و قبلا، هم برای نصب SSD و هم تمیز کردنش بارها بازش کرده بودم. تا جایی که یادمه یک هفتهای هم حاضر شد. باز کردن و ور رفتن، ممکنه برای کارهایی که تحت گارانتی باشه مشکل ایجاد کنه، اما اگر شما برای سرویسی که میگیرید پول میدین دیگه منطقا به اونها ربطی نداره.
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
امیر جان مرسی از اطلاعرسانی
من کمی جستجو کردم به نتایج زیر رسیدم:
اول اینکه خود سایت اپل اطلاعات خوبی در مورد قیمت تعویض و زمان تحویل داره که اینجا میتونید مشاهده کنید:
مطلب دوم اینکه شما ظاهراً مکبوک پرو رتینا را برده بودید که ۲۰۰ دلار گرفتند؟ البته ممکن است که من اشتباه کنم ولی حداقل با جدول قیمت این اطلاعات را به دست آوردم.
مطلب بعدی این هست که باید زنگ بزنم به این سرویسدهنده ببینم چهمدت تعمیر طول خواهد کشید و آیا ممکن است زودتر از بازه زمانی سفر دوستم لپتاپ را آماده و تحویل دهد. ضمن اینکه میتوانم در مورد قیمت هم بپرسم شاید واقعاً بعضی از جاها به دلیل سرویسی که میدهند قیمت متفاوتی شارژ کنند و شاید هم تحت قوانین اپل عمل کنند و همه جا یک دستمزد را دریافت کنند.
جواب سؤال شما را که امیر داد. اما اگر من جای شما بودم، همان باتری NewerTech را از OWC سفارش میدادم که سریع بفرستند به آدرس خالهٔ شما و ایشان آن را بیاورد و نصبش میکردم.
اینکه کامپیوتر را بدهید به دوستتان و غیره، هم دردسرش برای او زیاد است و هم اگر مشکلی پیش بیاید (از گمرک، تا تعمیر یا مثلا حتی دزدیده شدن در بین راه و غیره) کی باید جواب کی را بدهد؟
خیالتان هم در مورد کیفیت باتری آن شرکت راحت باشد. اگر از اپل بهتر نباشد، بدتر نیست.
Ilia نوشته شده:
خیالتان هم در مورد کیفیت باتری آن شرکت راحت باشد. اگر از اپل بهتر نباشد، بدتر نیست.
من هم وقتی با خودم بیشتر فکر کردم به این جمعبندی رسیدم. احتمالا همین کار را میکنم. منتهی بیشتر دغدغه کیفیت داشتم که ظاهرا طبق فرمایش شما و مطالبی که در جاهای دیگر خواندم با شما موافقم.
سلام عزیزان
باتری لپتاپم را سفارش دادهام تا به دست برسد یک ماهی طول میکشد. چند تا مطلب. اول اینکه قبلاً هم عرض کردهبودم که به دلیل باد کردن باتری به trackpad اجازه نمیداد که کلیک کند. منتهی وقتی باتری را خارج کردم متوجه افت سرعت محسوسی در مکبوک پرو شدم. کمی جستجو نشان داد که تکنولوژی speedstep اینتل فعال میشود و در نبودِ باتری این افت سرعت به خاطر آن است که باعث میشود ولتاژ CPU کاهش پیدا کند و نفهمیدم که چطور میشود CPU را مجبور کرد که ولتاژ عادی را دریافت کند، با اینکه باتری وجود ندارد. دوباره باتری را در دستگاه گذاشتم. منتهی در چند روز اخیر متوجه شدم که trackpad از خودش رفتارهای غیرعادی انجام میدهد.
ابتدا تصور کردم که مشکل از SCM است. آن را reset کردم درست نشد. PRAM هم reset کردم باز هم تغییری نکرد. رفتار trackpad اینطور است که بعضی از اوقات هنگامی که حتی یک انگشت (فقط) رو آن قرار دارد multi gesture فعال میشود و ... . کمی جستجو کردم دیدم که عدهای میگویند باتریهایی که باد میکنند از زیر به مدارهای trackpad فشار میآورند و باعث میشوند که کارکرد همیشگی خود را نداشتهباشند. بنابراین به سرعت باتری را در آوردم و قید سرعت را زدم. منتهی دیدم باز هم مشکل وجود دارد. با الکل به خوبی trackpad را هم از بیرون و هم از داخل تمیز کردم و مشکل حل نشد. تنهای چیزی که به ذهنم میرسد این است که واقعاً trackpad آسیب دیده باشد.
