دستور العمل بالا متعلق به لپرد بود و برای تایگر کاربردی نداشت , به کمک نرم افزار Combine PDFs این کار رو انجام دادم , و مشکل جدیدی بوجود اومد صفحات کتابی که پی دی اف شده هر دو صفحه در یک صفحه است , چطور می تونم اونو به یک صفحه , تقسیم کنم ؟
آیا برای ادیتش بصورت دستی باید اقدام کنم یا اتوماتیک هم می شه ؟ مثلا می شه کاری کرد که همه فایلهای پی دی اف رو به دو قسمت تقسیم کرد لازم به ذکر است که این کار بعد از split pdfs به صفحات دوتایی , باید صورت بگیره ...
پیشاپیش از صبر و کمکهاتون سپاسکزارم ...
MacBook Pro 2.33GHz Intel Core 2 Duo , OS X 10.6.2 , ADSL+2
راستش رو بخواهید من دقیقا یادم نیست Preview توی Tiger چه امکاناتی داشت ولی توی leopard که می تونید هر چیزی رو Preview از منو tool اول select و Crop کنید .
یعنی صفحه دوم رو اینجوری حذف کنید.
یک امکان دیگه Preview هم File > New From Clipboard
که اگر چیزی رو select کنید می تونید مثل یک صفحه جدید paste کنید.
ولی فکر کنم به دلیل حجم زیاد اینها هیچکدوم جواب کار شما نباشند .
نمی دونم متن text رو می خواهید توی PDF به صورت text داشته باشید یا نه , یعنی تبدیل به تصویر نشه
چون iPhoto این کار رو انجام می ده , می تونید باهاش ۱۰۰ تا PDF رو با یک click به JPG تبدیل کنید و export بگیرید .
بعد همه اونها رو Preview یکجا باز می کنه توی یک Page.
اما اگر بخواهید text رو به شکل text نگه دارید فقط باید از adobe Acrobat استفاده کنید که برای PDF سازی ساخته شده.
هاههاهاههاهاهه ... کارم با تایگر راه می افتاد و باهاش مشکلی نداشتم .... الان هم دلیلی برای داشتن لپرد ندارم !!! چون یک پلنگ برفی از کانادا تو راهه !!!!
MacBook Pro 2.33GHz Intel Core 2 Duo , OS X 10.6.2 , ADSL+2
هر چهقدر که جستجو کردم مطلبی در این باره نیافتم. وقتی که Adobe Reader XI را باز میکنم، بعضی وقتها freeze میکند و مجبور هستم که force quit کنم. کسی میداند مشکل از کجاست و چگونه میتوان آن را درست کرد.
مشکلی که وجود دارد فکر کنم مثل آن است که photoshop با فونتها داشت. البته شاید هم اینطور نباشد.
قبل از اینکه در اینجا مطرح کنم و وقت دوستان را بگیرم؛ خودم این کارها را انجام داده بودم (البته نه همهاش را) ولی نتیجهای نگرفتم؛ گفتم شاید یکی بنده را از راه میانبر ببرد.
پیشتر Preview قابلیت این را داشت که برای یک فایل PDF فهرست مطالب (ToC) نوشت و ثبت کرد. این ظاهراً از زمان لاین از Preview برداشته شده است. من رفتم یک برنامهٔ کوچک از AppStore خریدم فقط برای همین کار. البته هنوز امتحانش نکردهام ولی ظاهراً کار را راه میاندازد. اما چیزی که دیشب متوجه شدم این است که در Annotate میتوان به ترتیبی این کار را کرد. البته من امتحان نکردهام ولی در یک فایل PDF که ToC نداشت من برای یک واژه سرچ کردم و همهٔ آن واژه ها در سند را پیدا کرد، بعد تصادفاً ToC را باز کردم دیدم تمام صفحاتی از PDF که آن واژه را دارند وارد آنجا شدهاند!
این مطلب را هم در Macworld پیدا کردم. http://www.macworld.com/article/2010521 ... eview.html http://translate.google.com/translate?s ... ml&act=url
گفتم شاید این تاپیک جای مناسبی برای پست کردنش باشد.
سلام
وقتی تغییراتی با Preview در یک فایل PDF (که زبان نوشتارش فارسی است) ایجاد میکنیم و این فایل توسط خود Preview که ذخیره میشود بعد از بازگشایی مجدد هنگامی که قسمتی از متن را کپی کرده و در جای دیگر paste میکنم، حروف به صورت چپ اندر قیچی در میآیند؟
این اتفاق برای Adobe Acrobat نمیافتد.
راهی برای حلش وجود دارد؟
متأسفانه روی مک نمیتوان PDF فارسی قابل جستجو درست کرد. برای این که کپی و پیست کردن متن بیاشکال باشد، متن باید قابل جستجو باشد و در encoding آن تغییری صورت نگرفته باشد. Preview یا PDFPen یا خروجی PDF مِلِل و البته خود Mac OS هنگام گزینش چاپ به صورت PDF همه و همه encoding متن فارسی را دستکاری میکنند تا آنجا که من تجربه کردهام.