البته یک احتمال دیگر هم میدهم. در مقالهای از خود اپل دیدم که شارژرهایی که از third partyها تهیه میشوند به دلیل عدم ارائه برق مناسب به دستگاه میتواند تا حدی کارکرد trackpad را نیز مختل کند. واقعیت این است که به هر حال من نمیدانم وقتی مکبوک را تهیه کردم فروشنده بیانصافی کرده شارژر را عوض کرده یا خیر ولی چیزی که میدانم این است که تا کنون این مشکل را نداشتم و همچنین اخیراً کمی از سیم شارژر (سمت خود شارژر، نه آن قسمتی که به لپتاپ وصل میشود) دچار خوردگی شدهاست. گفتم شاید این موضوع باعث میشود که این مشکل به وجود آمدهباشد. باید با شارژر یکی از دوستان هم امتحان کنم که هنوز این فرصت پیش نیامده است.
به هر حال موضوع دیگری به ذهن من نرسید. ولی در کل مکبوکپرو من دارد کم کم نفسهای آخرش را میکشد و خیلی دوست دارم که بعد از مراسم شهریور ماه یک لپتاپ جدید از اپل تهیه کنم. ولی فعلاً به نظرم این لپتاپ هم هنوز سرحال هست و به این زودی نباید ناامید شد.
ویرایش ۱: البته یک جا هم خواندم که ممکن است بعضی از برنامهها منجر به این موضوع شدهباشند که گفته بودند در حالت safe mode بالا بیاورم که آن هم کمکی نکرد.
نبود اتصال زمین مناسب هم میتواند باعث این مشکل بشود، مثلا وقتی در خانه جوراب نداشته باشم و پایم را روی سنگ کف اتاق بگذارم، گاهی اینطوری میشود.
از آنجایی که ترکپد مک ها خازنی و بسیار حساس است، کلا هر چیزی که باعث وجود بار الکتریکی اضافه یا کمبود آن در سطح ترکپد بشود، میتواند این مشکل را بوجود بیاورد.
امیرجان مشکل از اینها گذشته بود. امروز دوباره باز کردم دیدم با یک حرکت خیلی ساده قطعهای از اتصالات trackpad که به واسطه فشار باتری شل شده بود جدا شد و وقتی آن را بررسی کردم دیدم که پایههای آن شکسته است. البته این قطعه پلاستیکی بود ولی نمیدانم چرا واقعاً عملکرد را تحت تأثیر قرار میده. الان دیگه خیلی کار با trackpad سخت شده و دارم از یک ماوس جانبی استفاده میکنم. دوستانی که تجربه بیشتری دارن ازشون کمک میخواستم که تا خالهم از امریکا نیامده یک trackpad هم بیاورد .
این را پیدا کردم و نظر دوستان را میخواستم:
سلام علیرضا جان، از MD102 خدا بیامرز من که تنها ۲ماه برایم کار کرد و مینبردش سوخت، لاشهای به جا مانده. اگر خواستی آدرس بده تا باتری و ترکپدش را باز کنم و برایت ارسال کنم. با توجه به لینکی که دادی باید همانی باشد که میخواهی. برای من Mid 2012 است و با ترکپد تو سازگار است. سازگاری باتری را نمیدانم.
alireza3335 نوشته شده:امیرجان مشکل از اینها گذشته بود. امروز دوباره باز کردم دیدم با یک حرکت خیلی ساده قطعهای از اتصالات trackpad که به واسطه فشار باتری شل شده بود جدا شد و وقتی آن را بررسی کردم دیدم که پایههای آن شکسته است. البته این قطعه پلاستیکی بود ولی نمیدانم چرا واقعاً عملکرد را تحت تأثیر قرار میده. الان دیگه خیلی کار با trackpad سخت شده و دارم از یک ماوس جانبی استفاده میکنم. دوستانی که تجربه بیشتری دارن ازشون کمک میخواستم که تا خالهم از امریکا نیامده یک trackpad هم بیاورد .
این را پیدا کردم و نظر دوستان را میخواستم:
chavosh نوشته شده:سلام علیرضا جان، از MD102 خدا بیامرز من که تنها ۲ماه برایم کار کرد و مینبردش سوخت، لاشهای به جا مانده. اگر خواستی آدرس بده تا باتری و ترکپدش را باز کنم و برایت ارسال کنم. با توجه به لینکی که دادی باید همانی باشد که میخواهی. برای من Mid 2012 است و با ترکپد تو سازگار است. سازگاری باتری را نمیدانم.
سلام چاووش جان
راستش در مورد باتری که سفارش دادهام ولی در مورد trackpad خیلی مایل هستم
پیام شما را در خصوصی دیدم اگر امکان دارد همانجا با هم هماهنگ کنیم.
chavosh نوشته شده:سلام علیرضا جان، از MD102 خدا بیامرز من که تنها ۲ماه برایم کار کرد و مینبردش سوخت، لاشهای به جا مانده. اگر خواستی آدرس بده تا باتری و ترکپدش را باز کنم و برایت ارسال کنم. با توجه به لینکی که دادی باید همانی باشد که میخواهی. برای من Mid 2012 است و با ترکپد تو سازگار است. سازگاری باتری را نمیدانم.